Přihlásit

Zobrazit normální verzi : apocalyptic --> Koprakek

apocalyptic
29-10-25, 12:57
Vypis z konzole:

[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 300862)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < apocalyptic >
[AMXBANS] Tvuj nick: apocalyptic
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_1:0:550476556
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_1:0:550476556
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 62.169.189.105
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 62.169.189.105
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Koprakek >
[AMXBANS] Server: csko.cz
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc

Poznamka:

Dobry den chcem vas poprosit o UNBAN dostal som ban za Aimbot nikdy som cheat nepouzival za 15 rokov hrania cs tak nechapem preco som dostal ban bol by som rad keby som mohol znova hravat... na vasom serveri som hral skoro kazdy den dakujem.

Kaco
29-10-25, 15:46
Ahoj, TU (https://csko.cz/forum/showthread.php?77696-dust2-only-aimbot) si bol nahlásený aj s priloženým demom. Môžeš sa obhájiť a následne počkať na vyjadrenie admina/ov.

E:

prosímta kde sa možem obhájit ?

Jednoducho, odtiaľ si stiahni demo, pozri si ho a sem napíš tvoj pohľad na hru alebo vysvetli ten podozrivý čas.

apocalyptic
29-10-25, 16:35
prosímta kde sa možem obhájit ? lebo ja fakt nemám ziadny aimbot ani cheaty možte ma sledovat každu hru mne to nerobí problem ja si chcem len zahrat toto bol moj oblubený server

apocalyptic
29-10-25, 17:58
stiahol som to demo ale nedá sa mi to spustit možem vysvetlit že nič naozaj som nemal ziadne cheaty ziadne zameriavanie musela sa stat nejaka chyba :-/ neviem už ako vás mám poprosit ja si chcem len zahrat na vašom serveri je oblubený ak by ste mali pochybnosti možete ma sledovat každu hru že nič nemám .

Koprakek
29-10-25, 19:48
Tady máš návod, jak demo přehrát.

https://csko.cz/articles/read/64

apocalyptic
29-10-25, 21:14
a ešte poprosím názov toho dema aby som ho vedel spustit v conzole

Koprakek
29-10-25, 21:17
1.dem

apocalyptic
03-11-25, 10:09
nazdar pozeral som to demo ten cas 00:20 zaco ste mi dali trvalý ban akože tomu nechápem načo by som to robil na zaciatku hry zapinal nejaky aimbot ako to napisala ta Markulka že automaticke zameriavanie ...nič som fakt nemal možem vám prisahat hrával som tam každy den skoro na vašom serveri only dust 2 a nikdy som nemal problem ani soom nikomu nič zle nerobil a dáte mi trvaly ban sa ste tam napisali ze toto je na ban to je málo naozaj nemám ziadny cheat poprosil by som vás o ten UNBAN rád by som si znovu zahral možte ma natacat kazdy den ked budem hrat dakujem.

Bager258
03-11-25, 14:23
Toto na ban rozhodne nestačí, je to 1 čas kde prakticky mu to neskočilo ani na hlavu. Už to že strielal predtým na niekoho by vyzeralo inak ešte keď tam videl viac enemy naraz. Hlavne aby vo warmupe mal zapate a behom celej hry nie ? Pozrel som si par killov počas hry a vôbec, som za ub.