Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Hmq~w0w! --> woozie

Hmqwow
17-11-25, 20:54
Vypis z konzole:

[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 300903)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'abh'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Hmq~w0w! >
[AMXBANS] Tvuj nick: Hmq~w0w!
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:523313506
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:523313506
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 84.47.88.41
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 84.47.88.41
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < woozie >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Bhop (bhop_lego)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================

Poznamka:

Dna 16.11.2025 (Vcera) prisiel SlavoO a pozeral ma ci mam scripty alebo abhop po par minutach sme prisli na to ze left bind je povazovany ako "script" tak som si ho dal prec a vsetko bolo v poriadku.
Dnes 17.11.2025 Viac krat som sa napojil na server a skusal dokoncit par map pri jednej mape ma sledoval Admin: woozie
Neviem na zaklade coho vyhodnotil ze mam Abhop lebo clovek pokial si da bind na kolecko " jump" a scrolluje nieje nic tazkeho pridat do toho trosku strafu a robit bhop :).
Poprosim o preverenie tohto banu, a keby som mal Abhop tak by som nemohol hrat bud na KZ RUSH serveroch alebo Surf Gateway co su celosvetove speedruny ktore maju detekciu na tieto veci.

woozie
17-11-25, 21:10
čau, hocijaký script je zakázaný. dám sem demo, http://csko.cz/dema?UPD=u5c8ufDZ

bind "MOUSE1" "+left" je považovany ako script ? / aha lebo ja som surfer a ja tieto bindy použivam normalne na world wide surf serveroch
tie bindy, používaš ich aj pri bhope? keďže som pozeral demo znova, tak som nejaký strafe pomocou tlačítka nezastihol. či náhoda? ak by si teda niečo také používal, pochybujem, že by to detekoval anticheat skákania. ale to je samozrejme iba môj názor. ak sa teda niekto ktomu vyjadrí v prospech ub, tak ho budeš mať.

Hmqwow
17-11-25, 21:30
Po včerajšej diskusii so SlavoO som si unbindol 2 bindy
bind "MOUSE1" "+left"
bind "MOUSE2" "+right" = nie su to scripty ale obyčajne bindy ktore ma každy jeden z nas už v zakladnom Configu ale 99% percent ludi ich ma na šipkach do lava a do prava. Kľudne môžete skusiť a to iste vam vyskoči to aj mne. Dnes som ich nepoužíval preto na deme nič takeho neni vidno, demo som si pozrel a ano sám môžem potvrdiť videl som že skakal som ale neukazoval sa JUMP čiastami dema (Vtejto časti som snažil sa čo najviac skrollovať kolečko myši). Ale kľudne som ochotny vam dať zdielanie obrazovky alebo úplny pristup k počítaču aby ste si mohli pozrieť čo len chcete kedže som čistý nemám čo skrývať.

woozie
20-11-25, 11:48
e: Ahoj, dal som ti ub.. môžeš hrať.

Lurky
20-11-25, 13:12
ahoj, podľa detectu to vyzerá na jwj bind...
máš unban, takže odporúčam ti zmazat si config v zložke csstrike (po zapnutí hry sa ti urobí nový, default)

Hmqwow
20-11-25, 19:13
Ďakujem.