Zobrazit normální verzi : žiadosť o práva na JB
Čauko chcel by som požiadať o práva admina na JB pretože niektorý zdržuju hru dosť často vidím že sa porušuju pravidla hry a potom nastáva zdržovanie a neschopnosť u CT. Mám 23 rokov športujem znova som začal hrať 1.6 hlavne JB,superhero a tieto zábavné servery mám pocit že neprestanem hrať :D a preto by som bol rád ak dostanem práva a v mojej prítomnosti bude sa hrať zábavou a poriadkom a nie retardaciou pretože aby kido použival namňa vulgarizmy a správal sa neslušne cez mikrofon je cez čiaru.
Ahoj, aj keď jail ožil, ešte som ťa tu nevidel hrať tunak na kotelne. Admini teraz nemajú problém prísť na hlásenie takže kľudne hlas s použitím ! v chate pokiaľ nebude admin prítomný alebo nahraj demo a uploadni ho sem.
Nonsteamakom nedávame práva. Ani hráčom, čo sú tu tri dni aj s cestou a nepoznajú to tu a nevedia ako sa žiada o práva.
Mam nahratych dosť videi čo sa deje a ked streba urobím si steam :)
fúha ak ty máš 23 rokov, tak potom mne ťahá 30tka, správaš sa horšie jak dieťa v škôlke strašne detinský prístup si robíš srandu z týpka čo ledva vychodil prvý stupen na základke. úplny zbytočný thread čau
Mne je jedno na kolko ti ťahá :D chcel som pomoct.
Ahoj, ako bolo spomenuté vyššie, asi nikto ťa nepozná (aj účet založný kvôli právam), na NS práva nedávame a myslím, že JB je celkom dobre pokrytý adminmi. Z tohto hľadiska som teda proti.
Okej beriem a chápem máš pravdu ak je vás dosť tak je dobre :)
Ja ho poznám, bol hrať dnes serveri Fun.
Z mojej strany je to všetko...
Včera nás na JB bylo 5 adminů. Myslím, že další admin není třeba. Zvlášť, když se tam objeví třeba Noubady nebo Kaco :doge:
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2026 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.