PDA

Zobrazit normální verzi : Žádost o práva

FluffyShadow.exe
03-03-26, 16:21
Dobrý den,

rád bych tímto požádal o udělení práv na Jailbreak serveru na Kotelně.

Nick ve hře: FluffyShadow.exe
Steam ID: 1283035303
Věk: 18 let

Counter-Strike 1.6 hraji přes 5 let a Jailbreak mód také přes 5 let. Na Kotelně hraji už delší dobu a server pro mě není jen místo na hraní – prožil jsem zde velkou část svého dětství, včetně různých svátků jako Vánoce nebo Silvestr. Beru to jako komunitu, ke které mám vztah, a proto bych se chtěl podílet na jejím udržení.

Co se týče zkušeností, s administrací mám více než 5 let praxe na různých projektech (Discord servery, Minecraft, TF2). Ovládám základní admin příkazy a řešení situací jako FK, nadržování, porušování pravidel dozorců či jiné přestupky zvládám klidně, spravedlivě a podle pravidel. Vždy se snažím rozhodovat objektivně a bez emocí.

Jsem obeznámen s pravidly Jailbreaku i s pravidly Kotelně. Mám funkční mikrofon a aktivně ho používám.
Časová aktivita bude záviset na práci, ale minimálně jsem schopen věnovat serveru přibližně 60 hodin měsíčně.

V případě konfliktu nebo složitější situace preferuji řešení přes nadřízené, aby vše proběhlo transparentně a férově. Mým cílem není rozdávat tresty, ale udržovat pořádek, plynulost hry a příjemnou atmosféru pro všechny hráče.

Děkuji za zvážení mé žádosti.

S pozdravem,
FluffyShadow.exe

Koprakek
03-03-26, 18:07
Podmínkou pro žádost o práva je vlastnit originální hru Counter-Strike 1.6 na Steamu, dle toho ID jsem nic nenašel. Našel jsem tě pouze dle nicku a to jsi na NS.. a ještě ke všemu trošičku jiný nick.
FluffyShadow_Fox.exe
VALVE_1:1:984739287

znedlob
04-03-26, 14:44
ne

woozie
04-03-26, 19:28
Čau, som proti viz koprakek (https://csko.cz/forum/showthread.php?77823-%8E%E1dost-o-pr%E1va&p=583293&viewfull=1#post583293)

Kaco
08-03-26, 16:08
Ahoj, s týmto výrokom "Ovládám základní admin příkazy a řešení situací jako FK, nadržování, porušování pravidel dozorců či jiné přestupky zvládám klidně, spravedlivě a podle pravidel." nesúhlasím. Osvedčilo sa mi to predvčerom a aj dnes. Som proti.

Koprakek
08-03-26, 19:42
Zamítnuto, zkus to za půl roku jestli tu ještě budeme.

Lck.