Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Majkulka

Majkulka
06-03-26, 16:23
Vypis z konzole:

[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem woozie
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Wallhack'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:0:44225826'
[AMXBANS] Tvoje IP: '85.193.0.216'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] ================================================
'vecernicek' byl PERMANENTNE zabanovan.
Duvod: 'Wallhack'
By admin woozie

Poznamka:

Tak jsem opět zde. :)

woozie
06-03-26, 17:37
Čau, netušil som, že si to zase ty. http://csko.cz/dema?UPD=y64d3vBf
od 5:59 do 6:20 - tá strelba do kat cez stenu by som možno neriešil náhoda že tam bol alebo si počul zvuk (občas z tvojho gameplayu vidím, že sa často otáčaš aby si niečo počul) a kill v smoku
na začiatku dema tuším 27 alebo 28kd s tým, že z ničoho nič keď som prišiel si začal hrať ako bot. 80% času čo ťa mám napozeraného hráš úplne ináč. Za mňa vypínaš zapínaš wh. Tie "kempy" na spawne pred longom alebo čakačky na B si nikdy nerobil. Ako hráča ťa nepoznám ako iní, no kto vlastne vie tvoj pravý nick? Každý deň hrať s novým menom, skoro každý deň hlásenie na teba. Uhly si vôbec nekontroluješ, v tomto deme ideš väčšinou na istotu. Tvoje id si zapíšem a akonáhle bude ďalšie demo na teba, tak ho hodím do AF. Ak sa tu nikto nevyjadrí do pár dní, tak ban zruším...

Majkulka
06-03-26, 20:09
Vím že tě zavolala trinity, protože jsem si dlouho před tvým příchodem četl celkem peprný chatlog od hráčů, jakmile si dorazil, tak jsem jen pokračoval v tom co jsem dělal od rána, trolil hráče. :)

Schválně jsem se díval do zdi a dělal, že ten wallhack mám, když vím, že mě sleduješ. Občas mi to vyšlo i nevyšlo ten kill na midu do smoku u toho jsem byl skoro taky překvapen.

Jinak shrnutí dema:

začíná v čase cca 1:30 kdy jsem si kempnul za bednu na midu u dvojitých dveří 2 kola předtím jsem udělal to samé a zabil jsem odtamtud 2x Máju, proto mě potřetí zabil tak divně v této pozici, čekal jsem že hráči z kat budou rychlejší a půjdou spodní já někoho zabiju a hned uteču jako 2 kola předtím (nejsem si jistý v jakém pořadí kol to bylo, ale tuším že nějak tak).

čas 3:40 stojím u dvojitých dveří a čekám na Maju, protože jsem doufal že mě po čtvrté bude čekat znova za tou bednou a půjde tam znova s prefirem což se stalo, potom utíkal/a někdo do kat (možná Maja), tak jsem mu/jí tam vystřelil. Před odchodem na B jsem vystřelil na zelenou, jako že mám WH, protože jsem měl tušení, že tam někdo klasicky, při tolika hráčích, bude kempit (můj teammate po někom střílel na topmid).

4:20 mé koukání do zdi, no, šly slyšet výstřely ze spodních a horních kat, tak jsem to schválně zahrál tak, jakože mám wh a vidím je. Zabil jsem prvního hráče, celkem snadný kill druhého jsem bohužel čekal o chlup jinde, ale skoro mi to předmíření vyšlo.

5:40 hraju na to že ho vidím, i když ho slyším a děruju ho tam odkud střílí. Pár děr šlo mimo.

6:14 ten kill do smoku na midu, který si tu zmínil, slyšel jsem tam krok, původně jsem si myslel, že to byl můj hráč na shortu, když jsem se díval na radar, ale zahrál jsem to tak, jako že vím, že tam je hráč, ale on tam opravdu byl. :) Jinak hráči v horních katech byli moc dlouho na jednom místě, tak bylo jasné, že to stáhnou po střelbach do stěn do spodních kat a že něktěří budou vybíhat mid.

6:22 doufal jsem že kempí za stěnou a já si dám wallbang.

6:53 čekám na kroky z horních kat, ale nikoho neslyšim, tak si rozmyslím hod Heckem.

7:14 nikdo nekryl B, tak jsem se vrátil hodil Smoke do horních kat a v ten moment tam někdo střílel do smoku, tak jsem to tam taky poslal, do míst, kde bych se nacházel, kdybych střílel jako on (Podle xraye mi to celkem vyšlo).

7:45 moji hráči odešli z midu, kde ani nic nekryli, tak jsem si říkal, že je možná zkusí hráč zabít do zad, sám jsem byl překvapen, ale vyšlo to, potom jsem si myslel že je někdo na T spawnu protože tam někdo vystřelil z AK (7:43), kdybych ten výstřel neslyšel, tak bych šel určitě do horních kat s crossem na stěně.

8:20 pár děr na B site které nevyšly, tak jsem to chtěl stáhnout, měl jsem dojem, že nás za chvíli budou obcházet, když naši umírali ve velkém a taky by mi to i vyšlo, ale nečekal jsem, že hráč od CT je už na T spawnu.

9:35 rozhlížím se snažím se na sebe moc neupozornit movementem, tak se tam hýbu jako bot. Situace s prefirem do kat nevyšla nikdo tam nebyl, mojí hráči už tahali long, takže na shortu budou jistě hráči a měl jsem tušení že to někdo bude chtít obejít přes T spawn proto se na chvili zastavím a dělám jako že tam vidím hráče, ale až teď jsem se dozvěděl, že tam nikdo nebyl. (9:52, a to jsem si byl skoro jistý, že tam někdo poběží) Potom mě zabil hráč ze shortu, věděl jsem že tam určitě je, doufal jsem, že budu rychlejší a podejdu ho, potom bych šel na mid směr CT spawn, kde bych si počkal na opozdilce z Bcka. (věděl jsem že tam někdo je, i když nemám věšteckou kouli)

11:35 střílel jsem do míst, kde byla slyšet střelba. (doufal jsem, že mu dám náhodně HS a uhraji to na AB)

12:07 věděl jsem že je hráč schovaný za CT spawnem, chtěl jsem mu jít dát prefire, ale nepočítal jsem s tím, že jiný hráč bude kempit u dveří na B, takže moje divadlo trošku nevyšlo.

13:35 střílel jsem tam, kde stálo wipo, které střílelo, potom jsem šel spodní katy a počkal si na probíhajícího hráče, kterého jsem zabil skrz dveře o hráči na shortu jsem nevěděl.

14:38 děruju dveře na midu doufajíc, že tam někdo stojí.

14:45 dělal jsem, že neumím vyskočit na bednu, nevěděl jsem, že tam jsou i enemy, ty sis nejspíše myslel, že se na ně koukám? :)

15:18 hráč běží z midu na B + už někdo děroval dveře z midu, věděl jsem, že budou na CT nebo někde poblíž.

17:26 v katech byla bomba, doufal jsem že se někdo díva na topmid přes dolní katy a já mu dám prefire.

Když se na to teď tak zpětně dívám, tak moc věcí tam není, čekal jsem, že mi to více vycházelo. Co se K/D týče, tak někdy je to fajn a někdy je to bída.

Možná to nemá žádnou váhu, ale tady je můj screenshot z cska ihned poté, co jsem od tebe dostal ban.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3679742947

woozie
06-03-26, 20:24
Ďakujem ti za vyjadrenie. Celkom viac časov si spomenul, než som si myslel no aspoň majú čo ostatní pozrieť. Pozrel som si aj tvoj twitch a celkom hráš v pohode. . pozriem ešte hltv, dovtedy ti dávam pravdepodobne unban lebo sa tu načakáš ani nechcem vedieť koľko a keby čosi hádžem demo do AF.