Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Žádost o admin práva – JailBreak

Deda_eSuba
07-05-26, 22:21
Zdravím všechna hovada z A-Teamu,
chtěl bych požádat o admin práva na JB serveru.

Nick ve hře: erikov
Věk: 23
Steam ID: STEAM_0:0:53610

Na Kotelně hraju raketu dlouho už od roku 2017 cca a na JailBreaku mám opravdu hodně nahráno. Pravidla serveru znám dobře a vím, jak by měl admin na JB fungovat.
Chtěl bych pomoct s udržováním pořádku na serveru, hehe

Jsem aktivní a fórum budu sledovat pravidelně

Díky za přečtení a za případnou šanci. :doge:

sef
09-05-26, 11:36
Ahoj, žiadosť si celkom odflakol, vedel by si sa vyjadriť k tvojim banom čo si za tú dobu nazbieral? Vzhľadom na to koľko času si strávil na kotelne si nemyslím že je to niečo hrozné.

Hráš hlavne za CT čo je na jb veľmi pozitívna vec pre admina.

Nie si nudný, dokážeš zabaviť hráčov a držať nejakú úroveň atmosféry aj ako obyčajný hráč.

Skill tam je takisto, vieš si spravit poriadok.

Problém je u teba skôr tvoje vystupovanie ktoré sa na admina úplne nehodí, neber to v zlom ale práva tu dostaneš ovela lahsie ked sa nijako neprejavuješ a len hlasis priestupky. Ked sa bavis a prejavuješ asertívnejšie, tak je to ťažšie. Na spešla by si sa hodil, triala zatiaľ nie.

e: za mňa ok na spešla

Deda_eSuba
09-05-26, 15:09
Ahoj, žiadosť si celkom odflakol, vedel by si sa vyjadriť k tvojim banom čo si za tú dobu nazbieral? Vzhľadom na to koľko času si strávil na kotelne si nemyslím že je to niečo hrozné.

Hráš hlavne za CT čo je na jb veľmi pozitívna vec pre admina.

Nie si nudný, dokážeš zabaviť hráčov a držať nejakú úroveň atmosféry aj ako obyčajný hráč.

Skill tam je takisto, vieš si spravit poriadok.

Problém je u teba skôr tvoje vystupovanie ktoré sa na admina úplne nehodí, neber to v zlom ale práva tu dostaneš ovela lahsie ked sa nijako neprejavuješ a len hlasis priestupky. Ked sa bavis a prejavuješ asertívnejšie, tak je to ťažšie. Na spešla by si sa hodil, triala zatiaľ nie.

No k těm banům, co mám na seznamu, řeknu jen to, že většina z nich je několik let stará a byla hlavně důsledkem chování a nezkušenosti, až na ten ban před pár dny. Na ten se nebudu nijak vymlouvat a chybu beru na sebe. :cray:

Hunted
09-05-26, 16:00
To je zadost myslena vazne?

Erik je fajn funny typek, ale urcite ne nekdo, kdo by mel mit jakykoliv prava.

Kaco
09-05-26, 23:37
Pravidla serveru znám dobře a vím, jak by měl admin na JB fungovat. Prečo ich potom porušuješ? Proti.

Deda_eSuba
12-05-26, 00:26
Pravidla serveru znám dobře a vím, jak by měl admin na JB fungovat. Prečo ich potom porušuješ? Proti.

Paní Kaco, chápu ten point a nebudu tvrdit, že jsem byl vždy bez chyby. Většina věcí, co mám v historii, je ale několik let stará a dost z toho bylo spíš o zbytečném chování. poslední dobu se snažím vystupovat normálněji a myslím, že je to i vidět přímo ve hře. Kdybych měl někdy práva dostat, tak spíš na zkoušku a ať si to obhájim činy, ne řečmi. Pokud ne, respektuju to.

Koprakek
02-06-26, 21:17
Za mě zde není možné brát žádost o práva vážně. Vystupování a samotná prezentace je na bídné úrovní a nemyslím si že je to vhod.
Zamítnuto.

Hezký den.