PDA

Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva (Spešla) - Jailbreak

Janci
09-05-26, 16:16
Pozdravujem A-team

Touto žiadosťou, chcem požiadať o práva na pozíciu admina na server Jailbreak.

Krátke odôvodnenie: Po dnešnom uvážení som sa rozhodol, že poslednou dobou chodia na server hráči, najmä k CT ktorí nemajú mikrofon alebo sú neschopný simonovať. Takže aj svojim úsilím by som chcel prispieť k lepšiemu chodu serveru.

Steam ID: STEAM_0:1:434161966

Nick in-game: Bartyy ツ

Hlásenia: Hlásim cez web alebo sefovi, poprípade Ejovi.

Niečo o mne: Volám sa Janči, mám 27 rokov, (28 coming soon). Medzi svoje koníčky patrí veľa rôznych vecí, napríklad cestovanie po svete, turistika alebo prechádzky v prírode. Tak isto aj mierne futbal a aktuálne som začal na sebe pracovať (telesne). Aktuálne pracujem v logistike v nedalekom Rakúsku. Čo sa týka CSka, tak hrám tu už vyše 6 rokov, takže by sa dalo povedať, že som tu už varený-pečený. Aj na Counter Strike mám odohrané vyše 2 600h, Jailbreak mód ovládam, čo sa týka mojej povahy, tak si stojím za slovom, ale dokážem daný problém hráčovi v klude vysvetliť.

Úprimne, nemal som to nejako v úmysle, ale zmenil som názor z toho dôvodu, že keď potrebujem admina na serveri, tak ich je kopec offline.

Ďakujem a prajem čitateľom krásny, slnečný deň

sef
09-05-26, 16:18
Hlásenia potvrdzujem.

Hunted
09-05-26, 16:28
ne xdd

Janci
09-05-26, 16:38
ne xdd

Neaktívny admin dáva ne ?? Okej, keď už toto má nejakú váhu. Díky

UNHCZ
09-05-26, 21:14
Taaak, Janči, hodím sem vyjádření z roku 2021 a projdeme si, jestli si mě přesvědčil od té doby:

Mám na tebe rozporuplný názor, dá se s tebou pokecat, snažíš se pomoct, ale to už nemáme z čeho vybírat.
Tvý mínusy výrazně převažují nad plusy, agresivita, neskutečný asslicking a nedokážeš ovládat své emoční výlevy, kterých jsem byl i já na serveru svědkem, a to chodím na JB minimálně. Admin má umět zachovat chladnou hlavu v řešení problémů a netahat žádné své osobní spory do banování. Asi si seru do huby, protože jsem byl podobný, ale mně bylo 15 ale tobě je 22, což je obrovský rozdíl.
Nedokázal bych si tě představit jako admina, natož admina na takovým trollícím módu jako je JB, kde by si se nasral nad každou blbostí a vybanoval půlku serveru. Vhodně to shrnul Fellow, i když jsem AIM admin, tak na JB jsem strávil taky spoustu času, takže mý proti tu stejně váhu nemá, ale chtěl jsem se k tobě vyjádřit.
Z těchto důvodů jsem PROTI.

Shrnutí:
+aktivita
+hlášení

+/-výbušnost tam pořád je, i když v menší míře

-asslicking af
-máš spor s dost lidma na JB, kdyby si měl práva, mohl by si je použít na vyřešení osobních věcí
-dostal si proti od Hunteda a hned si do něj začal jet, že je neaktivní admin, přičemž je furt SA - může se vyjádřit kdo tě zná a může tě komplexně zhodnotit

V sumě, mám pořád z Tebe stejný pocit, jako jsem měl před 5 lety, jde u Tebe vidět posun v rámci emoční zralosti, ale furt nejsi dle mého názoru vhodný kandidát na Admina i na poloprázdném portálu, protože mám pocit, že by z něj byl potom portál prázdný. Na spešla bych si tě dovedl představit více, ale o toho se nežádá. Momentálně jsem PROTI právům, na zkoušku bych ti dal spešla s podmínkou, že jeden přešlap nebo validní stížnost na Tebe, tak se hned odebírá a adios, ale je potřeba někdo, kdo tam aktivně bude řešit tronťoše co nemaj mikráky apod. Samozřejmě spešl jen na JB, ne global, ale asi to taky neklapne.

E: Abych to lépe a pochopitelně Janči pro Tebe vysvětlil, jsem PROTI tomu, aby si někdy Ty byl admin, ale spešla bych u Tebe vyzkoušel.

Janci
09-05-26, 22:35
Taaak, Janči, hodím sem vyjádření z roku 2021 a projdeme si, jestli si mě přesvědčil od té doby:

Shrnutí:
+aktivita
+hlášení

+/-výbušnost tam pořád je, i když v menší míře

-asslicking af
-máš spor s dost lidma na JB, kdyby si měl práva, mohl by si je použít na vyřešení osobních věcí
-dostal si proti od Hunteda a hned si do něj začal jet, že je neaktivní admin, přičemž je furt SA - může se vyjádřit kdo tě zná a může tě komplexně zhodnotit

V sumě, mám pořád z Tebe stejný pocit, jako jsem měl před 5 lety, jde u Tebe vidět posun v rámci emoční zralosti, ale furt nejsi dle mého názoru vhodný kandidát na Admina i na poloprázdném portálu, protože mám pocit, že by z něj byl potom portál prázdný. Na spešla bych si tě dovedl představit více, ale o toho se nežádá. Momentálně jsem PROTI právům, na zkoušku bych ti dal spešla s podmínkou, že jeden přešlap nebo validní stížnost na Tebe, tak se hned odebírá a adios, ale je potřeba někdo, kdo tam aktivně bude řešit tronťoše co nemaj mikráky apod. Samozřejmě spešl jen na JB, ne global.

Dakujem, takže si pro Spešla ?

Čo sa týka vyjadrenie Hunteda. Príde ti normálne, keď odpovie len ,,ne,, a robí s z toho srandu ? Lebo taká odpoveď od SA mi príde ako neadekvátna. Takže som doňho nešiel hroty ani nič iné.

Nemám potrebu si kompenzovať to, ked má niekto so mnou problém. Hele, je mi vekovo 27 a mentálne ešte viac, takže zneužívať práva na povyšovanie sa nad niekym, je bizár a druhá vec, som na to dostatočné vyspelý.

Ejo
10-05-26, 00:48
Hlásenia potvrdzujem aj ja

Kaco
10-05-26, 00:50
Ahoj, na úvod poviem, že si ťa absolútne neviem predstaviť ako spešla, natož admina. Som teda proti.

Odôvodnenie:
Tvoja aktivita, dodržiavanie pravidiel a snaha hlásiť priestupky je určite dobre vodítko a vlastnosť, ktorú by budúci admin mal spĺnať. U teba je však problém s rešpektom a chovaním ako takým. Neustále máš potrebu sa vyjadrovať tam, kam nemáš (či už konverzácia v hre alebo vo fórum chate), napíšeš svoj nepodstatný názor (ktorý úprimne nikoho nezaujíma) a vznikajú potom drámy a flame. Z tohto hľadiska si myslím, že nielen JB admini ale aj admini z iných sekcií môžu mať na teba negatívny pohľad. Keď ťa hráči neposlúchajú na prvý krát tak už len počujem hukoty do mikrofónu. Neviem či chytáš nervy alebo je to len "zvýšenie hlasu" no ja to vnímam takto. Chatlog nevyzerá ružovo. Ja pri JB beriem nadávky s rezervou, sám ich používam a samozrejme tolerujem, keď sú myslené priateľsky alebo zo srandy. U tvojich pár riadkov ale vidím a cítim, že boli vypustené tvojou ofenzívnosťou voči iným. Dovolím si povedať, že keď nemáš niekoho rád alebo ti vysvetľuje opak daného problému ktorý sa ti nemusí páčiť, nedokážeš ho ignorovať a máš potrebu naň reagovať (myslím toxicky, cynizmom, aroganciou,...). Krásny príklad tu je od Hunteda. Áno, mohol sa rozpísať ako ja a dôvody prečo sa tak rozhodol, ale ja v tebe vidím, ako ťa tých 5 znakov totálne vytrrigrovalo (môžeš si hovoriť čo len chceš ale takto to pôsobý). Aj keď je neaktívny pozná tvoju povahu, správanie a možno aj predikuje tvoju reakciu (chytrí klučina https://cdn.7tv.app/emote/01FS852350000BY5RW138SPB8Z/1x.avif). To nehovorím ešte o tvojich sporoch s ostatnými hráčmi alebo adminmi. To by tu bolo fakt veselo. Overall je na JB dosť adminov. Keď nikto nechodí, nie je tažke zapnúť demo alebo niekomu napísať. Schválne som si prešiel JB admin list a napočítal som tak 4 adminov, ktorých som naozaj dávno nevidel v hre. Aj keby im to Kopr vzal, moc by sa ten počet teda nezmenil. Od niekoho som tiež zachytil poznámku na tvoju neznalosť pravidiel. Nedokážem poprieť, že som bol taktiež svedkom toho, ako nezvládaž situáciu na serveri.

Ako hráč nie si zlý, ale admin fakt nie, prepáč.

Janci
10-05-26, 01:23
Ahoj, na úvod poviem, že si ťa absolútne neviem predstaviť ako spešla, natož admina. Som teda proti.

Odôvodnenie:
Tvoja aktivita, dodržiavanie pravidiel a snaha hlásiť priestupky je určite dobre vodítko a vlastnosť, ktorú by budúci admin mal spĺnať. U teba je však problém s rešpektom a chovaním ako takým. Neustále máš potrebu sa vyjadrovať tam, kam nemáš (či už konverzácia v hre alebo vo fórum chate), napíšeš svoj nepodstatný názor (ktorý úprimne nikoho nezaujíma) a vznikajú potom drámy a flame. Z tohto hľadiska si myslím, že nielen JB admini ale aj admini z iných sekcií môžu mať na teba negatívny pohľad. Keď ťa hráči neposlúchajú na prvý krát tak už len počujem hukoty do mikrofónu. Neviem či chytáš nervy alebo je to len "zvýšenie hlasu" no ja to vnímam takto. Chatlog nevyzerá ružovo. Ja pri JB beriem nadávky s rezervou, sám ich používam a samozrejme tolerujem, keď sú myslené priateľsky alebo zo srandy. U tvojich pár riadkov ale vidím a cítim, že boli vypustené tvojou ofenzívnosťou voči iným. Dovolím si povedať, že keď nemáš niekoho rád alebo ti vysvetľuje opak daného problému ktorý sa ti nemusí páčiť, nedokážeš ho ignorovať a máš potrebu naň reagovať (myslím toxicky, cynizmom, aroganciou,...). Krásny príklad tu je od Hunteda. Áno, mohol sa rozpísať ako ja a dôvody prečo sa tak rozhodol, ale ja v tebe vidím, ako ťa tých 5 znakov totálne vytrrigrovalo (môžeš si hovoriť čo len chceš ale takto to pôsobý). Aj keď je neaktívny pozná tvoju povahu, správanie a možno aj predikuje tvoju reakciu (chytrí klučina https://cdn.7tv.app/emote/01FS852350000BY5RW138SPB8Z/1x.avif). To nehovorím ešte o tvojich sporoch s ostatnými hráčmi alebo adminmi. To by tu bolo fakt veselo. Overall je na JB dosť adminov. Keď nikto nechodí, nie je tažke zapnúť demo alebo niekomu napísať. Schválne som si prešiel JB admin list a napočítal som tak 4 adminov, ktorých som naozaj dávno nevidel v hre. Aj keby im to Kopr vzal, moc by sa ten počet teda nezmenil. Od niekoho som tiež zachytil poznámku na tvoju neznalosť pravidiel. Nedokážem poprieť, že som bol taktiež svedkom toho, ako nezvládaž situáciu na serveri.

Ako hráč nie si zlý, ale admin fakt nie, prepáč.

Dakujem za vyjadrenie. Prišlo mi to, že ako keby nemožem nič skritizovať, lebo ak sa tak stane, tak už ma to ,,vytrrigovalo,, alebo už to je z môjho pohľadu zlé. Veď jasné, nepodstatný názor od človeka, voči ktorému máš výhrady je normálne. Nejdem sa tu hádať, ani to teraz tak nemierim, ale k tomu, keby mám toho spešla, že by som si tým niečo kompenzoval, tak som sa vyjadril vyššie. Ano, pozná ma, ale človek sa časom mení, takže to neznamená, že stále musí mať, rovnaký názor. Posledná vec, čo sa týka tých vulgarít, nemám dôvod to smerovať na niekoho adresu, dokonca sám si sa priznal, že chatlog nemáš čistý v tomto kontexte. Presne to, že si nebol toho svedkom, ale dávaš to další dôvod na proti.

Mlýn
10-05-26, 13:16
Ahoj,
Hlásenia môžem potvrdiť, aj keď ich je občas ak moc (Niekto si 2 kolá po sebe nezobere simona a už je 15 hlásení na svete haha)
Dlhšiu dobu nedostal žiadny ban (Čo sa týka pravidiel JB) - Bany za spory nebudem brať do úvahy, verím, že sa rozumovo a emocionálne posunul a nebude tieto spory riešiť v hre. K banom na TTT - https://ctrlv.sk/5Qnf
Poprial mi pekný deň
Z tých 3 žiadostí má asi najviac rozumu
Má aktivitu

Nenapíšem sem žiadne pro, ani proti (minimálne zatiaľ), uvidíme s čím prídu admini. Ale keď sa stihnem napojiť pred uzavretím, možno sa ešte vyjadrím

Koprakek
16-05-26, 19:05
Já z pozice admina jsem momentálně proti. Děkují za respektování.

woozie
16-05-26, 22:26
Ahoj, z tých troch kandidátov by som možno ešte prižmúril očko a povedal okej, no tvoja občasná "výbušnosť" ma celkom presvedčuje o opaku a som teda nútený povedať nie.

sef
21-05-26, 16:14
Čauko, tak po pár odpovediach adminov by som rád napísal aj môj komplexný názor.

(+) 2650 hodín na Steame – máš odohrané veľmi veľa, o skúsenostiach teda nepochybujem.

(+) Drvivá väčšina z toho bude pravdepodobne na JB.

(+) Znalosť pravidiel JB. Síce ti tu môžu admini písať, ako to nezvládaš, väčšinou však horíš na veciach, ako je upravovanie atrakcie počas toho, ako už začala, alebo na podobných maličkostiach. Myslím si, že dnes slovíčkarenie už nehrá vôbec takú rolu ako kedysi a osobne tieto veci už úplne ignorujem. Nemyslím si, že sa vždy treba zubami-nechtami držať pravidiel z roku 2020. Dôležité je zabaviť a udržať hráčov na serveri.

(+) Hráš primárne za CT, vieš si udržať poriadok. Síce začneš vyhukovať po Tčkach, keď neposlúchajú, mňa osobne toto na tebe skôr baví, ako by mi to vadilo.

(+) Zábavný charakter – áno, nájde sa pár ľudí, ktorým vadíš, ale keď si na serveri, tak to žije, a to je pre mňa najdôležitejšia vlastnosť, pre ktorú by som ti vôbec dával šancu. Je vo zvyku, že tu náborom prelezú charakterové mŕtvoly, ty si pravý opak, a preto je celá tvoja žiadosť kontroverzná.

(+) Hlásenia – nemyslím si, že by niekto nahlásil viac porušení pravidiel ako ty za posledné roky.

(-) Výbušnosť – hlavný dôvod, prečo ťa tu bude AT odmietať. Máš históriu s niektorými hráčmi / adminmi, napriek tomu ti tu dnes Unihoc dáva zelenú na spešla, čo teda beriem ako znak toho, že aj keď ťa niekto nemusí, vie ťa zhodnotiť objektívne a priznať si, že ako spešl by si bol prínosom. Čo sa týka nadávok, tak vzhľadom na to, ako často hráš a píšeš, to nie je nič, za čo by si mal byť kritizovaný (4115 správ, z toho +- 26 obsahuje vulgarity). Nadávky cez mikrofón registrujem oveľa menej než kedysi, v porovnaní s adminmi nadávaš rovnako alebo menej.

(-) Zbrklosť – robíš chyby, keď panikáriš. Vychádza to aj z toho, že ťa admini / hráči radi tlakujú. Keď spravíš nejakú blbosť / dáš FK, tak si to vždy vyžerieš. Akonáhle na teba počas simonovania začne hovoriť admin, tak sa z toho ťažko vymotávaš. Necháš si ale povedať a nestojíš si bezhlavo za svojím, keď ti chce admin poradiť / skritizovať ťa.

(-) Vtieranie sa – vnímam to podobne ako Unihoc. Bolo to hlavne vtedy, keď si začínal hrať, dnes to už tak veľmi neregistrujem, keďže si známa firma medzi všetkými.

Záver – Za tie roky, čo si tu strávil, koľko hodín a nervov si tu investoval, si myslím, že si zaslúžiš šancu na spešla. Navrhujem, aby sme ti ho dali fixne na mesiac, a po mesiaci by sme mohli mať znovu diskusiu, či ti ostane, alebo sa zoberie. Ako spešl nevidím žiadne riziko, že by si nejako narušil chod serveru, nemôžeš dávať bany, a keby si zneužíval kick / presun, tak jeden z aktívnych adminov by ťa hneď vedel poriešiť. Taktiež nepochybujem o tom, že práva by si určite nezneužil na nejaké osobné účely, je to podľa mňa len slabá výhovorka, prečo by sa ti šanca nemala dať.

Bol by som veľmi šťastný, keby si niektorí admini uvedomili, že v roku 2026 status admina/spešla v komunite 100 ľudí nie je až taká vzácna vec, ktorú treba silou-mocou brániť pred záujemcami. Toto bol prístup Samca, a pozrite sa, kam nás to dnes dostalo. Prajem pekný zvyšok dňa.

Ejo
22-05-26, 19:53
Odkladal som vyjadrenie do tejto témy práve z dôvodu, že napriek tomu, že je Janči super a bol by vhodný adept, práve jeho prchkosť v určitých veciach mi prišla ako dosť veľké negatívum avšak zároveň som ho nechcel zato úplne zavrhnúť.

Šéfove vyjadrenie však načrtlo podobný pohľad na vec a jeho nápad so spešlom na určité obdobie s následným posúdením / hodnotením mi príde ako dobré riešenie.

Pre takéto riešenie dávam v tomto prípade PRO.

Koprakek
04-06-26, 21:17
Ahoj, nesouhlasím momentálně pro přijetí do Admin teamu jakožto TA/SA. Některé tvé reakce, odpovědi, tvá výbušnost na mě nepůsobí hezky i přes některé PRO v tvé žádosti.
Takže tuto žádost o admin práva budu muset zamítnout

Každopádně ohledně spešla samotného, ten se dá získat i jiným způsobem. A to že se domluvíš s JailBreak adminem, který si tě vezme na starost, zodpovídá za tebe, zaškoluje tě atp. To se můžeš ty sám u některého hlásit a domluvit se, to už poté záleží na něm, zda-li si to troufne či nikoli.

Velkým přínosem je aktivita, kreativita, CT zkušenosti, znalosti mapy a modů samotného.

- Ale i přesto všechno momentálně není ani tak velká potřeba hledat posily do teamu z tohoto serveru.

Díky moc všem za respektování a přejí hezký den.