Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva na Jailbreak

okan
10-05-26, 00:35
Zdravím, touto žiadosťou by som chcel požiadať o udelenie práv na server jailbreak

Dôvod: Po dlhodobom hraní na kotelne by som chcel prispieť na správny chod módu. So "znovuzdrodením" Jailbreaku sa čoraz viac nájdu problematické individuá resp. demencia a nomik a častokrát mam pocit že sa na moje hlásenia neozvú admini. Žiadosť som chcel podať už cca mesiac do zadu nuž odkladal som to z dôvodu neistoty.

Nick: ôkán
Steam ID: STEAM_0:0:816619410
Hlásenia: Primárne cez !
Čistý trestný register: V roku 2024 som dostal 2 bany za demenciu...

Niečo o mne: Volám sa Dávid, mám 19 rokov a pochádzam z mesta Humenné na východnom Slovensku. Medzi moje záľuby patria napr. Dejiny, Zemepis, nejaké tie filmy a varenie :) Na Jailbreaku mam odohraných výše 1000 hodín a verím ze pravidlá módu ovládam.

Vopred Vám ďakujem za každé pro a proti a za každé vyjadrenie.

Ejo
18-05-26, 21:35
Ahoj myslím, že adminov je na JB dosť ale nikdy nie je na škodu pestovať si aj ďalších. V prípade, že nevyjdú na povrch nejaké negatíva som PRO spešla na skúšku.
A ak vyjdú tak sa proste na niečo vyhovorím ;) :D

okan
18-05-26, 22:06
Ahoj Ejo, Ďakujem.

sef
19-05-26, 15:24
Potvrdzujem hlásenia cez steam.

Hunted
20-05-26, 09:09
Ahoj, proti.

Neznáš pravidla, otřes mik(+reprak combo), ze serveru mi nepřipadáš jako někdo reasonable enough aby adminoval či spešloval.

okan
21-05-26, 20:30
Ahoj Hunted, ďakujem za vyjadrenie.

sef
30-05-26, 17:36
Ahoj, vidím, že adminom sa nejako nechce, a je to celkom problém, pretože ja osobne ťa až tak dobre nepoznám.

(+) aktivita: Za posledné 2 roky mám pocit, že vždy, keď je na JB aspoň 5 hráčov, tak jeden z nich si ty.

(+) znalosť módu: Súvisí s tvojou aktivitou. Keď niekde tráviš tak veľa času, tak sa to proste naučíš.

(+) hráš prevažne za CT: Schopných CT je málo. Myslím si, že úpadok kvality CTčiek úzko súvisel s tým, že JB skapal. Takže hráčov ako ty rešpektujem, pretože za CT vieš udržať plynulosť hry a poriadok.

(+) kreativita: Ako Simon vymýšľaš aj nové atrakcie, čo je určite veľké plus. Hra na JB je po tých rokoch veľmi jednotvárna a toto sú momenty, ktoré ju držia nad vodou.

(-) vek: Keby povieš, že máš 25, tak ti verím, hlas na to máš. Ale keď máš 19, tak ešte vieš prekvapiť správaním a nemusíš byť úplne stabilný jedinec. Ja osobne to vnímam ako také polomínus, pretože nestabilnosť v správaní môže viesť aj k zaujímavým situáciám, čo beriem ako niečo, čo môže oživiť komunitu. Aj tak by si nad sebou mal stále ľudí, ktorí by ťa prípadne vedeli usmerniť.

(-) občasná výbušnosť, tvrdohlavosť: Týchto situácií je naozaj veľmi málo, a keby chceš konkrétny príklad, tak ti ho ani neviem dať. Súvisí to s tým, že na serveri tráviš veľa času, a teda sa vyskytnú aj situácie, kedy sa nesprávaš ukážkovo. Ja osobne to nepovažujem za žiadne mínus, len to spomínam, pretože správanie je klasický bod pri posudzovaní každej žiadosti o admina. Stále si myslím, že si v norme, a aj horší ľudia už boli adminmi.

(-) bany za demenciu: Neviem, o čo konkrétne ide. Dôvod banu „demencia“ je hovadina a budem rád, keď opíšeš situáciu (ak si pamätáš), nech si viem spraviť bližší obraz o závažnosti.

(-) čerstvá registrácia na fóre: Nepoznáš dostatočne komunitu mimo JB.

e: ti co ste dali disliky ozvite sa do PM co máte za problém, inac su vase palce dolu úplne zbytočné.

e2: Jedna PM sa mi dostala a poprosím okana o vysvetlenie situácie s hracom "bystraaaa", vraj šlo o nejake uchylné poznámky a že teda bystraaa má len okolo 10 rokov. Počul to jej tatko a potom do mikraku okana zbuzeroval.

Záver: Podľa mňa si určite vhodný kandidát na spešla. Na admina to zatiaľ nevidím, potrebuješ sa trochu vžiť s komunitou aj mimo JB, zistiť, ako funguje fórum, aké sú tu vzťahy atď. A to je niečo, čo sa naučíš počas spešlovania. Prajem veľa šťastia.

okan
30-05-26, 18:37
Ajoj Šéf, ďakujem za vyjadrenie. K tým banom by som ti rád povedal dôvod ale sám si ho nepamätám. Tuším ze mi boli udelené hneď prvý mesiac hrania na kotelne čiže predpokladám že boli z dôvodu neznalosti pravidiel hry a ct.
edit: Ahoj Šéf, môžem ťa uistiť že o žiadne "úchylne" poznámky nešlo. Boli sme tam vtedy asi 6 hráči a pokúšal som sa nejako zabiť nudu tým že som sa pýtal danej hráčky rôznorodé otázky typu čo je jej obľúbené jedlo atď.... Hráč bystra má 10 rokov, nepovedal som nič nevhodné. Je to tá najmenšia maličkosť ktorú ani netreba riešiť a myslím si že hráci ktorý v ten deň boli prítomní by súhlasili.