Zobrazit normální verzi : ádost o admin - Dust2 Only + Aim
stoprorasista
15-05-26, 23:12
Krásný večer hráči :D, chtěl bych poprosit o práva na servery Dust2 Only a Aim.
Nick: stoprorasista
Věk: 15
STEAM ID: STEAM_0:1:411439376
Nejvíc času mám na Dust2 only (kolem 200h), jinak csko celkově kolem 300.
Podle mě se hodím kvůli dennímu hraní a pozorování jiných adminů při tvrdé práci :D. Ban nebo jakýkoliv jiný trest nebyl.
Podtreno sečteno chci pomáhat a chránit od zlých duí na těchto serverech deno-denně :D
Díky moc, dobrou noc.
Cau, zo serveru si ťa pamätám naozaj len matne, preto som ti prebehol chatlog ( všetko čo napíšeš do ingame chatu sa ukladá a dá sa dohladať ). Máš 15 a na svoj vek sa aj chováš, preto nie si vhodný na admina, ani na inú formu pomoci serveru.
200 hodín aktivity je veľmi málo. Na to aby si mohol byť členom AT aj napriek tak malej aktivite by si musel byť v hre veľmi zručný a vzhľadom na tvoj vek o tom pochybujem. Za 300 hodín hry by si nedokázal rozoznať ani základné cheaty.
Neskôr sem editnem ešte odpoveď od spešla g0da.
e:
Čau. Musím povedať, že ako človek mi prídeš úplne v pohode. Síce ťa nesledujem nonstop, ale z toho, čo som ťa zažil online, pôsobíš fajn. Na rovinu ti však poviem, že na admina alebo vyššie práva ťa zatiaľ nevidím. Dôvodom je nedostatok skúseností.
Skús to keď budeš starší.
stoprorasista
16-05-26, 11:01
Oukej chápu, díky.
ahoj, myslím že vek nieje vôbec problém, ide tu skôr o to ako sa správaš celkovo, niekto má 18 a chová sa na 13, niekto má 15 a vystupuje ako 20 ročný takže je to veľmi individuálne
- skúsenosti: tie asi moc nemáš keďže tých hodín čo si vypísal nieje nejako extrémne veľa
- hlásenia cheaterov: neviem či môže niekto potvrdiť hlásenie, ale minimálne tu na fórku nemáš žiadne takže to nemáme z čoho súdiť
- chatlog: dust2 only 12-05-2026 17:46:48 STEAM_0:1:411439376 193.165.237.114 stoprorasista takovy jebnuty pojebanci s tim wipem / s niečím takýmto nemôžeš reprezentovať poriadok na serveri
nevyzeráš možno ako úplne od veci chalan, len si myslím že tu musíš pochopiť, že pre to, aby si tie práva dostal musíš aj niečo urobiť okrem napísania žiadosti, niesom pro ani proti, len ti chcem objasniť ako sa veci majú pri tom keď niekto žiada o práva, ako by povedal môj bývalý kolega "Mladý si, naučíš sa" ;) Hf
e: za málo, držím palce
stoprorasista
17-05-26, 15:29
mirecc díky moc, jasně chat není úplně ideální a měl bych to změnit, souhlasím. Zkusím zase třeba za rok.
:)
Nesplňuje podmínky pro přijetí.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2026 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.