Zobrazit normální verzi : Stižnost Na admina Sef
Bez duvodně mutuje pak používá scripty eště mi do četu napiše drz hubu
Dal mi mute zneužil tim bezduvodně prava nic vulgarniho sem ne psal akorat sem napsal že je zajko sef
https://csko.cz/chatlog/show?from=31-05-2026&to=31-05-2026&server=1&nick=Zajko&sid=&ip=&text=&submit_=Hledat&do=findForm-submit
Zde chat log demo aš bude opakovat dodam bez problemu
Nick Zajko
Steam ID STEAM_0:0:37683081
Dodam že eště vihraža zato že sem řek pravdu
Podavam navrch pro odebrani Prav Sefu lebo je agresivni a arogantní a nadava hráči ako som já
Takoví člověk jako je on by nemal mit Prava Na serverech vďaka za vyjádření
Doslova viděl to i admin Ejo a + Wozie
poprosim admina Ejo a Woozie o vyjadrenie
Ahoj, DLDLDL vnímam dlhodobo ako hráča ktorý tu provokuje hráčov svojím správaním a poznámkami. Neviem úplne presne ako prebiehala celá situácia avšak videl som ako šéf viacnásobne upozornil hráča aby neprovokoval inak to bude musieť riešiť. Podľa mňa sa v tomto prípade jedná o neoprávnenú sťažnosť...
Ahoj, každý kto ako tak behá na forko, hráča pozná. Vníma jeho chovanie voči iným hráčom, "disstracky" na každého, kto sa mu nepáči a podobne. Nemyslím si, že tu je čo riešiť a presunul by som to k ďalším xy sťažnostiam ktoré má hráč na konte.)
*24/07/2024 08:34 @Mlýn: jo hráči nevidy IP tak to já vidím fše i bez bryli vidym i cosi davaš Za kávu čí čaj vidym cosi davaš Na snídani a vidym co dělaš a vidym i co maš Na obět a večeří takže tak
Xddd.
Podľa tvojho dema by som v tú dobu mal byť u ct ako jediný, čiže všimnúť si čo kto píše nebolo pre mňa až takou prioritou. Cez voice som nepočul absolútne nič, ostáva nám iba jeho chatog, ktorý ku koncu tiež nie je rúžový. Ja to osobne nechám na vyššiom postavení.
Ejo aby hrači nerypali hm viš čo ti řeknu napsat nick ktery Sef nemal a schoval se za iny Nick
A jen že sem ho prozradil mute nemislim si že to bylo ripani
A neskor nato že eště napiše drz hubu je k tomuto tema že hrač neni slušny a naozaj ano nebyl som onic lepši ale
Naozaj co mám novou hru preto že sem stratil stary učet sem se změnil a chovam se slušně jen že sem napsal že zajac je sef hned mute a napiše drz hubu je zneužiti+ nevhodne chovani za učelu hrače
A ripani v chatu ne vidym akorat sem napsal že demo dam Majiteli portalu neni ripani
Naozaj by bolo lepši teš by to mohl řešit admin nema co zneuživat prava a + použivat scripty
Naozaj hlavně že za scripty banujete hrače ale to že se najde admin kterej ty pravidla teš ne respektuje a ještě ktomu lita po mapě jak sped gacker+ grabuje a zabil tam par lidy graben je teš v pohodě?
Za chvili stakovou jb nikdo hrat ne bude a v potaz uš tak tam byva nějake dny prazno hraje se tam akorat pomalu len večer a inak nula hraču tak by som uvital vedeni aby se tu dělo to aby admini ne tropili blbyny a dělali sve povinosti a drželi pravidla tak jak hrači vďaka za vijadřeni
A pokud ma te něco proti mi mu pismu tak naozaj pišu tak proto že začínám byt pořadně (Vitočenej)
a naozaj pokud budu muset tak tu zavolam Lídy kteři měli podobne potyčky s Pánem Sefem a že se jich tu najde
Doslova par hraču co tu hralo a odešlo k vuli sefa si chodi kemě stěžovat
A ked bych měl sem poslat screny tak by jich bylo ne spočet a než by ste ty komenty přečetli tak by jich bylo nespočet a upřimě neš bych to vše ofotil dalo by mi to rok prace
A upřimě Sef by se tu nevijadřoval kdyby mu ne teklo už do bot
A upřimě škoda že sem ne zastihl natočit bez duvodne mute + to grabovani a používání scriptu u daneho admina
Ale aspoň jeho vihrušku sem zastihl
A pokud budu muset klidně budu točit jeho chování 24/7
Aspoň budou dalši a dalši dukazi
spravedlnost nikdy ne ustoupi
a já těže ně ustupuju budu kludně i pro spravedlnost bojovat
dobre prepac uz ma nechaj, naozaj mi tecie do bot za posledne tyzdne toho bolo uz vela co som napachal, budem lepsi slubujem
Yoo, porusovanie pravidiel, lebo ti napisal drz hubu? Takze, ked ma niekto prava, tak ti nemoze napisat nic, lebo si citlivka? zneuzitie podla chat logov nevidim ziadne... len ho mas v krku a thats it. Dal by som to do "xy" jak vyssie napisal Mlyn.
Yoo, porusovanie pravidiel, lebo ti napisal drz hubu? Takze, ked ma niekto prava, tak ti nemoze napisat nic, lebo si citlivka? zneuzitie podla chat logov nevidim ziadne... len ho mas v krku a thats it. Dal by som to do "xy" jak vyssie napisal Mlyn.
To že zneužil práva obhajiš jak
Ty si jen Spešl otebe tu vijadřeni ne musi vubec byt nejskor čekam Na viši ate vijadřeni
A z hledyska sam se šef přiznal a omluvil toď odemě fše
Tu vobec nejde o autoritu.. ci spesl, ci admin, ci hl. admin alebo co.. proste som to pozrel a nevidim dostacujuci dovod. O komunitu jak spesl sa tu staram viac jak si vies predstavit, takze, ked do toho nevidis, tak sa k tomu nevyjadruj. Pises jak je agresivny a nedodrzuje pravidla a ja nikde nevidim ziadne porusenie pravidiel, ani tu agresivitu.. mas ho v krku jak som pisal a nic viac :) deal with it.
Tu vobec nejde o autoritu.. ci spesl, ci admin, ci hl. admin alebo co.. proste som to pozrel a nevidim dostacujuci dovod. O komunitu jak spesl sa tu staram viac jak si vies predstavit, takze, ked do toho nevidis, tak sa k tomu nevyjadruj. Pises jak je agresivny a nedodrzuje pravidla a ja nikde nevidim ziadne porusenie pravidiel, ani tu agresivitu.. mas ho v krku jak som pisal a nic viac :) deal with it.
Ty neviš za jakým učelem tu je ta stižnost a ve hře si nebol tak neviš demo sem zaťal ne dodal coš aš dojdu sprace tak dodam Na vic a pokal neviš ocosa jedna a pišeš svoje nazory jen z chatu tak neni očem se tu stebou hadat a upřimě řečeno kdybych sí Na někoho zasedl tak bych ho tu i uražel a ne otviral stižnost Na takove to věci mám YouTube a dis reapi
A Mlýn se nema kčemu vijadřit akorat se přimíchává kdiš vte hře taky nebol teš nevi oco Go
Takže ti co vehře neboli vidy max tu chadlog udaneho admina
Ti co vte hře byli tak vi ti co tam nebyli si dělaji nazor z minuliho roku
A mysli si že to je z me prijoryty ale boužel sou na omylu co vidy hrači a dukazu je a jak řikam přiště nazačatku vam to natočim a ktomu demu co mám teď je vidět nejskor jen ta vihruška kterou vipustil
Jen aby se za tajil ale pravda je tak ako sem ju viděl já
A jak řikam admin se uš omluvil a počkam ještě Na viši vijadřeně neš je spešl a server admin
A
Zme strany fše.
dokud tu nebude viši vedeni tak ne odpovím
zdravim, poprosím už o klud a rešpektovanie, chatlog samozrejme upravím. Dldl dostane v prípade provokácii na moju adresu ban, prajem pekný zvyšok dňa.
DLDLDL, väčšinou nemám najmenší problém rozumieť čechom (aj keď sa tak niekedy tvárim), avšak naozaj som mal veľký problém prečítať si tvoje odpovede v tejto téme.
Som rád, že tému považuješ za vyriešenú a uzatvorenú avšak ak ti môžem dať nejakú priateľskú radu tak by som ti odporučil absolvovať nejaké hodiny českého jazyka, prípadne si skús dať nejaké úlohy a slohy s AI, mohlo by ti to prospieť. Je ti skutočne extrémne ťažko rozumieť... ak si náhodou cudzinec alebo chorý na hlavu to samozrejme rešpektujem to som ti chcel len poradiť aby nás náhodou nabudúce práve na základe tvojho vyjadrovania nejaká dôležitá IDEA neminula
GL prajem všetko dobré a dúfam že sa nehneváš :)
DLDLDL, väčšinou nemám najmenší problém rozumieť čechom (aj keď sa tak niekedy tvárim), avšak naozaj som mal veľký problém prečítať si tvoje odpovede v tejto téme.
Som rád, že tému považuješ za vyriešenú a uzatvorenú avšak ak ti môžem dať nejakú priateľskú radu tak by som ti odporučil absolvovať nejaké hodiny českého jazyka, prípadne si skús dať nejaké úlohy a slohy s AI, mohlo by ti to prospieť. Je ti skutočne extrémne ťažko rozumieť... ak si náhodou cudzinec alebo chorý na hlavu to samozrejme rešpektujem to som ti chcel len poradiť aby nás náhodou nabudúce práve na základe tvojho vyjadrovania nejaká dôležitá IDEA neminula
GL prajem všetko dobré a dúfam že sa nehneváš :)
Dík naozaj vímem psat i normálně ale ked má Vitoči něco tak Na hrubé chiby v češtině ne hledym ale díky
A Na tebe se Naštvat ne dokážu
Ďakujem za vijadřeni
Zdravím, situaci jsem s adminem konzultovat, admin byl upozorněn za svůj chatlog, kde slíbil jeho následnou nápravu.
Bez dema se situace nedá řešit dal, poprosím tedy o poskytnutí údajného důkazu, jinak se stížnost zavírá s tímto řešením.
Zdravím, situaci jsem s adminem konzultovat, admin byl upozorněn za svůj chatlog, kde slíbil jeho následnou nápravu.
Bez dema se situace nedá řešit dal, poprosím tedy o poskytnutí údajného důkazu, jinak se stížnost zavírá s tímto řešením.
děkuji za viřešeni a za vijadřeni admin sa omluvil a demo ze začatku sem nestihl na točit mám max jen ten chat a omluvil se
Takže muže te Loock dal uš bich to ne rozebyral
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2026 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.