PDA

Zobrazit normální verzi : Barty (Janci) - spešl hodnotenie

Ejo
06-06-26, 14:01
Ahojky,

na základe úvah a súladu názorov (minimálne mňa a šéfa), sme sa rozhodli nad Jančim nezlomiť palicu a dať mu šancu na spešla na skúšku.
Dnešným dňom mu nahodím povolenia, pričom v najbližšom období si ho budeme všímať, či u neho prevládajú skôr tie pozitívne alebo skôr tie negatívne stránky, o ktorých všetci vieme a ktoré už boli neraz hodnotené.

U Jančiho bude hodnotená nie len jeho aktivita a snaha vykrývať medzery (chodiť k CT a zabávať hráčov) ale aj snaha a postupy aké používa k nastoleniu poriadku a riešeniu problémov.

Nakoľko je Jailbreak komunita predovšetkým o nás hráčoch sme sa rozhodli založiť túto tému, kde Vás chceme úctivo požiadať aby ste zdieľali Vaše skúsenosti (či už pozitívne alebo negatívne) s Jančiho spešlovaním. Pokiaľ sa niekto rozhodne, že to nechce riešiť verejne môžete sa s dôverou obrátiť na mňa, šéfa alebo ďalších členov admin teamu a Váš podnet bude buď zverejnený alebo riešený aspoň v admin teame.

Ďakujeme a Jančimu prajeme predovšetkým dobrý úsudok, trpezlivosť a chladnú hlavu, ktoré budú podmienkou jeho ďalšieho zotrvania v spešl teame.

Janci
06-06-26, 15:48
Dakujem Ejo za ponúknutú šancu a vážim si to. Samozrejme s vyloženou šancou vynaložím tak, ako by správny Spešl hráč mal.

Ejo
06-06-26, 15:54
Nemusíš ďakovať výslovne mne, nie je to len moje rozhodnutie, snaž sa držím palce :)

arogant
06-06-26, 16:12
prajem jančimu veľa šťastia a konečne tu ma kotelna spešla ktory je do hry zapaleny ako za mladych čias.. JANČI MYSLIM TO V DOBROM <3

Hunted
07-06-26, 00:58
Dva admini co neznaj jb pravidla ^^

Ejo
07-06-26, 01:10
07/06/2026 01:05 <Hunted> Nechapu jak dostane spesla nekdo, koho jsem minulej tyden nezabanoval za neznalost jen protoze jsme se nad tim smali v admin chatu

Ďakujem za názor, bude zahrnutý do celkového hodnotenia Janciho :)

EDIT: svoj predchádzajúci OT crybaby príspevok si kludne zmaz a nabudúce ho napís kamíkom lebo s témou nemá nic spolocne len zbytocne vyvolava emocie, ale chapem ze emocie vy zeny mate radi. Kludne si zaloz temu hodnotenie Eja a sefa a tam sa vyblazni ale tu pis prosim k téme na ktorú to bolo vytvorené :)

Careyy
07-06-26, 20:47
Janci se snaží a chodí pravidelně k CT bavit hráče. Dobrá volba.

petx1
08-06-26, 01:03
Bavit alebo robit zo seba sasa o.O

Janci
08-06-26, 12:35
Bavit alebo robit zo seba sasa o.O

Hele pepiku, na tvojom mieste by som pomlčal, lebo nič iné nedokážeš, je len urážať niekoho zo závisti. A inak, pekné spray logo chlapče. :)

wazo
08-06-26, 16:23
potvrdzujem aktivitu

petx1
08-06-26, 18:01
tak teda..zavidim ti ze mas spesla napis si to do zivotopisu ze mas spesla na kotelne.. si mi nalozil :DDD a diky za pochvalu ale nieje moje resp nerobil som ho ja :(

a ked beres urazanie zato ze ti niekto povie saso tak ptm neviem no,sam si zato mozes

Ejo
08-06-26, 19:58
Ahoj Peto, dik za nazor tiez ho zahrnieme do hodnotenia, uz ho dalej netreba rozvijat

Ejo
10-06-26, 08:00
Dobré ráno, po úvahách bol pre zatiaľ tento trial ukončený. Ďakujeme za snahu a za Vaše hodnotenia a podnety či už verejné alebo súkromné.

Chcel by som Vás úctivo poprosiť zdržať sa tu nevhodných reakcií.

Ďakujem

EDIT: Téma sa môže uzavrieť nakoľko bol naplnený jej význam, ďakujem