Zobrazit normální verzi : Kotelna 5v5 Clan
Najde se tady 5-6 aktivnich lidi co by obcas zahrali 4fun nejaky to CWčko?
Steam, TS3, 17+ aspon, zadny nervy, jen hra z prdele a nudy.. zadny planovani, zadny sestavy, zadny nesmysly.. rovnou hodit steam nick a zalozime nejakej 5v5 klan.. PZ / ESL
Ja bych sel taky, ale to bych musel od ted hrat 26 hodin denne, abych dohnal vas skill :D. Navic pracuju na smeny a pristi tyden jedu na 14 dni na rekondicku(ulejvat se na horach v bazenu a saune, masaze a hlavne spousta chlastu :D)
Kdyby někdo šel 3v3 tak bych do toho šel . Na 5v5 se mi moc nechce už z principu . TS3 nehraju jen VNT a na PZ mám klan se kterým už moc nehraju .
6 postu a stale nikdo
n1xqw: kdybych chtel 14ti lety, ujeceny deti, nenapisu 17+
invitro: to je hezky, tohle je topic 5v5
apach: nemusis bejt skill, je to 4fun, staci se rozhodnout
Ja bych sel taky, ale to bych musel od ted hrat 26 hodin denne, abych dohnal vas skill :D. Navic pracuju na smeny a pristi tyden jedu na 14 dni na rekondicku(ulejvat se na horach v bazenu a saune, masaze a hlavne spousta chlastu :D)
kde děláš ? :D
Od 0-11 je to dítě, od 12 - 14 je to dospívající neboli puberťák, od 15 - 18 je to teenager... tak nějak, jinak n1xqw jsem hrát viděl, žádná socka to není :)
Až na ty 4 killy co jsem mu dal zasebou =D.
Bohužel nemám Steam ani mi neni 17+ . =(
ne tady proste jsou jen retardovany deti, co nemuzou nechat jeden topic beze sracek a zbytecnosti
ne tady proste jsou jen retardovany deti, co nemuzou nechat jeden topic beze sracek a zbytecnosti
Tak sorry.
Karl0s: O_o diky
Sedly: nj botil som som prišiel akurat vtedy domov :D studene ruky
morbe: si si niekedy precital co si si napisal?
Nebudem spamovat.
Ty kryple malej, pochopis ze tu mas uz 5. zbytecnej post? Kdybys mel nejaky iq, tak ti staci prvni muj post a vis, ze se nemas ani ozvat s takovym vekem.
Uz bez zasirat jinej topic, stacilo.
6 postu a stale nikdo
n1xqw: kdybych chtel 14ti lety, ujeceny deti, nenapisu 17+
invitro: to je hezky, tohle je topic 5v5
apach: nemusis bejt skill, je to 4fun, staci se rozhodnout
Jak rikam, sel bych do toho, ale od pristiho tejdne tu nebudu 14 dni a navic mam hodne spatny skusenosti s klanama. Jestli to budete brat jako 4fun, jsem pro, ale jak nekdo zacne vysilovat, dam vam packo. Jo a jeste jedna vec, TS sice mam, ale nepouzivam na CS, jedine VNT a proc, to si urcite kazdej domysli.
kde děláš ? :D
Makam jako razic na sachte, proto tak malo casu na Kotelnu.
Hlasim sa do sluzby :D
Nick : PlayBoyQo
no konecne to jede, az nas bude 5-6, tak se nejak popridavame mezi sebou
Jžš, nejaký namyslený morbe čo si tu boostuje ego na "deťoch" a sám sa chová jak prijebaný, geňo.
Jžš, nejaký namyslený morbe čo si tu boostuje ego na "deťoch" a sám sa chová jak prijebaný, geňo.
a nejaky jenom dalsi decko foxik, 14ctilety, slovensky vocas, kterej si muze jit honit dal s jur0bkem a vyhybat se tomuhle threadu obloukem, nez dostane facku a prejdou ho drsny slova.
taky už mě to docela začíná srát.. spousta 14ti letejch se chová líp než nějaký 17ti letý kokůtci.. mluvíš tady furt o IQ, v tom případě nechápu jak ti nemůže bejt blbý považovat každýho 14ti letýho za uječený dítě, každýho ns za lamu... to je ubohost největší...
n1x, nic, jsme na tom stejně :D
huš huš, zase tahle kid party.. jinam, nejlip na jiny forum, ale staci aspon od tohohle jedinyho topicu
mam zajem, ale nechtel by si spis neco vic nez jen prijit na vnt/ts domluvit zapas a po konci nazdar ? ( jako na mixu )
mam zajem, ale nechtel by si spis neco vic nez jen prijit na vnt/ts domluvit zapas a po konci nazdar ? ( jako na mixu )
vyborne.
jako treba co? zadne lechtive pribehy na dobrou noc :D
Tak ja uz zajem nemam. S MartiJackem uz nejdu do zadny kolektivni akcicky.
tak zaklad, pozice hracu pri defaultu a nejaky primitivni taktiky
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.