PDA

Zobrazit normální verzi : fentakill (jiny hrac) --> Ejo

Druks
09-06-26, 18:32
Vypis z konzole:

[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 301400)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Nevhodne sprejlogo v.2'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < fentakill >
[AMXBANS] Tvuj nick: fentakill
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:149062479
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:149062479
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 31.30.173.82
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 31.30.173.82
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Ejo >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Jailbreak (jail_kakao_beta-fix)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ==================

Poznamka:

perma za spray logo je haluz

sef
09-06-26, 18:45
Je zakázáno zveřejňovat osobní údaje uživatelů bez jejich svolení - může být trestáno i permanentním banem, to samé ve hře.

proti ub, chod na ns

e: rozumiem že ty aj tvoji kamoši ste trochu pomalší, napíšem to čiernou fixkou nech to aj debilkovia (iq od 50 - 69 ) pochopia : Je zakázáno zveřejňovat osobní údaje uživatelů bez jejich svolení

Druks
09-06-26, 18:59
tak jeste jednou... verejna fotka ktera je volne dohledatelna na internetu neni osobni udaj.. nereknu kdybych leaknul jeho obcanku nebo bydliste, proste cokoliv.

Ejo
09-06-26, 19:10
Ahoj kamoš, myslel som, že som ti celkom jasne povedal, že sa na to vyspíme a ty sa ospravedlníš a ja zahrám formu, že už to neurob a budeme kamoši. Miesto toho sem dôjdeš a ďalej sa správaš jak jelito..
V poriadku, ďakujeme za tvoj názor, hovoríme ti, že nie je správny a keď si myslíš že je, je to tvoja vec.

V takomto podaní som proti UB

Ejo
09-06-26, 19:18
Tu som ti pridal aj na ten druhý účet potom
https://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=301404

Druks
09-06-26, 19:30
zitra jsem back

Ejo
09-06-26, 19:35
Teším sa zatiaľ maj pekný deň

Koprakek
09-06-26, 21:10
Ahoj, no popravdě jsem chtěl dat zkrátit ban, ale očividně moc nechápeš princip banu. Můžeš se zde veřejně omluvit do dvou dnu kdy přislíbíš že už toto neuděláš a nebo jsem pro aby ti to zůstalo a už se nebudeš moct připojit... protože ani mě se toto chování nezamlouvá. Tak se rozmysli a dej zde vědět, děkují.

Burak1
09-06-26, 22:53
A člověk by řekl, že na tak staré hře už budou všichni jen vyspělí. Že tento cringe za to vůbec někomu stojí.

q0d
10-06-26, 07:48
facepalm... pls lock

e: nie je to podla mna na permu, ale na dalsiu discussion asi zbytocne.

Ejo
10-06-26, 09:16
Permu nedostal hneď, prvý krát dostal za sprejovanie fotografie s podobizňou hráča 1 deň.
Následne to zopakoval a dostal tri dni. Jeho reakcia bola, že došiel na fórum nadávať a zdieľať fotografiu aj moju aj daného hráča.
Vtedy došlo k predĺženiu na permu. Následne obchádzal ban s druhým účtom. Ospravedlnenie alebo uznanie omylu absolútne neprítomné.
To len aby bola uvedená postupnosť...

Mlýn
10-06-26, 17:52
Chcel som napísať niečo dlhé, čo bude vyzerať rozumne, ale vidím, že rozumu si moc nepobral. Takže ban ok

Any
10-06-26, 20:01
Za me ban taky ok)

Druks
11-06-26, 02:57
Nevadí, pochopil bych týden nebo 2 ale perma za spray logo? poslal jsem na forume pres AI udělanou fotku kde je ejo s jančím u stromečku a žádné urážky nebyly(max. na janciho ale nevybavuju si) Všichni admini tady dávají že "ban ok" takže tady nevidím nějakou motivaci se omlouvat...hraju teď poď jiným účtem s jinou IP a v klidu si počkám na wipe banů než budu moct být na main účtu.
Můžete to lock��

Ejo
11-06-26, 10:32
A napriek všetkému nie si schopný prehltnúť tú pýchu, napísať sorry už sa to nestane a byť v pohode... ja toto nepochopím fakt

To že všetci píšu ban ok by ti malo napovedať, že asi nie je správne to čo si urobil a nie je to len môj výmysel.

Napriek tomuto všetkému a dokonca napriek tvojím nesprávnym reakciám som stále otvorený tomu, aby si napísal jedno posrané prepáč a uznal si chybu ale zároveň tomu rozumiem, niektorí sú už proste takí, kým ich život nedobehne a to nejaký ban v Counter Strike určite nie je to čo by si pocítil. Preto ti kamoš prajem všetko dobré a veľa šťastia, aby boli dôsledky takého správania pre teba v živote čo najmenej bolestivé...

A keby si to predsa len rozmyslíš a prebereš sa sme tu pre teba a kľudne sa o tom vieme ďalej baviť... tá debata ale začína uznaním chyby

Druks
11-06-26, 11:43
"Co když jsem v tý situaci kkt já" reference

Ejo, promiň jestli tě ta fotka co jsem poslal na forum urazila.už to neudělám. Omlouvám se ikdyž mi to nic nepřinese, protože
se Jancímu omlouvat prostě nebudu,budu si z něho dělat nastále srandu, šikanovat ho a urážet.ho

E:samozřejmě také za použití tvé tváře v AI s následujícím sdílení

Ejo
11-06-26, 12:12
Jedna vec je robiť si srandu, provokovať, urážať a myslieť si že šikanuješ (aj keď nie), druhá vec je ťahať tú niekoho osobné veci. Pre mňa za mňa ďalej urážaj kým ti to prejde, ale nerob to formou akou si to robil, za ktorú je aj tento ban. Tiež som sem po tom, čo som si ťa našiel na nete si ťa akurát zablokoval a nezačal tu zdieľať tvoje fotografie a informácie o tebe...

V takejto forme som pre skrátenie banu, avšak, nakoľko môžem byť v tejto situácii zaujatý (priznám si to keď nie som odosobnený), tak žiadam ostatných adminov aby sa vyjadrili a dali návrh na riešenie tohto banu..

Ďakujem

Mlýn
11-06-26, 13:22
Otázka bokom, načo je hráčovi ub? Niekoľko krát napísal, že mu je ban vlastne jedno a až do vypršania banu plánuje hrať na inom cs/inej ip.
(Emoji anjelika)

Ešte edit pre menej mysliacich (bany plánuje obchádzať)

InLoveSvK
11-06-26, 13:24
Som za skrátenie ak sa to už nebude opakovať

UNHCZ
11-06-26, 14:22
Perma je moc, jsem za zkrácení na 2 týdny a pokud se to bude opakovat, tak potom klidně delší. Byly doby co tu lítaly horší fotky, než profilovky z FB lel, ale asi bych osobní fotky do hry netahal (taky sem to dělal, ale potom mi došlo že to je chujovina).

sef
11-06-26, 14:57
za skrátenie, dĺžku nech si určí vedenie

e: obchadza, nvm ci to ma zmysel riešiť

Troy
13-06-26, 13:46
čáu, ked ban obchádzaš tak v tom môžeš pokračovať, nevidím žiadnu snahu o nápravu za mna môžte lock.

Koprakek
15-06-26, 19:43
No upřímně, mě to tedy nepřesvědčilo.
Ban momentálně zůstane, až se uvědomíš tak přijď znovu.