PDA

Zobrazit normální verzi : Práva na Jailbreak

Careyy
20-06-26, 16:18
Zdarec, mistrové a mistryně!:twisted: Chci si znovu požádat o práva na jailbreaku - a tentokrát je dostat! :new_russian:

A proč zrovna ty?: Primární důvod je ten, že se chci pochlubit kámošům, že jsem admin na jailbreaku - možná, že to bude můj ŽIVOTNÍ ÚSPĚCH!

Sekundární důvod je ten, že jsem zkušený hráč, který měl hodněkrát ban... takže znám velmi dobře ten nepříjemný pocit být v rohu, svázaný a nemoci si jít sednout k počítači a zapařit si konečně jailbreak. Jelikož tento pocit znám velmi dobře, tak dokážu s velmi úkázalou přesností nastolit na serveru znovu rovnováhu a pořádek!!! Admini v poslední době zneužívají práva ke svému pobavení a v neprospěch hráčů. JÁ ZNOVU NASTOLÍM ROVNOVÁHU NA JAILBREAKU!!!

Nick: Careyy
Steam ID: Zapomněl jsem heslo. Jakmile dostanu práva, tak si heslo resetuju.

Hlášení: Hlasím každému adminovi na jailbreaku už nějakou dobu všechny dílčí emoce v podobě: nervů, stresu a úzkostí, záchvatů paniky a agrese. PS: Ale admini to chápou.
Trestní rejstřík: Byl jsem mladý,hloupý a vulgární. Naštěstí jsem dospěl k novým ctnostem: chrabrost, majestátnost, čestnost a moudrost a další!

Kdo sakra jsi?: Jsem Lukáš, jsem především člověk, který je věrný kotelně a jailbreaku. Mezi moje hobby patří již zmíněná pařba jailbreaku, při které většinou upírám levé oko na jailbreak a pravé oko na swajpování maminek 40+ na tinderu... každý máme jiné hobby - nesuďte mě, pánové. Dále velmi rád aktivně cvičím a jím zdravě už přes 10 let, jelikož vím, že většina z vás má břicho jak nafukovací balon a necítí se dobře ve svém těle, tak jsem se rozhodl Vám dát pár dárků.

Mám tady pro vás připravené 3 BONUSY za dodání práv na jailbreaku:

BONUS Č.1. - Bič
- Každý admin mi bude každý den posílat všechny své jídla a pití, které za den sní. A já tě budu slovně bičovat dokud konečně nezhubneš.

BONUS Č.2. - Společný trénink
- Každý admin se bude moct stavit na společný trénink, na kterém budeme tak dlouho dokud nezvedneš 100kg na bench - na život, nebo na smrt :new_russian:

BONUS Č.3. - Společné rybaření
- Společně půjdeme na dýmku, kde ti řeknu náš plán na dnešní večer, abychom večer zakončili tím, že budeme každý spát na hotelu minimálně s 2 ženami.

Těším se na spolupráci. Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem.
Careyy

Mlýn
20-06-26, 16:39
pro, poprosím upraviť bonusy tak, aby mala možnosť dať pro aj nejaká adminka (Any) a nejaký gay (sef)

Careyy
20-06-26, 16:46
Výborně, mlýne. Je možnost samozřejmě bonusy upravit na míru, pro co nejlepší využití.

sef
20-06-26, 17:25
krasna ziadost, pro

e: Ak pomozes levimu schudnúť dám ti pro+++ (lepšie jak obyčajné pro).

Careyy
20-06-26, 17:55
Líbí se mi, že umíš ocenit kvalitně odvedenou práci! :happy::twisted:

Hunted
21-06-26, 01:38
nejlepsi zadost zatim

Ejo
21-06-26, 09:17
PRO, vidím tam potenciál :doge:

InLoveSvK
21-06-26, 10:01
V sekci "Kdo sakra jsi?" som sa nedočítal o tom, že tvoja prezývka je hráč Metin2, momentálne proti kym sa to nedopíše, inak docela potencial:new_russian:

Troy
21-06-26, 10:57
Ver mi keby grakon mal este prava tak ti to pro da aby mohol vyuzit tie tvoje bonusy, ale mna sa to bohuzial netyka tak musim byt prvy co da proti prepac

Ale ziadost pekna :in_love:

Careyy
21-06-26, 16:03
Navrhuji poslat Troye do starobního důchodu a dostat jeho pravomoce. :happy:

Careyy
21-06-26, 18:48
Jsem muž mnoha tváří a přezdívek, inlove.
Každopádně se těším až budu přijat a společně implemetujeme bonus #3:drool:

znedlob
22-06-26, 10:50
Lepší než Janci nebo sef. PRO

Careyy
22-06-26, 18:07
Lepší než Janci nebo sef. PRO

To je slovo chlapa!

UNHCZ
23-06-26, 18:10
Pro - benefit odebrání Troyových práv je velký + souhlas se Znedlobem - nejlepší uchazeč o práva

Careyy
23-06-26, 18:31
Pro - benefit odebrání Troyových práv je velký + souhlas se Znedlobem - nejlepší uchazeč o práva

Je tomu tak, chlapáku... ony ty souvislosti se spojily rychle dohromady. A v tu ránu mi došlo, že odebrání Troyových práv je validní úkon - jsem rád, že nejsem jediný, kdo si myslí, že by měl Troy být pro jeho dobro deportován do starobního důchodu - s okamzitou platností!:new_russian::hypocrite:

Careyy
23-06-26, 18:48
krasna ziadost, pro

e: Ak pomozes levimu schudnúť dám ti pro+++ (lepšie jak obyčajné pro).

Levi je jasnej, ten bude bičován dokud se nedostane do své životní formy.:happy: Poté mu zajistím nějaké broskvičky, ať má alespoň v každé ruce jednu. K vytvoření mistrovského plánu akorát potřebuji vodní dýmku, tak Levimu řekni, že až půjdeme do akce, a budeme zajišťovat formu a broskvičky, tak z něho udělám na nějakou dobu kuřáka. (dýmek) :yay:

Hebrejec
24-06-26, 08:20
Asi pro a k tomu ti dám 10kg strúhanky a 60 rožkov keby chceš.

Careyy
24-06-26, 15:32
Asi pro a k tomu ti dám 10kg strúhanky a 60 rožkov keby chceš.

Přidám dalších 10kg struhanky a můžeme si postavit naše vlastní fitko!

Koprakek
05-07-26, 22:06
Ahoj, moc mě to mrzí ale momentální návštěvnost serveru nevyžaduje nábor posil. Moc děkují za žádost,