Zobrazit normální verzi : Dust2 balanc
Ahoj,
tohle téma jsem už kdysi lehce nakousl s Burakem. Předpokládám, že podobný návrh tu padl už před mým působením, takže nejspíš nepřicházím s ničím novým.
Navrhuji, aby se počet zakoupených AWP odvíjel od počtu hráčů v týmu.
Například při 5v5 by byly možné dvě varianty:
Varianta 1: maximálně 2 AWP na tým (tj. 40 % hráčů v týmu může hrát s AWP).
Varianta 2: maximálně 1 AWP na tým (tj. 20 % hráčů v týmu může hrát s AWP).
Myslím si, že by to vedlo k vyrovnanějším zápasům a celkově plynulejší a zábavnější hře
Dejte vědět, co si o tom myslíte, případně jestli by stálo za to tento návrh zvážit.
100% pro, divim sa, ze to tu este nie je :D vecerne hodiny by sa predlzili mozno aj o hodinu keby sa ludia neodpajali kvoli awp_dust2
e: hlavne pri 14vs14 / 15vs15 by som to limitoval na 2x awp per team (vznika z toho T spawn camp, lebo nikto nechce push do 6 awp na plante)
Suhlasim, pokial VIP ADMINI (teda ja) budu mat vynimku. Ja chcem AWP kazde kolo.
Úplne súhlasím.Nastaviť aby to bolo vyrovnané na počet hráčov a urćite sa bude hrať lepšie :)
Já už střílím jen autolamkou. Takže jsme pro.
RamboSalama
14-07-26, 15:05
Súhlas ale žiadne výnimky pre vip a adminov
presne tak ako to ma gamesites mas pravdu rambo
admini povolene vipo ostatnym to zakazte, pridajte moznost po 22:00 zmenit mapu na dust2_x2 ci jak to je, taky polovicny dust kde sa hra only A.
+znedlobovi namiesto vip pred meno napisat retard ruzovym textom
ngl sef dost good idea, to by som logol aj teraz :D
admini povolene vipo ostatnym to zakazte, pridajte moznost po 22:00 zmenit mapu na dust2_x2 ci jak to je, taky polovicny dust kde sa hra only A.
+znedlobovi namiesto vip pred meno napisat retard ruzovym textom
Ale já se domluvil s Koprem, že to tam napíšeme tobě, když si to chtěl. Dokonce si kvůli tomu vyhrabal starý poznámky, jak to upravit.
Dust2_x2 je taky fajn nápad. Nebo by při menším počtu hráčů stačilo prostě zablokovat Bčko bariérou
mnohojmenny
16-07-26, 12:02
Jen to ne, prosím.
RamboSalama
02-08-26, 12:52
Už to bude:zeman2:
Chce to nějaké omezení, že AWP může mít hráč třeba max 3 kola po sobě a pak 3 kola musí čekat. Aby měl 1 jouda AWP celou hru a ostatní nikdy, je špatně.
Samozřejmě, to už je další věc, to bych ale nějak nehrotil (3 kola je dost přísné). Pointa je ale hlavně v tom, aby neměl možnost koupit AWP úplně každý hráč v týmu.
Pak je pro T stranu kolikrát nerealné něco vyběhnout, když na každý vstup na plant míří několik AWP. (To uvádím pouze jako příklad.)
Kdyby se limit nastavil třeba na 40 % hráčů v týmu, podle mě by si toho většina lidí ani moc nevšimla. Při 15 vs. 15 by to vycházelo na 6 lidí s AWP na tým, při 5 vs. 5 na 2 lidi na tým.
Za mě je i tohle pořád docela dost, ale to už je spíš věc názoru. Jde mi hlavně o to, aby nemohl celý tým běhat s AWP.
Zatím to bude tak, že každý tým může mít 3 AWP. Hráč s AWP ho může držet jen 7 minut. Po 7 minutách mu to v dalším kole AWP odhodí a nemůže mít AWP dalších 5 minut. Pokud AWP odhodí sám třeba po 3 minutách, tak mu to pomalu doplní limit zas na 7 minut. Proč 7 minut, protože to jsou jako 3 celá kola.
RamboSalama
03-08-26, 14:42
Chudák pelagros po 15 rokov bude musieť hrať emku :doge:
Ja mám imunitu, na mňa to neplatí.
Samozřejmě, to už je další věc, to bych ale nějak nehrotil (3 kola je dost přísné). Pointa je ale hlavně v tom, aby neměl možnost koupit AWP úplně každý hráč v týmu.
Pak je pro T stranu kolikrát nerealné něco vyběhnout, když na každý vstup na plant míří několik AWP. (To uvádím pouze jako příklad.)
Kdyby se limit nastavil třeba na 40 % hráčů v týmu, podle mě by si toho většina lidí ani moc nevšimla. Při 15 vs. 15 by to vycházelo na 6 lidí s AWP na tým, při 5 vs. 5 na 2 lidi na tým.
Za mě je i tohle pořád docela dost, ale to už je spíš věc názoru. Jde mi hlavně o to, aby nemohl celý tým běhat s AWP.
15v15 a 6 awp je dost podla mna...max 3 myslim ze by bolo dost. moj nazor :)
Je to tam, ale nevím, jestli to funguje.
Tak to prej funguje. Auto sniper se počítá stejně jako AWP.
Podle mě blbost. Ano AWP hraju furt, ale mít omezený buy na AWP? Nevím, nevim. 😀 Udělat to před pár lety kdy to bylo narvané ráno, odpoledne večer, tak ok. Ale hráčů tam už moc není, max večer kdy to je chvíli plné a pak zas nic. Už tam ten plugin je, takže už je to jedno, ale na jednu stranu mi to trošku začíná připomínat jeden nejmenovaný portál.😀
xxpumaxx15
22-08-26, 20:41
xD
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2026 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.