PDA

Zobrazit normální verzi : Patrik1010

Patrik1010
14-07-26, 13:33
Vypis z konzole:

Hráč Å vÃÂco
Typ banu SteamID
SteamID STEAM_0:0:403016012
IP adresa 213.235.75.50
Udělen 14-07-2026 - 13:10
DĂŠlka BANu 4320 minut
VyprĹĄĂ 17-07-2026 - 13:10 (0 měsĂcĹŻ 0 tĂ˝dnĹŻ 2 dny 23 hodin 42 minut jeĹĄtě zbĂ˝vĂĄ )
DĹŻvod NerespektovĂĄnĂ hráčů, dělĂĄnĂ naschvĂĄlĹŻ, nereagoval na upozornenĂ, dej si pauzu, přĂĹĄtě tĂ˝den
BAN dal Admin Jolanda (slavO)
BAN dal Server csko.cz | dust2 only (de_dust2)

Poznamka:

Dobry den, chtel bych poprosit o unban, jako uprimne dostat na 3 dny ban za to, ze pri hre 4 na 4 nebo na 3 parkrat plantuji na becku, mi prijde neadekvatni. Ano hrac (admin) me upozornil at plantuji A a po upozorneni hned ban na 3 dny za to ? jako uprimne jo uznavam chybu, uz se poucim, i s kempu, jelikoz si na me hraci staezuji ze kempim, ale po pelym banu na den uz si na to davam bacha a dnes ban na 3 dny za takovou kravinu. prosim o prehodnoceni banu,zruseni, ci zkraceni. chci hrat a uz si dam na pravidla a fair play pozor. Dekuji ta objektivni vyrizeni zadosti. Z pozdravem Svico.

sef
14-07-26, 13:40
na tvoje meno uz bola neraz sťažnosť a to tam ani nehrám aktívne. žiadosť napísaná pekne, som za skrátenie ale keď slavo povie že ne tak s tým budem súhlasiť.

slavO
14-07-26, 13:46
Ahoj, myslím si, že délka banu je na místě. Když si shrneme všechno, co jsi za dobu hraní u nás udělal, je podle mě třídenní ban adekvátní.

Ban jsem ti udělil na 3 dny, protože i přes předchozí upozornění pokračuješ ve svém chování, kterým narušuješ hru – ať už jde o neustálý disrespekt vůči ostatním hráčům, již zmiňovaný kemp na spawnu nebo opakované pokládání bomby na B.

Hráči tě několikrát žádali, abys neplantoval na B (jednalo se o 3v3, 2v3, 4v4 hru), přesto jsi to udělal třikrát za sebou. Po mém upozornění jsi to udělal znovu, tedy počtvrté. Kvůli tomu byli čtyři hráči ve spectu a nemohli si hru pořádně zahrát.

Oceňuji, že jsi svou chybu uznal, ale v tomto případě nevidím důvod ke zkrácení ani zrušení banu. Ber to jako příležitost poučit se. Pokud se podobné chování bude opakovat, další ban bude delší.

Pokud se vedení rozhodne být shovívavější a ban ti zkrátí nebo zruší, je to jejich rozhodnutí. Za mě je ale vše řečeno a na svém stanovisku nic neměním.

Patrik1010
14-07-26, 14:01
Co jsem za dobu u Vás udělal ? Však hrají normálně, krom toho kempeni, ale na to si uz dam pozor a to že plántuji b nic nikomu nedělám. Nikoho tam neuražim, nevypisuji urazky ani blbosti. Naopak ja nemůžu za to že hraju dobře a hlavně s awp jsem dobrý a hráči jsou k.vuli tomu ve spec, jako dnes, kdyz zmiňuješ že byli ve spec, ale to nemůžu hrát s awp kdyz jsme 4 na 4 nebo min? Ja všechny hráče tam respektuji, bez nich bychom to hráli max s boty. Takže kazdy hrac je přínosem v té legendární nostalgické hře. Spíš mě tam vypisuji urážky, tolikrát i nadávky do rodiny atd. Ale ja to ignorují. Každopádně jak uz jsem zmínil , chybu za dnešek uznávám a poučím se. Budu hrát tak jak se má. Proti Tobě slavo nic nemám. Děláš svou praci. Jen mi prijde 3 dny prostě za to moc. Jinak vše v dobrém Slavo ��

mirous
15-07-26, 23:07
Slavo má pravdu. Pokud tu chceš hrát, musíš respektovat pravidla hry. Na neustálé kempování na spawnu Tě upozorňují hráči stále dokola, včetně mě. Není se co divit, že Ti pak nadávají.

Zoyer
17-07-26, 15:36
Ban vypršel.
Lock