Zobrazit normální verzi : Stížnost na admina Linux
Patrik1010
17-07-26, 22:38
Dobry večer, chtěl bych podat stížnost na admina linux, který mi dal ban na 8 hodin za kemp, popišu stručně situaci, hral jsem za T a všichni T jsme šli bečko, ja zostal posledni jak je zitka smeř B a hlídal jsem záda, jelikož bylo jasné že od našeho spawnu nám pudjou zada, tak jsem to od té zitky kryl s awp, čas byl 0:50 tedy moment kdy to linux rushnul a ja ho sundal a on mi za to dal ban na 8 hodin. Jako upřimně tohle neni kemp, ale startegie hry, když jsem hlidal zada spoluhráčum, at nas nedají od zadu, a ten caš byl 0:50 ani mi neběžel kemp metr. Moc dobře vím, co je kemp a už jsem bany za to dostal a poučil jsem se. ale tohle prostě linux neunesl že jsem ho dal, tak mi v palil ban. at tuhle situaci posoudi ostatni,ale myslim si že na ban tohle prostě neni. Ja nic proti adminum nemám,ale prostě chci znat nazor jestli tohle je na ban nebo ne. demo si prohlidnětě klidně s hltv. To potom už abych měl normalně strach hrát a bát se za co ban dostanu a za co ne. Děkuji za posouzeni a názor ostatních adminu.
mrzi ma ak sa citis byt ukrivdení, ale ty uplne opakovane kempis, kazdy to o tebe vie vela hracov sa na teba stazuje a nie som sam co to takto vnima a vidi. ban som ti dal preto, pretoze mi prislo uz neuveritelne ze si cupnes do rohu zas na spawn a pohnes sa len po tom co ma zabijes len na to aby si nedostal dalsi kick ze sa hybes. strategizujes strategizujes ale nic z toho a sam si to napisal aj dnes do chatu ze si v mienke toho ze ty ako t mozes byt na spawne minutu :D nauc sa pravidla a potom mozes pisat staznosti.
a este jedna vec, tvrdis ze si sa poucil ale poucil si sa teda na tolko ze si myslis realne ze ty mas byt strceny v rohu na spawne za T ked vsetci tvoju spoluhraci su uz prec asi tolko k tomu.
Patrik1010
18-07-26, 00:30
Podívej se na záznam z dneška, jak jsem dnes po vypršení banu hrál. Uvidíš jak jsem nápomocny T hodně plantu, rush atd. Jsem komplexní hráč dovolím si tvrdit. A CT by měli hlídat planty ne ? A ne rushovat. To že ct rushuje a zdechne na T spawnu je jeho chyba, když tam je v čase 1:20 cca. Ja myslel, že je povoleno byt do 1:00 na spawnu, tak to toleruji na konkurencnin serveru. Ja nepopírám, ze jsem nekempil nikdy a neměl bany za to oprávněně, ale dnes za co si mi dal Ty ban, je zkrátka mimo. To treba takový cintula to je pan kemper, mohl bych se od něj učit, ale on bany za to nedostane, jelikož neni dobrý hráč a nevynika... to jen dobří hráči dostanou ban ta kemp, i kdyz se o kemp nejedná... na co tam pak máte kemp metr ? Jak říkám nechci se hádat. Chci znát názor i dalších adminu. Jinak Tobě dekuji za názor a vysvětlení, i kdyz se s tím neztotožnuji. Ale vše v dobrém. Dobrou noc.
budem rad ak sa ti sem niekto iny k tomu aj vyjadri, mozno dostaneš nejaku klučovu davku sebareflexie. kazdopadne ja len tolko, ze ty nie si za mna zly hrač, ale podla mna ked budes skratka respektovat pravidla, nebudes robit take tvoje "KOMPLEXNE" ťahy ako to že sa čupneš s awp na T spawne za roh a "kryješ zada" čož je len eufenizmus na to , že chceš aspon nejake kills lebo to CT nebudu čakať. . tak podla mojho nazoru možeš byť uplne v pohode hrač a nikto to nebude riešiť. Tu skrakta nešlo z mojej strany o nejaky osobitny spor s tebou alebo niečo podobne, ale o to, že som ťa už aj v minulosti na to upozornil a nie len ja. Dobru noc a verim, že sa už dostatočne poučiš a budeš hrať ďalej v poriadku
ciao dodaj hltv a cas, pozrieme sa.
moc vela pisete, svico vycasuj hltv a potom sa mozeme bavit. stazujes sa, tak sprav nieco pre to aby tvoja staznost bola ferovo vyriesena. podla tvojej ziadosti o ub a tohoto co tu teraz predvadzas nemam moc pocit ze si myslou pritomny clovek. takze sa posnaz.
Patrik1010
18-07-26, 13:54
Nevim, jak to mám vycasovat, a dát sem. Je to jenom jeden moment. Asi jsem to nedomyslel tuhle stížnost, kdyz jsem nedodal důkaz. Ban uz mi vypršel. Tak bych to uzavřel. Jelikož to demo tu neumím dát. Omlouvám se, příště si pořádně přečtu podmínky stížnosti, co musí stížnost obsahovat. Předpokládám, ze vy si to demo a čas sami nenajdete. Takze tak.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2026 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.