Zobrazit normální verzi : Žádost o práva – dldldl
Můj nick ve hře: dldldl
Můj věk : 22 let
Steam ID: STEAM_0:0:371204168
Prava Na serveru Zombie Revolution
Něco o mně:
Ahoj, jmenuji se dldldl, je mi 22 let a Counter-Strike 1.6 hravám pravidelně. Na portálu Csko.cz trávím dost času a nejčastěji mě můžete potkat v sekci Zombie Revolution. Často tu ale narážím na hráče, kteří porušují pravidla, kazí hru nebo nerespektují herní mód. Proto bych chtěl přiložit ruku k dílu a pomoci admin týmu udržovat na serverech pořádek.
Zkušenosti s adminováním:
Zatím nemám přímé zkušenosti s AMX Modem jako admin, ale pravidla znám, dění na serveru aktivně sleduju a rád se všemu rychle přiučím od zkušenějších kolegů.
Proč chci práva:
Chci mít možnost zasáhnout, když na serveru není žádný admin a situace to vyžaduje. Chci přispět k tomu, aby Zombie servery fungovaly bez problémů, bez cheaterů a aby si všichni mohli v klidu zahrát.
znedblb by potreboval na zm kolegu jeho úrovne, určite pro!
jmenuji se dldldl je haluz :D prava na zombie pro, preco nie.. global asi nie, nepoznam ta, ale mohol by tam byt niekto kto robi poriadok na zombie srvs
znedblb by potreboval na zm kolegu jeho úrovne, určite pro!
Čo robíš ty pleško? Však mám tebe.
Ahoj, z tvojich všetkých hlásení/sťažností tu na webe sa vyriešila len jedna a aj to len polovične. Tvoje vyjadrovanie, disstracky/provokovanie ostatých hráčov/adminov či reklama na webe za ktorú si mal ban nerobí o tebe dobrý obrázok. Za mňa nie si vhodný na post admina.
E:
Ano nemám som čisty rejstřík za dobu reklama kdisi track fšak bol jen 1
Ano přiznám reklamu som vtej době dělal ale už je to hádám 1 rok spěť možno 2
Za tu dobu som mal Na fore Permu jen 1 a člověk se za rok měni nebyval som co bylo za mnu
Vďaka za vijadřeni a provokacia už dluho ne bola
A Sef Si to Za sloužil
A Kludně i kdyby ty prava ne bolí Za darmo kludně přihodym i nějake Money
Opitý na chate by som vedel lepšie sformulovať text. A tvoja skúška ma podplatiť cez PM je tiež veľmi úsmevná :yay:
ses goat dldld
podpis skinhead me odjebal docela xdddd to jeste existujou jo
Ahoj, z tvojich všetkých hlásení/sťažností tu na webe sa vyriešila len jedna a aj to len polovične. Tvoje vyjadrovanie, disstracky/provokovanie ostatých hráčov/adminov či reklama na webe za ktorú si mal ban nerobí o tebe dobrý obrázok. Za mňa nie si vhodný na post admina.
Ano nemám som čisty rejstřík za dobu reklama kdisi track fšak bol jen 1
Ano přiznám reklamu som vtej době dělal ale už je to hádám 1 rok spěť možno 2
Za tu dobu som mal Na fore Permu jen 1 a člověk se za rok měni nebyval som co bylo za mnu
Vďaka za vijadřeni a provokacia už dluho ne bola
A Sef Si to Za sloužil
A Kludně i kdyby ty prava ne bolí Za darmo kludně přihodym i nějake Money
ses goat dldld
podpis skinhead me odjebal docela xdddd to jeste existujou jo
Ano existují
prava za money? tak to menim nazor, proti xd
e: podla mna je potreba mat nejaku passion k tomu, aby si mohol upozornit, kickovat, banovat nejakeho hraca aj ked je to uz starsia hra :D ale snazit sa spravit deal skrz cash, tak to si robis srandu asi ne? lmao
prava za money? tak to menim nazor, proti xd
e: podla mna je potreba mat nejaku passion k tomu, aby si mohol upozornit, kickovat, banovat nejakeho hraca aj ked je to uz starsia hra :D ale snazit sa spravit deal skrz cash, tak to si robis srandu asi ne? lmao
Podle mého názoru jsem neřekl, že za peníze, ale že bych klidně i ty dal.
A druhá věc: slušného chování jsi moc ne pobral. A pokud jde ještě o něco, tak hroty nesnesu!
A mimochodem, chovejte se tak dál a servery zaniknou úplně, lebo vidím agresi u některých adminů.
A doslova nejradši bych zasáhl! A upřímně, nic ve zlém, ale opravdu to jde vidět.
Doslova, když se kouknu na banlist, jsou tam bany i za blbosti.“
A trestat a odpouště je teš rozdyl
Mimochodom potrestate Hrače ale kdyš přide škemrat šanci mu ne date
Třeba capok ktery měl kdysi wh chtěl ub a šel škemrat a ví steho poslali sprominutim do Pi a to že každy má narok Na šanci vas ne zajma.!
Nebyt mě tak tento hrač šanci ne měl
https://csko.cz/forum/showthread.php?77820-mica-slavO
ja sa podplatit necham rad
znedlob je tucny inak
Ty si byl vždycky prodejná děvenka.
Sám si tučný pleško
Ty práva za prachy jakože nevidím.
prachy nie, stačilo vycmúľať kopra
za to, že si hasič máš palec hore, ale za to, ako sa tu prezentuješ na fórku by si max mal dostať ban. proti
za to, že si hasič máš palec hore, ale za to, ako sa tu prezentuješ na fórku by si max mal dostať ban. proti
Jak se prezentuju, mám pravdu a už jednou jsem to psal – nemyslím to ve zlém. Dávám holá fakta, žádné lži ani nic, co by mělo urážet.
A za další, @woozie, nic proti tobě nemám, jsi skvělý admin, ale měli jste tam s prominutím admina, který sám porušoval pravidla. Ano, už je pryč, neříkám nic (mám na mysli Sefa).
Ale i tak nechci jmenovat, i když jsem viděl i některé jiné adminy, co párkrát udělali chybu a pár drobných věcí z pravidel taky porušili. Jak jsem ale říkal, nebudu nikoho soudit, řešit a ani provokovat. Nemám to v plánu a nemám ani zlé úmysly, na to už jsem starý a bohaty.
Napišu to tu eště velkym
nejsem tu od toho abych někoho uražel a abych soudyl a měl zle umysli řeknu jen co je pravda a pardon Woozie že se tě to dotklo ale nemám v planu prudyt a na to sem už stary a bohaty
a muj nazor podle tohoto screnu i kdyš to ne patři mě ale inym ale itak
Ne přide mi někomu davat duvod v nevhodnem slovičku jako to co vidym na tom screnu
https://drive.google.com/file/d/1Zhblf-BInmvl1-pawnHK8ww4I9hLv9S6/view?usp=drivesdk
I kdyš ten scren je stary uš naky roky ale itak slušni duvod a ne někomu dat ještě do toho na dávku
Jelikož tě neznám, tak jen dle celkového vyjadřování a stylu dávám velké tučné PROTI
Jelikož tě neznám, tak jen dle celkového vyjadřování a stylu dávám velké tučné PROTI
Děkuji za vijadřeni ale někdo jim musi otevřit oči vidy jou chiby v ostatnich ale usebe chibu nehledaj promiň že to řeknu takhle
jemi celkem fuk kolik da pro
A proti
To je váš nazor já mám teš nazor
otym jak vás vidyvam i kdyš hraju za iny nick name
A le to rozebyrat ne budu to je Váša volba ale měnim to asi tak 1000 za den rat že sem si najednom pošmakl ale hrotit to ne budu ne má cenu se hadat
moudřejši ustoupi a já Kludně odstoupim
A zamě nejlepši admin Roka je Tsk .
odemě fše tko a vďaka at za vijadřeni
Skôr ja chcem aby sa teba tie všetky odpovede nedotkli, pretože to tvoje divadlo v štýle disstrackov, dlhých nezrozumiteľných textov a nevydarenej reklamy na tvoj "herný portál" je všetkým ostatným len na smiech...
ps niektorí admini mali k ich správaniu ku tebe určite nejaký dôvod ;) ale samozrejme aj to je neodpustiteľné
Skôr ja chcem aby sa teba tie všetky odpovede nedotkli, pretože to tvoje divadlo v štýle disstrackov, dlhých nezrozumiteľných textov a nevydarenej reklamy na tvoj "herný portál" je všetkým ostatným len na smiech...
ps niektorí admini mali k ich správaniu ku tebe určite nejaký dôvod ;) ale samozrejme aj to je neodpustiteľné
I have already stated my position and I won't repeat myself. Even if I don't get the rights, there are other portals, and I can easily play on Slovak, Russian, or German servers—I speak all those languages.
I don't care about your arguments. I'm just going to wait, and I'm fine with waiting ❗
Mám 1 000 000 000 000 000 000 000 $ + €. Takže jak říkám, je mi fuk, kolik bude pro a proti.
A další věc: chodím do práce a k tomu dělám kšefty, takže vás nechám rozhodnout. Páč vím, že budete litovat špatné volby – mohlo tu být více lidí.
No nic, počkám, a pokud ne, tak vám tu pošlu pozdrav a jdu o portál dál. A upřímně, Woozie, moje věci jsou vám k smíchu, ale k smíchu je spíš to, že tu hraje hodně málo hráčů a nevíte, jak přilákat další. V roce 2005 tu bylo víc hráčů než do roku 2023. Začíná to jít dolů kvůli špatnému vedení a vůbec se nedivím.
Co jsem měl ještě servery, než jsem to zrušil, tak jsem tam měl 20 000 000 000 000 hráčů. Ale jak říkám, všechno se dá vrátit.
Prosím přestaň tady psát nějaké vymyšlené příběhy a čísla. Takto se adminem fakt nestaneš. Pro tvé vlastní dobro už nic nepiš a počkej jen na vyjádření náboráře. Máš štěstí, že je rok 2026, protože požádat takto v roce 2016 tak máš jinou odezvu :)
Nesplňuješ podmínky pro přijetí.
Zamítnuto,
hezký den.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2026 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.