PDA

Zobrazit normální verzi : funy --> lenivy pes

funy
16-08-26, 17:32
Vypis z konzole:

[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 301476)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < funy >
[AMXBANS] Tvuj nick: funy
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:150217535
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:150217535
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 109.81.175.126
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 109.81.175.126
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < lenivy pes >
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only (de_dust2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.

Poznamka:

Nechapu co to ma opet byt, admin kteryho jsem videl na serveru poprvy me zabanuje a doslova nebyl ani ve spectu ty vole. Prosim o dodani dukazu popripade oduvodneni :) diky :)

g0d
16-08-26, 18:28
ok mozna o rok.

Kotel
16-08-26, 19:03
Jasné číty.

funy
16-08-26, 19:32
jak jako jasne city? :D
poprosil bych o dukaz, moje pritelkyne se vam tu taky smeje, kdyz vidi co tu plodite za hovna furt s cheatovanim, kdyz sedi borka vedle me, jak hraju :D

Jste slaby, to je vas problem
ten unban za rok ani nereste, budu hrat furt stejne a dostanu ban znova, ubuleny zmrdi.
Čus

Kotel
16-08-26, 20:58
https://www.uschovna.cz/zasilka/WKA9IA987WH2T76L-PSZ/

časy k WH:
17:46 - moc jistý kill přes smoke
25:54 - zabiješ prvního hráče na longu a kurzor ti hned poté přepne na hráče za zdí (na demu to vidět není, jen mi nešlo do hlavy, proč jsi najednou začal mířit do zdi, tak jsem si pustil demo s wh a hned to bylo jasné viz: https://www.twitch.tv/videos/2848071891)
26:07 - hlava z první přes bednu

časy k ab: každý kill vzhledem k tomu, jak se ti třese kurzor

funy
16-08-26, 21:20
Hej ani se nebudu omlouvat za to jak se ted vyjadrim.
Jste uplne vypatlany, zkuste si to demo zkouknout SE ZVUKEM, ONO totiz kdyz ma clovek sluchatka, tak slysi, odkud nekdo strili, plus jsem typka v 17:46 VIDEL, STRILEL PO NEM, NEZ PADL SMOKE, PROMINTE ZEJ SEM TAK DOBRY A VIM, KDE JE KONEC STENY A DERUJU SMOKE XDDDDDDDDDDDDD
25:54, pekny twitch zaznam, super, akorat bych ti rad rekl, ze ten "LOCK PRES ZED" byl totalne random vec, protože jsem clearoval úhel, doslova na tom demu, ktery furt stopujes jak idiot, tak je videt, ze jsem koukal pod reklamu, dobry 2/3 vteriny, preaimnul jsem si uhel... dívej se na to, jak hraju déle než 10 vteřin a uvidíš, že tohle dělám každé kolo, clearuju úhly, mám smooth pohyb myšky, což pro vás experty je asi nepochopitelné.
26:07 hlava z první přes bednu? pusť si to se sluchátkama prosím, a na tom demu se prosím ještě podívej, že tam týpkovi čouhá CELÁ zbraň, nejsem nějáká sračka slabá, vidím zbraň, vidím model co drží zbraň.

A upřímně? z vašich časů je mi na blití, pokud nechcete ať vám na serveru nehrajou kvalitní hráčové, protože si pak vy lamy nezahrajete, tak mě zabanujte za griefing, nebo kazení hry a ne za vymyšlené cheaty, a doufám, že aspoň jeden admin v té vaší skvadře noobů je, kterej uvidí, že to je uplně normální gameplay, za mě? banujete, protože proti mě neumíte hrát, nevíte co semnou a tak jediné východisko je ban a běžte dopíče.

A jo, jestli to k něčemu bude, nic nemám, ale to řekne každej cheater, že :) jste trapní. :) Můžu vám jít dělat cheathuntera, nabízím služby zdarma, hodinu denně budu věnovat časování lidí, protože vy jste očividně totálně neschopná parta adminů.

A teď už mám i WH? tak to jste fakt vyřešili, nic moje ego je pohlazený :) Btw, k tomu cheathuntu, vím minimálně o 2 hráčích, kteří používají něco, co by neměli na vašich serverech. Tak kdyžtak hit me up. :))

A to cukani mysi, je tam ikdyz deruju zdi, za kteryma nikdo nestoji, rika se tomu recoil, nevim co vic rict, jste se rozhodli, ze jsem cheater a nic to neovlivni xdd klidne si koupim VIP na rok, aby jste mi dali unban, ale to bych resil za tejden to samy, protoze slzy jsou silnejsi :)

Kotel
16-08-26, 22:16
Podle mě není normální, že ti třeba v 6:40 recoil zbraně takhle cuká s kurzorem. Máš smooth myš, ale jak začneš střílet, tak máš parkinsona. Jestli pro to má někdo jiné vysvětlení, tak já si ho rád poslechnu.

funy
16-08-26, 22:21
Vysvětlení? nehraju 1.6 (hraju ho asi 2 týdny po dlouhý době), nemám v ruce recoil AK, proto tapuju a když už full outím, tak si všimni, že i do zdí se cukám, a nechápu tvoje vysvětlení mých cheatů, nejdřív je to 123, potom triggerbot, potom aimbot, potom už i WH, potom ti vadí fullouty, kamo prober se a ještě bys mohl vzít v potaz to, že jsem jenom člověk a občas se leknu a jo, cuknu při fulloutu, protože to neumím udržet, doslova je to uplně jiný než cs2, nevím teda jestli máte někdo nastavení, aby neskákal recoil, když střílím, prosím, pošlete :)

Za 2 týdny nasbírat 2 bany za abčko je fakt rekord, jak jsem již říkal, nabízím i to, že ti streamnu discord hru, a můžeš se sám ujistit, že nic nemám, ušetřilo by to čas tvůj i můj. :)

Nemám zapotřebí kazit hru ostatním cheatováním, ale pokud banujete za to, že jsem dobrej, tak oukej :D ale nemám jak se nerfnout, jediný co ,tak si můžu useknout ruku a možná ti hráči na kotelně budou na mým levlu.

v tom demu je takovejch situaci, kdy fulloutím a realne se mi cross neskube xd ty vezmes par casu, kdy se to stane ale opravdu uz zapominas na faktor, jak se ta hra vyviji, bpm, quickpeek, nic... prostě vidíš že se to škube a to pro tebe znamená ab xdd

A jo, mimochodem, proč hraju jinak, než předtím xd tak jsem se poučil z minule, aby se nestávaly situace, že nevystřelím, když neslyším přes hudbu, tak jsem vypnul hudbu xd a zase se naskytlo něco dalšího, protože ted už dokonce i slyším :DD

g0d
16-08-26, 22:38
podla mna je to jednoducho on/off.. preco spominas vobec, ze ta nikto nespectoval? to sledujes alebo co? skoro kazdy tvoj kill je 123 s tym, ze stojis na mieste, nech to trafi.. este som tu nevidel nikoho lepsieho, aby vysiel B dvere po plante a zastal na 123 - spominas tu, ze si iny level jak kotelna nevies ani hadzat granaty.. podla mna si len ulet z teen age a chcel sa zabavit :) nevidel som ta ani raz davat 12 strafe duel, spoliehas sa na ten soft aim a tak to je. move on, pockas si rok na unban.

pokial ma Seeya nepresdveci o omyle, tak na tom trvam a unban nedostanes

funy
16-08-26, 22:43
Ano, sleduju, protože jestli sis nevšiml, tak jsem 4 dny zpátky dostal ban za abčko xdd a vím, že mě točil widowmaker, podívej se na to demo a nepiš sračky, dík.

Granáty hážu docela dobře si myslím, nikdy jsem nebyl na granáty, ale když potřebuju smoke na ct, tak se trefím :)

No, pusťte k tomu Seeyu, toho znám z gatherů, ten by vám snad mohl otevřít oči, ty seš očividně vyjebanej.

Trial admin, chceš velkej úlovek, ale vzal sis velký sousto, n0b.

Mýlíš se ve 2 věcech, nejsem teenage a nejsem zapnutej xdddd

1 2 strafe duel není můj styl :) zabanuj mě za to, že nedělám to, co ty :D soft aim, kamo vzdyt ty ani nevis jak neco takoveho vypada :D mimochodem, v demu dávám i one tapy, ne 123, ne 12, ale 1:) protože se na to soustředím, od doby co nemám hudbu, sorry prostě.

Soft aim je, že ti ten "program" adjustne na player model, když máš cross blízko, respektive pro debila: to znamená, že i fullout, který se mi klepe a na demu je 20-30 situací, kdy jsem pustil a netrefil, nemá to nic společného s klepáním crosshairu, proto se to jmenuje soft aim, víš? soft, jako hebký, jemný. takže podle tebe mám softaim, trigger, wh, ab a co ještě? to abych si koupil nasa pc, abych rozjel tolik programů typíčo xd
Běž brečet, že seš slabej a nebo zabanuj každýho, kdo je lepší než ty, takže všechny.

g0d
16-08-26, 22:52
arogancia a nadavanie ti ide, tak pockame teda na nazor mr. Seeya, ani ten teen age si nepochopil, ale to je jedno, gl s unbanom

funy
16-08-26, 22:53
Mám na vás bejt hodnej, když mě banujete jako na běžícím páse? Promiň za aroganci, ale co čekáš reálně? bylo by ti příjemný být opakovaně neprávem zabanovaný, za něco, co si něudělal a ještě poslouchal chytré kecy o tom, že to tak opravdu je, idkyž víš, že není? Zkus trochu empatie, Triálku.

(byl jsem cheathunter na nejmenovaném portále, něco málo o cheatech vím, proto mi tvoje argumentace vůbec nesedí.)

znedlob: Nevidím důvod proč s tebou komunikovat. 4 z 5 adminu v AF se shodlo, že něco máš. Bohužel až po UB Kotlem.

Tak.. :D 20% z AT je v pořádku, alespoň nějáká naděje tam je.

Seeya
17-08-26, 17:02
Když by jste mne z toho vynechali, mohlo být 20%, takhle ta naděje klesne. Wallhack jsem na demu neviděl. Crosshair atypické chování, norecoil nebo ab. Nejspíše AI crosshair, co poslouchá při střelbě na opakování oldies hitovku:

https://www.youtube.com/watch?v=1Ke8mzgex4U

//omlouvám se ti za sarkasmus u AI crosshairu. Chtěl jsem to svést na to, že tvůj crosshair si žije svým vlastním virtuálním životem a necukáš tím ty (přesněji tedy cheat, co máš), nevyšlo. :-)
https://media.tenor.com/KnZjFk-qTloAAAAM/you-joke.gif

funy
17-08-26, 17:37
Hoši, tak jak vám mám dokázat, že mám čistě nainstalovaný csko a nic nemám? jediný co mě napadá, proč se to tak škube je, že mám rate 1 000 000, ex_interp dávám klasicky na 0, m_yaw 0.022, a v možnostech spuštění mám: -stretchaspect, aby byla hra stretchnutá bez BB, reálně nemám žádnej program, natož AI crosshair.. :D (Pojem AI crosshair slyším poprvé a vůbec nevím, že něco takovýho na světě je, určitě ne pro 1.6... Ale jestli víš, tak cením knowledge.) Chápu, cross je atypický okej, každý má svůj pohled na věc, ale jen chci aby jste věděli, že mě banujete bezdůvodně, nemám v csku nic, můžu vám nasdílet složky, naposílat každej soubor, projet si csko wargodem, streamnout obrazovku na discordu hned po zapnutí pc, projeďte mi každej soubor, teamviewer, přísahám, že nemám v tom csku nic, co by tam být nemělo, spíše tam mám méně, než je normální :D Jediný příkaz, co jsem měnil ve složce je, že mám konzoli na =, místo ;, protoze mi strednik blbne.. :D Pokud jste fér, což doufám, že jste, pojďte si semnou sednout a věnovat tomu 10-15 minut, ukážu vám i gameplay po zkontrolování cska, všech souborů .. Na druhou stranu je to demo taky zastaralý, může to být třeba HW, který mám, že to dělá tohle, co to dělá.. Ale znovu přísahám, že nemám žádné AI, trigger, AB, WH, žádný program, co mi upravuje střelbu, pouze to, co csko nabízí.. prosím buďte reasonable a pojďme se na to společně podívat a očistit mé jméno..

Jdu si v klidu skládat puzzle s přítelkyní, podívám se sem za pár hodin a budu rád, když mi dáte šanci ukázat, že nic nemám, ať to může být z možností, co jsem vypsal nahoře, nebo zapnout fastcup anticheat a jít na ověřený DM server přímo od fastcupu, reinstalovat před váma csko, zapnout a ukázat gameplay, nebo pokud máte nějáký svůj způsob, jak na to přijít.. nemůžete mě zabanovat za to, že hraju atypicky, nestandartně, to prostě není fér, protože nemám cheaty...

Když by jste mne z toho vynechali, mohlo být 20%, takhle ta naděje klesne. Wallhack jsem na demu neviděl. Crosshair atypické chování, norecoil nebo ab. Nejspíše AI crosshair, co poslouchá při střelbě na opakování oldies hitovku:

https://www.youtube.com/watch?v=1Ke8mzgex4U

//omlouvám se ti za sarkasmus u AI crosshairu. Chtěl jsem to svést na to, že tvůj crosshair si žije svým vlastním virtuálním životem a necukáš tím ty (přesněji tedy cheat, co máš), nevyšlo. :-)
https://media.tenor.com/KnZjFk-qTloAAAAM/you-joke.gif

Až na to, že cheat nemám :)

Rikam ti pojd na discord ukazu ti vsechno co mam, treba vam dojde ze jste se proste mylili, proc mate tak zahalenou mysl tim, ze jsem zapnutej a nedate mi moznost ukazat vam ze to tak neni?

Troy
17-08-26, 23:27
čáu, zapnut1 "xdddd" skús sa nabudúce toľko nelakať lebo ti dáme zas omylom ban dalšia vec... nikto nebude s tebou tráviť čas na discorde alebo pozerať tvoj úbohy "gameplay" a ešte jedna vec pozdravuj priatelku venuj sa jej viac než tu vyplakávať "Ja SOm čiStý" myslím si že môžte lock aj ked ma to baví čítať samozrejme.

g0d
17-08-26, 23:36
Puzzle su asi ta spravna cesta, jak sa k tomu vyjadril Seeya a Troy > lock. Takze znova, mozno o rok. S podravem Trial g0d.

slavO
18-08-26, 06:51
Nechápu tvůj nedospělý přístup k celé věci. Nejdřív nás sjedeš jak psy, že jsme špatní, idioti a bůhví co ještě. Už se mi to ani nechce číst, zvlášť když jsi to několikrát promazal a upravil.

A pak najednou otočíš o 180° a chceš se bavit a řešit problém konečně jako dospělý člověk.

Upřímně, po tomhle divadle a po tom, co jsi předváděl ve hře, už stejně nikdo nebude chtít svůj názor na věc měnit. Podložené to podle mě máme dostatečně a dál bych to už nerozváděl.

Kotel
18-08-26, 19:42
Tolik pohádek nevydala ani Božena Němcová.
Časů máme desítky a já vypsal jen to, co mě trklo jako první. Řešeno prevážně v admin fóru, kde se shodli skoro všichni, že to není čisté.

Ještě k předchozímu demu od Znedloba:
https://csko.cz/neco/fny.png

Bager258
18-08-26, 20:44
Tak som si to celé pozrel a za mňa zapaté.

znedlob
18-08-26, 22:09
Možná chyba, že jsem moje demo nevyčasoval a neudělal podrobný rozbor. Bohužel jsem na to neměl moc času. Jsem rád, že se toho zhostili kolegové a došli ke stejnému názoru, jako já.

btw. jen dodám, že za tu dobu co csko hraju (cca 20let) už mám na tyhle “zapnuté” momenty sense. Zvlášť teda na AB. Toť vše.

Jo a Kotel, za ty roky by se tu už nějaké ty pohádky daly sepsat. :)

Koprakek
24-08-26, 21:11
sssssssss

Na tebe se originální hra již nevztahuje, takže až za rok.