Zobrazit normální verzi : Steamaci
Rád bych věděl kolik je tu STEAM hráčů na CSko za důvodem otevírání steam serveru a aby to nebyl propadák jako MAXI
Dík za napsání JSEM STEAM
PS: JÁ JSEM STEAM.
dEEEEEEEEEEL
22-03-11, 17:23
Ya zom nonstim
Jo demence nezná hranic :(
PanPastelka
22-03-11, 18:47
Říkaj o mĚ, Že jsem steam.
další dement
vis kolik je tu regnutych lidi, co hrajou na serverech? 0.001%
k cemu ti tohle jako bude, ze ti tady 10 lidi napise, ze maj steam
KIRI je nás tu viac, ale niektorí nechodia na fórum a niektorí hrajú občas NS. A niektorí to radšej držia v tajnosti :D Ale nápad pekný :)
Já mam na webu trochu lepší status:
momentálně: Celkem hráčů: 210 (16 steam)
Večer je to už lepší. Zviditelním ho pro přihlášené (na webu nemusíte vypisovat login, stačí kliknout na nápis kotelna na fóru)
Kotelna je teď nonsteam a když se otevře nový server, tak určitě nebude only steam, protože by byl prázdný.
Maxi tu zmiňujete už podruhé, prosím vysvětlit, jak to spolu souvisí a v čem je propadák. Classic je už plný a skoro každý portál má více classic serverů.
dEEEEEEEEEEL
23-03-11, 15:59
^2K!S$^4X^2Si$^1{CZE}...:D :D :D
Už bych si měl koupit orig. cs... když už mám ten steam...
Já mam na webu trochu lepší status:
momentálně: Celkem hráčů: 210 (16 steam)
Večer je to už lepší. Zviditelním ho pro přihlášené (na webu nemusíte vypisovat login, stačí kliknout na nápis kotelna na fóru)
Kotelna je teď nonsteam a když se otevře nový server, tak určitě nebude only steam, protože by byl prázdný.
Maxi tu zmiňujete už podruhé, prosím vysvětlit, jak to spolu souvisí a v čem je propadák. Classic je už plný a skoro každý portál má více classic serverů.
Celkem hráčů: 228 / 237 (18 steam) - Funguje :)
Takže ak to správne chápem, MAXI je vlastne Classic s 32 slotmi? (nvm, pýtam sa, nebol som tam keď bol spustený)
Jo. Ted je vypnuty proto, ze kdyz se zaplnil, omezoval ostatni servery ve vykonu.
Ya zom nonstim
Důvod demence ptám se na STEAM a ne NS. Beru ze jsi SVK ale NON-STEAM se píše všude stejně
^2K!S$^4X^2Si$^1{CZE}...:D :D :D
Ona není jen jedna hra na steam a ja mam v dalších hrách barevný nick. Ukázka (http://cloud.steampowered.com/ugc/558652148347846168/9DC13DA6006EE1027E5C466D1C1D166AD66DBA59/)
KIRI je nás tu viac, ale niektorí nechodia na fórum a niektorí hrajú občas NS. A niektorí to radšej držia v tajnosti :D Ale nápad pekný :) Já to beru jen chci vědět jetly by šel pustit ten server
Co pak dell došly slova?? Já se ti nedivím mně by taky došly.
asi si to nepochopil, DEL myslel tvůj retardovanej nick plnej nesmyslnejch znaku , ne jeho barvu
dEEEEEEEEEEL
25-03-11, 23:18
Co pak dell došly slova?? Já se ti nedivím mně by taky došly.
Ja slová mám lenže mi neukazovalo túto diskusiu na hlavnej stránke fora asi preto tu nič nepíšem :)
A čo ti mám k tomu povedať?
Ja som chcel aby ti sem aspoň niekto napísal , vieš lebo väčšina hráčov tu sú NSáci .
Takže ti tento topic bol zbytočný ale tebe to nedôjde to je jedno . :)
dEEEEEEEEEEL
25-03-11, 23:20
Iba sa tu zbytočne hádame :)
asi si to nepochopil, DEL myslel tvůj retardovanej nick plnej nesmyslnejch znaku , ne jeho barvu
ty nesmlyslné znaky dělají právě barevný nick Návod (http://www.d3scene.com/forum/cod-6-hacks/33699-get-color-nick-cod-6-a.html)
dEEEEEEEEEEL
28-03-11, 18:12
ty nesmlyslné znaky dělají právě barevný nick Návod (http://www.d3scene.com/forum/cod-6-hacks/33699-get-color-nick-cod-6-a.html)
Radšej by som mal jednofarebný nick ako mať také meno :)
.:|!^(]K1r1[)^!|:.$K1LL3RQ0.:|!^(]CZE[)^!|:..:|!^(]K1ll3rQo[)^!|:.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.