Zobrazit normální verzi : bukvatyr
dobrý deň čo je to ten bukvatyr?
AnnoyingGreg
13-06-12, 12:40
Něco jako VIP na GS.
Bad tomuto typkovi nema cenu odpovidat jeho to doopravdy ani tosku nezajima zalozil si thread aby si mohl zbirat prispevky a nasledne podat zadost o admina vcera okolo 9 hodiny napsal uplne do vsech topicu a vsude psal take blbosti co k danemu tematu nepatri ani zdaleka..V jedinem topicu nebyl a to bylo zadosti o prava nebo tam by opostoval uplne vsetky zadosti..
slunicko len si odpovedam čo chcem a pomáham hráčom nechápem čo zase máš proti mne len som nevedel čo je t ten bukvatyr ale to ty asi nepochopíš
Pomáháš hráčům? Můžu se prosímtě zeptat jak? zatím jsem od tebe neviděl příspěvek který by nějak pomohl.
Gooder ty pises neco co pomaha?Vcera bezdak (myslimze to byl on) potrebovat helpnout s pozvankou na nakou stranku,pochopil bych ze kdyby si mu napsal ze tam nejsi nebo neco take ale ne ty mu k tomu napises zabiteee presne takto a to od tebe byla pomocc jak hovado a jeste k tomu proti tobe nic nemam ale pis k threadom aspon to co do nich patri a netrep tu takove blbost...
Edit:a teketo chujoviny si psal u kazdeho threadu kde si mohl tu bylo videt je tvuj nick co se tykalo last post..
nechajme to už tak,nechcem sa tu s vami hádať len som to chcel vedieť to je všetko
slunicko len si odpovedam čo chcem a pomáham hráčom nechápem čo zase máš proti mne len som nevedel čo je t ten bukvatyr ale to ty asi nepochopíš
HAH!:D Chod si nahnávať príspevky niekde inde.... Keď ty si niekomu pomohol tak som prasa čo lieta.
E: Bukvatyr = Troll:D
HAH!:D Chod si nahnávať príspevky niekde inde.... Keď ty si niekomu pomohol tak som prasa čo lieta.
E: Bukvatyr = Troll:D
Ehm... rasisto :D
Uvědom si že to neni chat, a že sou tu lidi kterým tvůj post vůbec nepomůže akorát toho musí číst kvanta, když už tak piš aspoň něco smyslu plného a k tématu, ty 3 slovné posty si piš do chatu ne tu. Děkuji :-)
Ber, že hodnost Bukvatyr je něco jako posthunter, nebo spamer prostě.
:d :d :d xDD
Teď tu bylo řečeno, aby tu gooder nepsal sračky, a ty napíšeš tohle
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.