Zobrazit normální verzi : Tak to je sila
Ahojte, prejdem k veci-Tak toto je fakt sila akože človek sa snaži udržať server (AWP) čistý, točí dema a všetko možné....
Dnes som 4 krát napísal cez"!" a NIČ
+ sa mi stalo že sa snažím udržať server v pohode atď. A zrazu príde cheater menom lAg mal WH tak som napísal cez"!". Keby nebol admin tak by mi podtym napísalo že nieje žiadny admin na serveroch. ALE mne nič nepísalo A PRITOM CHEATER BOL A KRALOVAL SERVERU.
Samozrejme som hned začal točit DEMO no ako to tu chodí keĎ ste dlho v spect tak ma hodilo na dajaky server a demo je fuč. Takže som tam hneď chcel isť no samozrejme reconnect, keď som tam potom asi po 2min prišiel a tam cheater neni.
Takže a ako mám udržiavať na servery poriadok keď to pomaly neni možné????
Keď si v spectate tak sa ťa to nepýta že či si prítomný alebo nejak tak?
Píta ale aj tak dávam Ano ANO ANO a aj tak ma to stale dakde hodí
AHOJ,
pre udržanie poriadku odporúčam 3x denne postrek s Cilit Bang, prípadne poutierať vlhkou handričkou
Tak to stráž ty...
To že je admin na jiném serveru online neznamená že umí rozeznat wh. Jsou tu i jiné server něž střílecí.
Kicklo tě to až po zeptání jestli tam si.
Oukej ale to nie je môj problém že chcem udržat server a nikto nepríde.
A inak ten kick na druhý server to je akože prečo????
Lag nic nemel aspon kdyz jsem ho spectoval bylo to na awp india a koukal jsem na nej ale ten mel jen hodne nahrano ne wh a kdyz tocis dema tak proc jsi ho nenatocil?
Edit:Sry s tim demem spatne sem precetla le fakt nic nemel aspon kdyz jsem na nej koukal
Samozrejme si cenime, ze natacis dema, ale nejak se musi odfiltrovat afk hraci. Pri nataceni dema jsi asi neklikl na menu, kdyz vyskocilo: "Afk kontrola, jsi tady?". Imunitu na kick ma jen admin.
I kdyz je admin online, muze zrovna zkoumat jineho hrace a nez natoci demo, uplyne i 10 minut. Casto je admin na serveru a nikdo o nem nevi (coz je dobre).
Kotel som rád že môžem pomocť ALE VŽDY KLIKAM "ANO"
Lag nic nemel aspon kdyz jsem ho spectoval bylo to na awp india a koukal jsem na nej ale ten mel jen hodne nahrano ne wh a kdyz tocis dema tak proc jsi ho nenatocil?
Edit:Sry s tim demem spatne sem precetla le fakt nic nemel aspon kdyz jsem na nej koukal
Sluničko keby som mal demo ... tak sa hovorí inak
Psal jsem ze jsem to spatne precetl je dobre ze se to tam snazis hlidat i kdyz nemas prava ale kdyz jsem ho spectoval mel asi 3:5 a hral jak raimer :D pak mohl zapnout to uz nevim...
Som zvedavý čo sa stým zrobí
Som zvedavý čo sa stým zrobí
lock. :)
Ehm takže to je vyriešené.... môžte LOCK
Ak date lock tak ako fakt sa zamyslite že čo ešte človek nezrobí aby bol poriadok....
Trinidad a co se s tim ma udelat kdyz neni zadny dukaz?..okrem toho locku samozrejme dat ban na slepo a pak o5 resit thread: dostal jsem nepravem ban :D?Bez dukazu nic neudelas..
ne ban, ale aby sa mohol cheater nahrávať keď tak vrúcne chcú ...
Demo si to uloží do cstrike
Ale mna to prehodilo na druhy server....
To je jedno, ale demo z awp tam bude.
Nwm pozrem či tam je ale teraz skús riešiť ostatné veci...
To že sa demo neda natačat pretože ma vždy odi na dajaky iný server....
Až se tě to bude ptát jestli tam si, tak dej Ano, třeba tě to nekickne.
Až se tě to bude ptát jestli tam si, tak dej Ano, třeba tě to nekickne.
A PODĽA TEBA ČOO DÁvam????? A nestalo sa mi prvý krát že ma to tak kicklo
Ale když zmáčkneš ne, tak by tě to mělo na serveru nechat, protože tam asi si, když si to odklikl :D.
EDIT: Myslím, že to tak nefunguje.. vždycky sem radši klikal na ano.
Ale když zmáčkneš ne, tak by tě to mělo na serveru nechat, protože tam asi si, když si to odklikl :D.
Aha, tak to my asi nedošlo...
Dík za radu
Pozri ja som nahlasil kym som sa stal adminom cca 50 cheaterov a obcas aj cez !... Vies teraz je vela povinnosti (skola, robota, rodina, dovolenky) a neni az tolko adminov na servery.. a ked ti napise behom 10 minut 10 ludi ze tam a tam je cheater, tam sa nadava, tam sa blokuje tak sa neda vsetko odbehnut a jednoducho sa sprava strati...
Lazik šak to ja Ťa plne chápem.
Ja berem ako povinnosť nahlasovať atď.
Zeus to demo som nenašiel....
Ale treba tam aspoň 1ho cheathuntera keď ne viac.
pozri ja beham vzdy.. dneska som dal len 3 bany na ctf na zavolanie, potom dalsie 2 na megapube na zavolanie a s awp som si dnes nic nevsimol asi som tu vtedy nebol.. a k tomu demu - to demo by tam malo by tlebo automaticky ked sa vypne by sa malo stopnut...
Veď okej ja proti tebe nič nemam len hovorím že by sa zišli cheathuntery
načo keď je na kotelni niečo okolo 50 adminov?
50 adminov ale vies nie kazdy ma prava na vsetky servery... su admini co maju napriklad prava len na JB, niektory len na Fy, Aim, Dust2only
hráči by mali nahlasovať cheaterov sem, tu sa to nestratí a ináč lazik máš pravdu to som si neuvedomil
Goder ty si ....
si prečitaj odzačiatku stranu 1 že čo sa rieši a nepiš blbosti...
Stranansky rossy
14-06-12, 08:38
Trinidad,takže ti dať práva na AWP,a bude 100% aktivny,banovať cheateri a pod. ?
wutafak maš svoj portal..
Trinidad,takže ti dať práva na AWP,a bude 100% aktivny,banovať cheateri a pod. ?
môj názor je ten, že práva si treba zaslúžiť + ten portál je klanový.
Montty non skill
19-06-12, 17:36
Trinidad mi hlásí, pokud jsem na steamu i přes steam a už mi psal, že přes ! nepřišel nikdo. To natáčení jsem mu tenkrát poradil pro případ, že nebude mít zrovna někdo čas. Ono je to opravdu těžké, protože ta situace, kdy je na servrech třeba 5 adminů a jeden může přehlídnout volání a 4 zrovna někoho spectí. Nebudu tu omlouvat admin teams, protože není co omlouvat. Dokud jsem to nedělal, nevěděl jsem o čem to je.
Trinidad je snaživý hráč, takže se mu nedivím, že trochu vyjel, když ho server automaticky kicknul. Už jsem ho navedl, aby si zkusil požádat o práva, protože ho vidívám často na old a awp. Příště si dá pozor na autokick, asi to nečekal.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.