Zobrazit normální verzi : Unban prosim
Prosim vas mohol by som dostat un ban som si vedomy za svoj priestupok ale 7 dni unban za nadavky to je vela ked nehram na inych srvroch len tu uz sa to nebude opakovat mal som zly den a tiez demencia niektorych hracov nahneva to poznate dakujem za skoru odpoved s pozdravom Tatiana nick >>!<<
Výpis z konzole... ?, jinak unban zřejmě nedostaneš, máš se chovat slušně...
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 30335)
[AMXBANS] Mas 6 dnu, 11 hodin, 22 minut a 11 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu: 'Nadavani do rodiny'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): >>!<<
[AMXBANS] Tvuj nick: >>!<<
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:2045994675
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:2045994675
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 88.212.37.64
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 88.212.37.64
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: ZEUS
[AMXBANS] Server: Kotelna - OldSchool | csko.cz
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Prosim vas mohol by som dostat un ban som si vedomy za svoj priestupok ale 7 dni unban za nadavky to je vela ked nehram na inych srvroch len tu uz sa to nebude opakovat mal som zly den a tiez demencia niektorych hracov nahneva to poznate dakujem za skoru odpoved s pozdravom Tatiana nick >>!<<
Keď ideš žiadať o unban tak si najprv prečítaj podmienky a čo tu máš prihodiť....
za jednu nadavku hned bez upozornenia az na tyzden aspon mi to tozku zkradte ak by sa dalo ozaj nemam kde hravat len tu
Hm... Keď tam vidim nadavky do rodiny od ZEUSA tak unban nečakaj. Za chyby sa tresta, ake si cakal upozornenie? Nenadavaj mu na matku alebo nejakeho prislusnika rodiny?!?
tak bolo tak a som sa hned kludnil
chyby... ale to ze niekto naschval vam zneprijemnuje hru za to sa netrestesta ked hadze flashe naschval blokuje a pod..
ale tak fajn vase rozhodnutie aj ked podla mna trozku krute ze to ze to nieje cheatovanie ale musim respektovat... couz
Já bych potrestal i toho co házel ty flashe... ale už se asi nezjistí kdo to byl :(
Ta.. a ku tomu este naschval cupol pred vas a blokoval vyhlad a pozeral na vas :D nevadi :D
27036 13-06-2012 19:26:38 <VALVE_0:0:2045994675><88.212.37.64> >>!<< : vam jebem matky
Já jsem na nadávání do rodiny háklivej....
Když se podíváš do banistu, tak zjistíš, že dávám za stejnej reason 7 dní a když se prohřešek opakuje, tak to zvojnásobím.... Csko tě má bavit a ne aby si nadával, že jim jebeš matky....
Přemýšlej, než něco napíšeš.
Za své psaní do chatu si zodpovědný jen ty, když někdo porušuje pravidla, tak ho nashlásím adminům přes "!" a nebo ho hodím i s důkazy sem na forum
Ode mne umban nečekej. Kdybych ti dal unbam, tak bych mohl dát i ostatním...
ale tak je rozdiel :D ked ti niekto zneprijemnuje hru ako ked niekto nevie prehravat tak nadava okej tak otyzden zas pridem spravit skill na old:)
Ok a doufám, že se to už nebude opakovat :) Myslím, že lock :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.