Zobrazit normální verzi : Unban omyl
Zdravíčko, chtěl bych požádat o unban protože si myslim že se vloudila chybička.
Můj brácha se odstěhoval a nechal mi jeho PC. Jdu takhle na CS a jsem banovanej? Rád bych poprosil o unban jestli to bude možné, protože si novej PC kupovat nebudu ale necham si ten po brachovi.
Děkuji
Ten ban je stary asi mesic, doted jsi mohl hrat?
nejde mi hrat skoda :( ne nic se nezměnilo nejde HRAT
prosím zvážíte ten unban? rád bych si zahral Děkuji
Máš nainstalovaný Patch? http://csko.cz/?strana=download
Je možné že sdílíš s někým stejnou IP.
Ale nejdříve sem zkopíruj co ti vyhodil AMX v Konzoli.
mam patch a taky mam sdilenou IP ok zkopiruju
Couldn't open file overviews/kz_cg_palmcliff.txt. Using default values for overiew mode.
Requesting tempdecal.wad from server
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Zabanovany nick : michuny25
[AMXBANS] Duvod : ' WH '
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Zabanovane SteamID : VALVE_0 : 0 : 1396260444
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa : SKRYTE
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] =================================
prosim o unban chtěl bych co nejdrive hrát dekuji
Ten ban je stary asi mesic, doted jsi mohl hrat?
NEŠLO jak jsem psal prosím zvážíte ten UNBAN?
NeMŮŽU hrát PROSÍM ZVAŽTE UNBAN
Prosím nekdo piste ja bych uz chtĚl hrát na kotelnĚ prosíímm
Staci to napsat jednou. Kdyz si koupis steam, tak se pripojis.
njn to je ten problém KOUPIT... prosím unbanujete me nebo mi zkrátíte ban třeba na 112 dní? jak jsem to někde viděl Díky
Čo je ten problém kúpiť?! Nemáš snaď 5 euro? Alebo 150 KČ či jak to tam máte?
ja taky nemam steam a ani po banu bych si ho nekoupil :)
za prvé to nestojí 5 euro ale 10 a to je 269 Kč... Kotlíku prosímtě zkrátíš mi ban ? nebo mě unbanuješ? prosímtě odpověz Díky
njn je to pech, bracha mi steam nekoupí protože prej můžu bejt rád že mám jeho PC.... :/
v CS jsem průměrný skill a chtěl bych hrát na kotelně protože je to NEJ SERVER!!! taky bych si koupil VIP a tím bych přispěl na PRORTÁL... kotlíku prosím odpovíš jestli mě unbanujes nebo mi zkrátíš ban? Vřelé Díky
Za ten spam unban nedostanes. Tvuj bracha cheatoval, takze o chybu nejde.
nešlo by vymenit VIP za ban? ja bych si koupil VIP a mel bych unban prosíímm odepis kotliku...
Ty musis byt daky dement ? Dostanes perma a chces ho vymenit za 30KC ? :D:D:D:D:D bez si hrat niekde kde su cheatery povoleny takze nikde !
ja necheatuju kdo to pochopí? vidím že ty NE!
Chceš vyměnit perma za VIP? Bež si hrát na GS ... Tam se mění perma za VIP ... Tam si cheatuj :D
Většinou tam ban cheater nedostane, takže není potřeba měnit, vip mu prostě zůstane...
Většinou tam ban cheater nedostane, takže není potřeba měnit, vip mu prostě zůstane...
Mno.. A když ho za cheaty zabanujou. On to vymění za VIP, koupí si nové VIP a cheatuje vesele dál. Sice na tom na GS vydělají ale pak je tam těch cheatrů tolik ... :D
ja necheatuju bracha priznam mel hacky ale v PC NEJSOU mam novej OS A HW... pokud víte co to znamená
ja necheatuju bracha priznam mel hacky ale v PC NEJSOU mam novej OS A HW... pokud víte co to znamená
OS a HW? to je co jako??? Co to znamena, to nam tu jako nadavas nebo co???? :D)))
Ted je tolik portalu na cs, ze ani nechapu, proc se tu nekdo snazi o unban. Kazdy tyden po me nekdo chce navod jak udelat vsechny servery, ze zalozil novy portal a nic o tom nevi.
dopln si vzdělání! negramote! APACH
no KOTELNA JE NEJ SERVER PROSTE NORMALNI Zlatý časy CS prosím VIP za BAN ???
moure, to je párek ušatej :D
Ne a za dalsi spam schranky bude ban.
ja uz nemam ban? pls rekni jo nebo ne jestli VIP za BAN...
:DDD boze, ty si kus kokota :DD
Já tu z něho chcípám. Kámo čteš vůbec co ti tu kotel několikrat napsal. NE NE NE NE NE ! :D Co je na tom k nepochopení ? .. :D
Rofl Rofl Rofl Rofl Rofl Rofl Rofl Rofl Rofl Rofl Rofl Rofl Rofl Rofl Rofl Rofl Rofl Rofl
Já tady chcípám.Neleze tu někomu na mozek radioaktivní prach z Japonské elektrárny?
Insane 2. týýýpek =DDD .
dEEEEEEEEEEL
26-03-11, 23:38
Počkaj si pokial ti vyprší ten permanentný ban .
A inak VIP si kupovať možeš ... A dať ti ban nebude problém :D
Počkaj si pokial ti vyprší ten permanentný ban .
Kdy končí vesmír?
az skonci tvoje blbost, tak potom skonci vesmir, yes.
:DDDDDDDDD počkaj až ti vyprší permanentní ban :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kde končí vesmír :DDDDDDDDDDDDDDDD vy ste hovada :D :D :D :D :D :D :DDDDDDDDD
dostává mě jak furt dokola omejváte gs.. je fakt že je to portál co má 30+ serverů ale hrajou jim tam absolutní kokoti a uboze využívaj lidskou dementi k získávání peněz, ale vy ten portál neuvěřitelně rychle šíříte dál :) všichni víme že je to prostě na nic portál tak tu o tom ale furt nespamujte.. díky pár postům skoro celá kotelna ví o gs.. a když furt řikáte jak je to tam na nic, tak ostatní prostě donutíte se tam jít kouknout :) stejně jako mě :) a věřim že se najdou lidi na stejný úrovni inteligence, kterejm se tam zalíbí :)
Pochybuju že by ti KIDI tady věděli co to znamená GS . Takže se o reklamu nejedná .
Pochybuju že by ti KIDI tady věděli co to znamená GS . Takže se o reklamu nejedná .
Asi tak. :)
HOPIK má pravdu. Omiela sa to tu stále dokola. Nebyť Vašich príspevkov, ani by som o ňom nevedel.....a dokázal by som žiť aj bez toho. Hovoríte, že to je Low server len o prachoch. Tak čo ho stále spomínate v súvislosti s Kotelnou?!!! Aj zlá reklama je reklama, bacha. Na druhej strane, ak tam odíde nejaký mongol (viz. herox), môžme byť len radi. Ale jemu očividne nedochádza nič, nieto ešte čo je GS :D
dopln si vzdělání! negramote! APACH
No chlapecku, vzdelani by jsi si mel doplnit sam, kdyz nepochopis z jendnoho postu, ze unban nebude ani za VIP. Jinak asi jsi si nevsiml toho smajla za mojim prispevkem vid, jinak by jsi na to ani neodpovidal. Jinak o HW a OS si muzeme popovidat v jiny sekci, ale asi te to nebude moc bavit, podle mne totiz neporozumis 90% toho co budes cist prcku.
dEEEEEEEEEEL
27-03-11, 09:44
Kdy končí vesmír?
Ked mu vyprší perma ban.
ok unbanu se asi nedočkam tak mužete LOCK
dEEEEEEEEEEL
27-03-11, 11:24
ok unbanu se asi nedočkam tak mužete LOCK
Ked mi kúpiš VIP tak unban NEDOSTANES.
http://www.funnyforumpics.com/forums/LOL/2/LOL-Medeval_Soldiers.jpg
Herox a vsichni... Diky za zlepseni nalady, tohle jsem potreboval :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.