Zobrazit normální verzi : VIP výhodi
:D Dal Ta Bhoper:D
16-06-12, 11:07
Ahojte, už som hlásil tanto bug kotloi cez PM ale to bolo only Hns.
Neviem či je to len u mňa ale mám VIP do 9.7 a ked sa prihlásim na server idú ale ked sa zmení mapa tak musím recconect aby znova naskočili.
ale robia to len výhodi ako +HP za kill +HP na hns a auto. regenerácia na classic nemám HE zdarma.
Chcel by som sa spýtať či to robí aj ostatným hráčom alebo len mne.
Dakujem.
Na classicu byli zrušeny veškeré výhody.
,,neviem to hrat,,
16-06-12, 11:12
To robi aj mne kazdu druhu mapu mozem mat vip vyhody :(
Amazing-Zajic
16-06-12, 11:15
Mě blbne jen ESP na OldSchoolu, ale to je prý problém na serveru ne s VIP.
Nejde to kazdou mapu nebo jen obcas? Me to vzdy vip nacte. Mas steam nebo nonsteam?
:D Dal Ta Bhoper:D
16-06-12, 15:15
Ja mám Steam.Už to ide (aspoň teraz ked som skúšal tak 2 Mapy).
Rano to tedy neslo? Zrejme bylo zpozdene pripojeni k databazi na zacatku mapy. Pridal jsem jeste jednu funkci pro kontrolu.
Presne na War3ft ide napriklad admin spect kaydu tretiu mapu iba ale granaty normal ....
Pak je chyba v admin specu. Ale vip se nacte spravne.
ani mne to niekedy na furienku nejde nwm prečo ale po skončení 1. kola už ide
Normalne sa mi nacita VIP ale admin spect mi ide iba kazdu 3. mapu ... a neroby to iba mne roby to aj mojim kamosom :)
to na w3 mi slide robi tiez :-)) a este sa chcem spytat ze ci vip este niekedy bude tak ako bolo a nie na nicku? :-)
Vip nikdy nebylo jen na nicku...
Kotel na hns se pořád dává to vip až po reconnectu
Vip nikdy nebylo jen na nicku...
kotel ale ja zmenim nick a vip neni :D toto by som chcel aby si opravil :)
Mas:
1. stare cs, nemas zadne steamid
2. mas poskozeny config - nelze precist heslo, ktere se ti vygeneruje pri aktivaci
Musis to mit na nicku. Zkousel jsi obnovit vip a stahnout nove cs? To ti aktualizuje steamid i heslo.
emm moze to byt aj tym ze som reinstaloval cs? a ten kod uz nemam .. :D kedze ja nedavno menil mobil tak som stare sms vymazal .. :D
E: beztak mi uz konci 22.6. .. :)
Kotel zmenil som si meno v hre a VIP fuč takže to je LEN na nicku
a steam mám hra sa mi aktualizuje
Se steamem muzes mit nick jaky chces. To bude neco spatne. Na nicku, na kterem jsi hral podle chatlogu, vip nemas, takze asi haluz.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.