Zobrazit normální verzi : nevím.
ahoj, možná jsem vám připadal jako dement, ale od teďka budu první přemýšlet a pak psat.
četl jsem si sve posty = hruza xD no nic ...
ahoj, možná jsem vám připadal jako dement, ale od teďka budu první přemýšlet a pak psat.
četl jsem si sve posty = hruza xD no nic ...
Je to opravdu za daných okolností rozumné, pane?
A kvůli tomu že si psal hovna si tu zakládáš další thread? O tom jak budeš hodný, milý a budeš psát menší hovna?
ne já psát menší hovna nebudu já nebudu psát žadný hovna . a prosímtě když ti to vadí nereaguj děkuji :)
ne já psát menší hovna nebudu já nebudu psát žadný hovna . a prosímtě když ti to vadí nereaguj děkuji :)
dávám ti 12hod.
dávám ti 12hod.
A to jen proto, ze pujde za chvilku spat :D
vedouci venny
19-06-12, 23:04
Než si dopsal vůbec ten první koment tak si to porušil retarde zkus prvně oblednout
ignoruj ma .. seš asi uchyl co kazdej muj post kritizujes slysel jsem o uchylech co otravuji lidi nejsi to ty ?
Cegan z Lesa
21-06-12, 19:04
lol
už mi leze na nervy do tedka jsem ho ignoroval ale toto už je moc.. :D
tjn XD........ Chcípni konečně a nebo se vzpamatuj. Kdo má pořád číst ty sračky?
tjn XD........ Chcípni konečně a nebo se vzpamatuj. Kdo má pořád číst ty sračky?
A tvoje posty sou snad lepší?
A tvoje posty sou snad lepší?
Být tebou, tak bych radši mlčel. Rozhodně tu nedělám posthunting. Kdysi jsem hodně postíčkoval a taky jsem byl za to trollen a sudován.
Pro zlého chlapce: Je to na tebe i na P41nt3r4.
klid hoši ;-) okej :) mužete lock -_-
AnnoyingGreg
21-06-12, 20:18
Vyřešeno, lock.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.