Zobrazit normální verzi : Un ban
Don Komar =P
20-06-12, 17:40
Ahoj. Hrajem Superhero a superhero 2. Pise mi ze mam ban. Pozriem na ban list a do konzole a ban je na meno |N0vA| NazarD a to este na War3 ultimate. Nan ja vobec nechodim. Len na SH , SH2 , Jb , jb2 a to je tak vsetko. Tak prosim o unban. za pochopenie dakujem.
Ahoj dodej prosímte výpis z konzole.
EDIT: Kdyby si nevěděl jak na to tak. Zkus se připojit na nějaký server kotelny a potom si otevři konzoli (tlačítko pod ESC). V konzoli budeš mít výpis o banu, tak ten označ myší a pravim tlačítkem dej pak "copy" a vlož to sem na forum.
Don Komar =P
20-06-12, 17:45
Ja csko hrajem od 10 :D ... Myslite ze neviem co je to kozola ? :D ... tu je vypis :
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 30998)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): |N0vA| NazarD
[AMXBANS] Tvuj nick: Don Komar =P
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:1289631602
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1205148832
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 85.159.108.170
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 85.159.108.170
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: MuhamadNigga
[AMXBANS] Server: Kotelna - War3 Ultimate | csko.cz (de_dust)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Máš sdílenou IP s cheaterem. Připojíš se jen se steamem.
Don Komar =P
20-06-12, 17:54
Ale ja nemam steamko.... To sa mi neprykrat stalo ze mam BAN ...
Ale ja nemam steamko.... To sa mi neprykrat stalo ze mam BAN ...
Když dáme unban tobě, dostane ho i cheater. Koupě steamu je jediná možnost, jak si na kotelně zahrát.
Don Komar =P
22-06-12, 15:43
Prosím o UNBAN. Mam vsetko VIpko a nechce mi to ist. Ja za to nemozem ze tam den NOVA Nazard ma Multi cheat .... Prosím unban.
Prosím o UNBAN. Mam vsetko VIpko a nechce mi to ist. Ja za to nemozem ze tam den NOVA Nazard ma Multi cheat .... Prosím unban.
Bohužel to nejde, jsou 2 možnosti jak tu nadále hrát. 1. možnost je, že zavoláš ISP, to je ten, od koho máš internet a požádáš ho, aby ti dal veřejnou IP, platí se za ní od 50 Kč-100 Kč a nebo druhá možnost, která tu už padla, že si stáhneš steam a koupíš si CS, steam je lepší. Sice najednou dáš přes 300 Kč ale víckrát už ne.
Don Komar =P
22-06-12, 17:25
A za kolko dni mi pride domov ?
Pokud zaplatíš sms, tak by ti cd key měl přijít ihned na e-mail.
PRAETORIAN
23-06-12, 11:43
a csko hrajem od 10 :D ... Myslite ze neviem co je to kozola ? :D ... ---------- Jo od desíti ale je ti dvanáct max.Steam si koupíš téměř kdekoliv třeba smskey.cz pošleš sms a dostaneš code na mobil za 250 kč máš možnost stáhnout cs 1.6 ,day of defeat apod dalších pár her atd
majk.biker788
23-06-12, 18:53
má skoro 15 :D nie 12 :D .......... osobne ho poznám :) ..........
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.