Zobrazit normální verzi : Kopírování nicku!
Včera (20.6.2012) cca 21:15 mi někdo kopíroval nick. Píšu to proto že už na to nemám nervy jak mi furt někdo krade nick a dělá že je pravý majitel toho nicku, tohle můžou jen děcka..
Prosím vás o pernamentní ban ať si už uvědomí že nick se krást nemá a ještě dělat ze sebe blbého, dříve jsem byl tolerantní ale tohle už nemá meze. Díky faTTal*. (hodně jsem to zkrátil.) Dodal jsem ip od toho hráče. Když tak se s váma domluvím o regnutí (rezervaci) nicku aby ho už nikdo nemohl použít jen já.
(Poprosím o koment něakého z adminů.)
fake- #10 "(1)faTTal*" 4074 VALVE_0:0:285035642 0 00:19 23
Knife mod (server 1)
pravý (Já)- # 3 "faTTal*" 4268 STEAM_0:0:34102801 1 02:25 30
Nick si můžeš zarezervovat přes vip, pokud nemáš vip a někdo ten nick někdo kopíruje tak, že je z toho znát z úmysl, zkopíruj důkazy z chatlogu serveru kde se to stalo
http://csko.cz/chat.php?port=270xx
a můžem to zabanovat.. v chatlogu jsou uložený všechny změny nicku i všechno co kdo s jakým nickem napíše, tohle řeší admin ingame a pokud to máme řešit na fóru co nejdřív, potřebujeme vidět jasnej výpis z chatlogu (čas, nick, ip id ) + server, a pak to můžem banovat..
Za:
1. kdyby nějaký admin přišel na knife mód aspoň na 10min tak by to bylo Ok..
2. o chatlogu se nikde nepíše, takže jsem ty udaje nemohl s něho dodat
3. proč to řešíte takhle de přece dát ban i na ip.. (kterou jsem vám dodal)
no jo, admini tu nejsou nonstop, nebo řeší cheatery, což je důležitější než kopírování nicku.
o tom chatlogu sem ti to napsal teď když jsi to nevěděl, protože bez toho právě ten ban dát nemůžeme, a zase když hlášíš porušení pravidel, je potřeba podat důkaz, nemůžeme banovat jen že někdo napíše banujte, to chápeš ne :-)
může to hledat kdokoliv, ale Ty nejlíp víš kdy se to stalo, na kterym serveru, takže csko.cz-server-chatloger-datum-a zkopírovat sem (bude tam uvedený všechno co potřebujem pro ban - no a my tu sme pak od toho abychom ten ban dali, ne abychom pátrali jako detektivové kdo komu kopíruje nick-) jak sem psal na začátku, ingame to můžeme zjistit hned, když ve hře admin neni, tady na foru je pak třeba aby hráč dodal potřebný důkazový materiál
Bez ip nemuzem dat ban. Spolehlive reseni je rezervace nicku, ale to maji jen vip.
85.70.252.243 Knife 20-06-2012 17:20:09 VALVE_0:0:285035642 85.70.252.243 faTTal* MEof. dej ban pepa
Je to on??
Ano, ale už bude asi pozdě..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.