Zobrazit normální verzi : Nejde založit nové téma v sekci Žádosti o práva
Zdravím,
mám takový malý dotázek. Rád bych požádal o práva na server, ale nějak mi nejde založit nové téma. Když v nějakém topicu dám Odpověd, tak mi to napíše, že nemám účet aktivovaný a že ho musí aktivovat administrátor. Jsem registrovaný rok a půl a to mi ho nikdo nebyl schopný aktivovat ?
Díky
Nemůžeš vkládat prizpevky do jiných zádosti ale svojí novou zadost si zalozit muzes. Ked tam najeden na zadost o prava klikens a das New Thread.
ale fakt nikde to tam nieje asi sa preplnili príspevky alebo už nenaberajú nwm
Nemůžeš vkládat prizpevky do jiných zádosti ale svojí novou zadost si zalozit muzes. Ked tam najeden na zadost o prava klikens a das New Thread.
A to myslíš, že jsem opravdu tak tupej a dokážu založit nové téma tady, ale v jiné sekci ne ? Prostě tam to tlačítko nemám. Nevím jak je to tu nastavené, jestli potřebuji mít určitý počet příspěvků pro založení témata v té sekci.
Pokud vím, tak žádosti jsou momentálně uzavřené, protože náborář je dočasně nedostupný.
a kedy sa vráti?? ako viem tak išiel na dovolenku nie?
Pokud vím, tak žádosti jsou momentálně uzavřené, protože náborář je dočasně nedostupný.
Aha, díky, tak si napíšu pozděj :)
Vrátí se cca za rok, odjel do USA
Na to, že si tu od júna, máš vcelku prehľad o tom, čo sa tu deje. Žiadosti sa začnú riešiť, keď si doriešim ostatné veci.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.