lAmEa
23-06-12, 21:57
Ahoj po dlouhé době jsem si zase chtěl zahrát a ejhle ban
Na vašich serverech jsem začínal a hrál jsem tu po dobu necelých 2 let hodně adminů mě určitě zná hrával jsem nejvice awp(top 1 :D občas)a deathmatch a nikdy semnou nebyl problém, ať už nadávky a nebo cheat.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 30839)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): Litle dick
[AMXBANS] Tvuj nick: lAmEa
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:1675545499
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1452551105
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 80.188.29.25
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 80.188.29.25
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Superkocour new editon
[AMXBANS] Server: Kotelna - Classic | csko.cz (de_dust2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
sdílená ip na vetšině serveru co vím se dává unban doufám,že zde to nebude jinak.
btw ten topic,který se má číst před žádostí o unban jsem četl,ale pro mě není řešení.
Steam mám už od roku 2010,ale mám slabý pc takže při hře na steamu je hra neplynulá a fps nejdou vis jak 30.Doufám,že to pochopíte a necháte mě hrát na této skvěle sajtě :D díky
Na vašich serverech jsem začínal a hrál jsem tu po dobu necelých 2 let hodně adminů mě určitě zná hrával jsem nejvice awp(top 1 :D občas)a deathmatch a nikdy semnou nebyl problém, ať už nadávky a nebo cheat.
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 30839)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): Litle dick
[AMXBANS] Tvuj nick: lAmEa
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:1675545499
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1452551105
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 80.188.29.25
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 80.188.29.25
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Superkocour new editon
[AMXBANS] Server: Kotelna - Classic | csko.cz (de_dust2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
sdílená ip na vetšině serveru co vím se dává unban doufám,že zde to nebude jinak.
btw ten topic,který se má číst před žádostí o unban jsem četl,ale pro mě není řešení.
Steam mám už od roku 2010,ale mám slabý pc takže při hře na steamu je hra neplynulá a fps nejdou vis jak 30.Doufám,že to pochopíte a necháte mě hrát na této skvěle sajtě :D díky