Zobrazit normální verzi : Admin práva.
Musím ti dát PROTI.
Na ZM 2 si pod klanem :P vole kazil hru ostatním hráčům vaší týmovou taktikou a to dlouhodobě. To se neslučuje s adminováním na ZM serverech.
Johny Pampeliska
27-06-12, 15:38
tak to jsem zvědavej co na to teda řekne virgins až to uvidí :-D
hadej?:D
Kedy ti zrusili práva na Site ??
E: Som proti nenahlasil si ani jedneho cheatra iba nadavky do rodiny , reklama,nadavky,kopirovanie nicku, Teba si ako admina neviem predstavit
Kedy ti zrusili práva na Site ??
E: Som proti nenahlasil si ani jedneho cheatra iba nadavky do rodiny , reklama,nadavky,kopirovanie nicku, Teba si ako admina neviem predstavit
Bude to třeba tím že na Zombie cheateři nechodí :)
E:
Musím ti dát PROTI.
Na ZM 2 si pod klanem :P vole kazil hru ostatním hráčům vaší týmovou taktikou a to dlouhodobě. To se neslučuje s adminováním na ZM serverech.
Chápu tvé rozhodnutí a s odstupem času si uvědomuji že jsem udělal chybu a mrzí mě to :)
Aj ja. Aj na zombiebota...
Bude to třeba tím že na Zombie cheateři nechodí :)
Tak načo tam chceš práva? Kvôli nadávkam? :D
Aj ja. Aj na zombiebota...
Tak načo tam chceš práva? Kvôli nadávkam? :D
Taky,ale i kvůli blokování dveří,bugovaní a dalším "maličkostem"
Na ZM tě nepotřebujeme. Na Jail nemáš ani spečl co jsem se koukal, ale já tam nehraji, takže to je spíš jen postřeh. No a na AWP tady máme několik lepších adeptů než jsi ty. Takže NE.
Na ZM tě nepotřebujeme. Na Jail nemáš ani spečl co jsem se koukal, ale já tam nehraji, takže to je spíš jen postřeh. No a na AWP tady máme několik lepších adeptů než jsi ty. Takže NE.
Bubne,já nežádám o práva na AWP ani na jail,žádam jen na zombie.OK,tve rozhodnuti beru ;)
72 Virgins
02-07-12, 12:37
,vím že si spousta lidí myslí že jsem mu vypomáhal dělat „bordel“ na Kotelně,ale to není pravda,j
To je pravda půjčoval jsi mu svůj účet Lulek. S tím pak tady zakládal vlákna kotelna je na píču a pod.
Chyba to byla to máš pravdu. Ovšem pokud by ti to bylo líto hlásil bys nám Lukatu pokaždý, když obešel ban. A to jsi neudělal, hrál jsi s nim i když jsi věděl, že má ban a že obcházením banu porušuje pravidla kotelny. Tudíž podporoval jsi někoho kdo porušoval pravidla Kotelny a to vědomě.
Já jsem proti.
To je pravda půjčoval jsi mu svůj účet Lulek. S tím pak tady zakládal vlákna kotelna je na píču a pod.
Chyba to byla to máš pravdu. Ovšem pokud by ti to bylo líto hlásil bys nám Lukatu pokaždý, když obešel ban. A to jsi neudělal, hrál jsi s nim i když jsi věděl, že má ban a že obcházením banu porušuje pravidla kotelny. Tudíž podporoval jsi někoho kdo porušoval pravidla Kotelny a to vědomě.
Já jsem proti.
Odepsal bych ti neco,ale zase by tu byly reci jakote to neni pravda,lzes a podobne,takze LOCK!
72 Virgins
02-07-12, 20:33
U admina jde o to poznat co je a není dobrý. Já taky dneska musel zabanovat Cipera protože porušil pravidla a to ho znám dva roky.
Prostě jsi věděl, že obchází ban hráli jste spolu a ještě jsi mu tady na foru půjčoval svůj účet Lulek (díky tomu ho máš taky zabanovaný) a tím pádem jsi mu umožnil aby to tu spamoval. A dost možná jsi spamoval taky, ale to už nemůžeme vědět co Lulek tu psal jako Lukatu nebo Slizo. A něco jsi musel udělat protože ses mi omlouval i když nevím za co konkrétně.
Nechápeš prostě jak by se měl hráč v pozici admina zachovat.
Máš vůbec štěstí, že po permu co jsi dostal jak na foru tak na serveru jsme ti dali šanci.
+ To co napsal Rider by také stačilo.
U admina jde o to poznat co je a není dobrý. Já taky dneska musel zabanovat Cipera protože porušil pravidla a to ho znám dva roky.
Prostě jsi věděl, že obchází ban hráli jste spolu a ještě jsi mu tady na foru půjčoval svůj účet Lulek (díky tomu ho máš taky zabanovaný) a tím pádem jsi mu umožnil aby to tu spamoval. A dost možná jsi spamoval taky, ale to už nemůžeme vědět co Lulek tu psal jako Lukatu nebo Slizo. A něco jsi musel udělat protože ses mi omlouval i když nevím za co konkrétně.
Nechápeš prostě jak by se měl hráč v pozici admina zachovat.
Máš vůbec štěstí, že po permu co jsi dostal jak na foru tak na serveru jsme ti dali šanci.
+ To co napsal Rider by také stačilo.
Vidíš ani jsem nic nenapsal a uz jsou tu zase ty stejny kecy jako v 1 a 2 žádosti,co se týče te šance myslím si že jsem žádnou ani nedostal,předtím jsem dostal ban kvůli sdílené IP a řeklo se že se steamem můžu hrát,ano o právech se nehovořilo,ale proč to nezkusit :) a ano hráli jsem spolu,nikdy bych nenabonzoval kámoše,ban bych mu dal,ale nikdy bych ho nebonznul a to omlouvání bylo určitě od Lukatu,ja se ti nemám za co omlouvat ;)
Myslím že vyrešeno,Virgins nezklamal.LOCK
Pokud víš, že tvůj kamarád cheatuje a nenahlásíš, je to spoluvina. Tvrdíš, že bys ho zabanoval, ale nenahlásil. Takže bych spíš věřil, že ho necháš být. Proti ;)
Pokud víš, že tvůj kamarád cheatuje a nenahlásíš, je to spoluvina. Tvrdíš, že bys ho zabanoval, ale nenahlásil. Takže bych spíš věřil, že ho necháš být. Proti ;)
Kámoš necheatoval ani necheatuje,obcházel ban.
72 Virgins
02-07-12, 23:50
No to by bylo malinko skromný kdyby obcházel ban.
Kromě cheatingu porušil uplně všechna pravidla některá dvakrát (vydávání se za admina) některá čtyřikrát (provokace admina, kopírování nicku admina a vulgarity například) a v případě obcházení banu asi 30x.
Šanci jsi dostal a ne že ne. Dovolili jsme ti tu hrát a ty sám jsi obešel ban na foru, když sis po zabanovaném Lulkovi založil další účet a to je taky prohřešek. Pokud si tý šance nevážíš a teď jí dokonce zapíráš můžeme si o tom dál povídat....
A pokud tu šanci ještě jednou zapřeš... no tak pak asi opravdu neexistuje a já tě zabanuju za obcházení banu.
Nebo si tý šance budeš vážit a nebudeš jí zapírat a budeme v pohodě.
http://s18.postimage.org/v4dxvpasl/Re_F_rum.jpg (http://postimage.org/image/v4dxvpasl/)
AnnoyingGreg
02-07-12, 23:59
Práva mít nebude a už tu vidim jen zbytečný předvádění, viděl bych to fakt na ten lock na přání žadatele. Už o to prosil několikrát sám.
72 Virgins
03-07-12, 00:01
To by bylo aby se místní šašek a honiknírek nezapojil do diskuze o které nic neví.
AnnoyingGreg
03-07-12, 00:02
To je dobrý, moc dobrý. Asi si tu tvojí hlášku nabinduju místo vesty.
72 Virgins
03-07-12, 00:04
Jo to bys měl tebe chytrý věci nenapadnou tak je kopíruješ od druhých a ještě si tak hloupej, že si je nedokážeš zapamatovat tak si je i musíš bindovat.
AnnoyingGreg
03-07-12, 00:07
Dělej 27 panici, nalož ještě něco. Ale ne zas tolik ultimátního, docházej mi bindy.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.