Zobrazit normální verzi : TRAINING DAY by me
New clip :) U konce je i double egde bug.. :D THX za 80 subs
http://www.youtube.com/watch?v=bn7NwUxycBw
Amazing-Zajic
27-06-12, 14:00
Paleček nahoru :)
hmm .. no ... ja cakal ze ten HJ skocis a nic .. :D inak ten double edge bug nice :D
Keby tam neni ten song tak to hned vypnem
Nj.. ;D Ten HJ byl celkem o haluz, ale nakonec sem ho skočil (další den) bohužel bez dema :D šlo tam jen o jump off jinak jsem na tom videu skákal 248 HJ..
Ten double egde bug..no :D byla to haluz chtěl jsem udělat původně něco jiného ( surf ) a najednou sem dal deb. :D nechápal jsem, ale jsem rád :D
Aha, ty si na 242 bloku skákal 248 staty a chceš nám nakecat, že si ho skočil? :D
:D nenavidim videa kde nie je vidiet stats ake clovek skace, to si mohol kludne skakat 220 block.. a ak ako pise rixie, ak to bol 242 blok a skocil si ho s 248 tak si pekny odrbkavač :) potom uvazujem ze to bolo 100aa :D
Tohle byl 242 block (myslím)..normálně jsem to skočil, ale nikde sem nepsal, že to bolo s 10aa ty brain jeden.
Tak naco skaces kz skoky s 100aa a davas to na net ako keby si si to daval lavou zadnou s 10aa... very fking useful..
Nemožem snad ? Je to někde napsané ? lidi dávaj videa na kz blocks z 100aa a net a já ne ? Já si sem dát klidně i 1000aa .........
mozes ale pride mi to divne dat zaglowovany stats bloku a minutu sa pozerat ako niekto failuje..
To že je to 100aa nic nemění na tom, že je nemožný skočit 242HJ blok na 248 staty ... na HJ block potřebuješ okolo 11-12 edge aby si chytnul dobré pre, tzn. že musíš mít staty okolo 254, aby si to dal.
Jo, taky pravda kzsk rec na HJ je sa mi zda 243 s 255 stats.
Lol já to neskočil s 248 :D :D Psal jsem, že na videu jsem skákal 248
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.