Zobrazit normální verzi : Prava na JB - PRIJATY
Ahoj.
Moje meno je Ondrej. Mam 15 rokov a byvam v obci Dolné Srnie.
Chcel by som prava na JB1 a JB2. Jailbreak hram asi tak 1,5 roka tu na Kotelne.
Admina som este nikde nerobil, takže toto by bola prvá skúsenosť.
Hráči ma poznajú a aj s nimi dobre vychádzam.
Hral som tu aj dlho pod nickom QWERTY, ale teraz môj nick je kono159.
Steam mam od januára tohoto roku a od kedy ho mám tak som svoju aktivitu na JB zvýšil.
Steam: STEAM_0:0:37409192
Na prípadné otázky sa budem snažiť odpovedať.
Amazing-Zajic
27-06-12, 15:43
Myslím že adminů na JB je vážně dost, navíc se nabírají ze spešlu ne?
Jiank já bych nebyl proti, ve hře ho potkávám často ;)
Nie som si istý dosť s tými spešlami.
E: keď si pozrieš zoznam spešlov tak ich je veľa ale hraju to najviac Prasacko, Hects a Q keď nepočítam adminov.
Práve sme riešili tvoje spešl. Tudiž práva sú bezpredmetné. Žiadna protekcia. O spešl sa dozvieš.
btw spešl má skoro práva ako admin. Čiže ste malí podadmini. Čas ukáže čo ďalej.
Takže to znovu otváram. Máš záujem, či si si to rozmyslel?
Jasne ze berem druhu sancu.
E: Bez boja sa tej sance nevzdam.
3k a Jerry
14-08-12, 11:28
Jestli má stále zájem tak jsem PRO, ze spešl hráčů mě příjde nejrozumější žádné velké blbosti a spešl práci odvádí dobře.
E: Jen si palcujte kluci :)
Kono. :D Výborný hráč a velmi zábavný. Byl bych moc rád asi ne jen já kdyby kono dostal práva. Umí zabavit , nedává pořád každé kolo reakce a hodně se stará o CT tým že či to vedia , či maju mic a.t.d. Vím že můj názor je asi uplne na nic. Ale i tak jedno velké PRO
Adminů jako takových je tam hodně, ovšem nový admin by se hodil. Čím jsou jiní než ti staří? Mají větší respekt u hráčů, protože banují více, a hlavně proto, že jim leze do análu 3x více lidí než těm starým, jelikož jim ještě nezamítli žádost o spešl, a tudíž v nich hráči vidí novou autoritu, mno a také samozřejmě šanci stát se spešl dozorcem. Takže někdo nový, kdo bude plný sil a elánu a hlavně chuti se o to starat, by se tam docela hodil. Pokud vím, tak vždy když si zajdu zahrát s autíčky na server, ta je tam i kono, a odvádí práci i za mě hh. Pořád kontroluje mikrofony, buzeruje je ať vezmou simon a atd. To sice dělá většina lidí/bytostí, které na jb hrají, každopádně kono mi připadá z vhodných adeptů na práva (kuzli nechce, nebo spíš nemůže) asi nejvhodnější. Pokud teda nemá nikdo nic proti, ba dokonce souhlasíte, tak bych byl i pro.
Dakujem za podporu.
E: Leryx to asi vystihol najlepsie ;)
Vy přemýšlíte že mu seberete spešl a nakonec je adminem,funny.
3k a Jerry
14-08-12, 16:48
Vy přemýšlíte že mu seberete spešl a nakonec je adminem,funny.
Kde si na tem byl ? Nepleteš si ho s někým ?
lol
Nějak nám to upřesni..
Pardon, Detetnul sem své trapné posty. Omlouvám se, nevšim sem si že je to tak starý. Myslel sem, že je to psaný teď někdy.
HM si ho s niekým pletie.
Aspoň vidíte, že vás sledujeme. Kono bol zo všetkých najaktívnejší hlavne poslednú dobu a nerobil kraviny, tak prečo by nemal dostať šancu?! Prešiel cez hlasovanie v admin sekcií pričom sme sa zhodli všetci, takže to nie je výmysel jednej osoby.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.