Zobrazit normální verzi : widlakof
Navrhuji odstranit mapu widlakof z W3 serverů. Nikdo tam nedělá nic jinýho, než že skáče po střechách a ani neplní úkol položením bomby.
A když už skáčou po těch střechách, tak mají v oblibě se tam nechat zabít s bombou na zádech.
A pak když hraju např za elfa tak jak se tam pro ni mám sakra dostat? :D
Mapa je to dobrá, ale ne na W3
Ja ti neviem kashpi ....ale widlakof patri medzi oblubenu mapu serveru.... ale mas pravdu to stou bombou ale zatial to nikomu nevadilo ... skor nikto na to nepomyslel ..
s tebou se pořád nebavím, taky si mě s tou střechou sral :D
99% hráčů co mě sundalo tak byly lamy ze střechy, že? :D
A víš proč je oblíbená? protože si tam můžete lítat libovolně po střechách. Neljpeší by bylo ji nechat, ale dát na střechy nějaký textury aby se tam nikdo nedostal :D
já sem to řikal furt.Nechat na w3 serverech jen cw mapy + ňáký normální,kde se dobře expí
a aj huntic bo tam ide len o to ze kto hodi he ako prvy a zabije s nim nekoho tk je pan .. na plant uplne seru.. dneska co sa hralo tak za celu mapu sa plantlo 2x ..
E: a mrte ma tam sere aj ten kemp..
a to já zase na hunticu chodím rád za T a dám si undead a plantuji jednu bombu za druhou :D
Jsem pro widlakof je strašná mapa a pokaždé to tam je jen o humanech co jsou zašitý na plantech...
Nechat widlakof jen pro druhý server War3FT.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.