Zobrazit normální verzi : Odpojení ze serveru
Ahoj můj kamarád si stáhl cs 1.6 a když se připojí na některý z vašich serverů tak mu to naběhne a hned na to mu to ukáže že dostal ban a že si má zkontrolovat konzoli zkoušel všechno možný a stále mu to psalo to samý pls poraďte páč mě se nechce hrát samotnýmu csko :D:D předem díky za odpověď
Má ban řekni mu at dá sem výpis z konzole ale 99% to bude zdílená ip adresa s cheaterem.
Píše mu to přesně tohle : byl si odpojen ze serveru. důvod: kicked : Tady máš ban. Zkontroluj konzoli proč!!!
Ať jsem ten kamoš zkopíruje zaco má BAN.
díky
Vždyť jsem to tam napsal máš to nad tvým komentářem
pod klavesnici (esc) ma tlacitko to zmackne a tam ma konzolu, a tam skopiruje vse ohledne banu a hodi to sem na forko
Jo super díky, tak já mu to řeknu :)
Mám tam tohle:[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 22944)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'speedhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(o): Tom
[AMXBANS] Tvuj nick: strnad10
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(o): VALVE_0:0:1365049982
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:663875674
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 84.244.92.50
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 84.244.92.50
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Kotel
[AMXBANS] Server: Kotelna - Soccer Jam | csko.cz (soccerjam)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(angel) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Jako psal kolega nahoře, ma tu samou IP jako nekdo banovanej -> koupit STEAM, pak bude origoš a jedinečnej.:strongbench:
On to byl určitě jeho bratr pač on se jmenuje Tomáš a oba jsou na stejný Ip adrese :D
No, vo bratrech tady radsi nemluv :D Na ty se tu nehraje, takze jedina moznost jak si tu zahrat -> STEAM. :rolleyes:
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.