Shinigami
02-07-12, 21:10
Zdravím,
Takže ten názov zombie hard to úplne vystihuje, pretože naozaj to je hard, ale pre zombíkov. Je to totálne nemožné nakaziť niekoho keď si prvý zombie. A kedže to má byť hard pre ľudí navrhujem pár zmien. Nie všetky budú dobré, ale je to to čo ma napadlo. Prípadne niečo dopíšte alebo upravte.
- hp u zombie bude okolo 1000-2000.
- za strieľanie do zombie sa nebudú dostávať body.
- na začiatku kola nebude mať nikto armor.
- za smrť zombie dostane hráč 2 body (3 body VIP) + 10 armor.
- vrátiť jump zombie.
- prvý zombie bude mať najmenej 2000 hp + schopnosť jump zombie.
- nočne videnie bude stáť 10 bodov.
- odstrániť infekcni granat zo shopu.
- zrušiť Frost zombie.
- automatický kulomet bude stáť 10 bodov ( vylepšenia 5).
- ak tam chceš nechať Grenade Launcher tak nech stojí 20 bodov. (To isté Paramachine gun)
- odobrať Auto-sniper.
- pridať do shopu pre ľudí možnosť kúpiť si 10 nábojov navyše (na celú mapu) maximum by bolo 50 nábojov do M4 a AK47. Cena asi 10 bodov.
- upraviť Bonus exp menu. Vylepšujem si hp a dáva mi to + 20 to sa neoplatí ....
- pridať možnosť pre ľudí že na 10 sekund si môžu zapnúť dvojnásobný dmg. To by bolo zadarmo ďalšie použitie by stálo 10 bodov.
To je zatiaľ všetko, sú to len nápady niečo sú blbosti čo ma napadli pri hre, bol by som rád keby sa vyjadria hráči čo tam hrávajú. Keď sa to niekomu nepáči kľudne to sem napíšte ako by ste to spravili Vy.
Ďakujem za prečítanie.
Takže ten názov zombie hard to úplne vystihuje, pretože naozaj to je hard, ale pre zombíkov. Je to totálne nemožné nakaziť niekoho keď si prvý zombie. A kedže to má byť hard pre ľudí navrhujem pár zmien. Nie všetky budú dobré, ale je to to čo ma napadlo. Prípadne niečo dopíšte alebo upravte.
- hp u zombie bude okolo 1000-2000.
- za strieľanie do zombie sa nebudú dostávať body.
- na začiatku kola nebude mať nikto armor.
- za smrť zombie dostane hráč 2 body (3 body VIP) + 10 armor.
- vrátiť jump zombie.
- prvý zombie bude mať najmenej 2000 hp + schopnosť jump zombie.
- nočne videnie bude stáť 10 bodov.
- odstrániť infekcni granat zo shopu.
- zrušiť Frost zombie.
- automatický kulomet bude stáť 10 bodov ( vylepšenia 5).
- ak tam chceš nechať Grenade Launcher tak nech stojí 20 bodov. (To isté Paramachine gun)
- odobrať Auto-sniper.
- pridať do shopu pre ľudí možnosť kúpiť si 10 nábojov navyše (na celú mapu) maximum by bolo 50 nábojov do M4 a AK47. Cena asi 10 bodov.
- upraviť Bonus exp menu. Vylepšujem si hp a dáva mi to + 20 to sa neoplatí ....
- pridať možnosť pre ľudí že na 10 sekund si môžu zapnúť dvojnásobný dmg. To by bolo zadarmo ďalšie použitie by stálo 10 bodov.
To je zatiaľ všetko, sú to len nápady niečo sú blbosti čo ma napadli pri hre, bol by som rád keby sa vyjadria hráči čo tam hrávajú. Keď sa to niekomu nepáči kľudne to sem napíšte ako by ste to spravili Vy.
Ďakujem za prečítanie.