Zobrazit normální verzi : dust 2 only
Zdarec , abych pravdu řekl nevím , v některých situacích mě připadá zapnutý (Wallhack) , jak budu mít čas tak to vyčasuji.
http://csko.cz/dema/upload/dir/bbb.dem
dust2 only 05-07-2012 16:43:00 STEAM_0:0:48469777 89.103.198.152 bbbbbbbbbb
Něco na tom je, jak de ze středu na ten CT spawn a dírne ho a ani ho neviděl/neslyšel. Hrál až podezřele divně.
Hmm . Je tam neco divné ale netrúfam si povedať si že je to WH. Ale nezdá sa mi niečo..
...49:00, nemohol ho vidiet, len s wh
Ked pozriem so spomalenim, kus mu potom bola vidno zbran, ale hra cudne, cisty nie je. Velakrat o nich nemohol vediet, ale "vedel".
46:15 - presna dira
47:51 - solidni wallook
48:32 - srovnal si cross a vedel, ze uz je presne za rohem, tak povylez a hlava
48:35+ se tam mota jak sasek, protoze ho na tech schodech videl ale nechce se prokecnout, tak si pekne pocka, az mu skoci :)
49:00 - sice mu dupal ale neverim mu to...
49:31 - jednoho zabije a pak mu tam nawalkovava dalsi typek, kteryho s wh vidi, tak ma porad zazoomovano ale hned jak se otoci a walkuje zpatky kata, tak veme hecko aby mu ho tam hodil
49:50+ jedna velka saskarna... v 49:50 ho videl s wh za vratama, proto to Acko nestah a dela, ze cumi mid, pritom je stazenej u B aby mu ta bomba neutekla... v 50:26 nenapadny podivani do zdi, kde videl plantujiciho hrace ale necekal, ze ho takhle vychyta a to okno mu vytahne :)
Za me je zapnutej.
Flashk nice , já si byl jistej tak na 70% ale raději jsem napsal abyste se na to pořádně podívaly.
podle mě to na ban není
díval jsem se ještě jednoou, je tam pár chvílí co to na WH vypadá, ale ať se podívá ještě nekdo z adminů
nic nemá.Všechny fragy,co dal,byly slyšet nebo zahlíd,kam někdo běží.A za hard camp s awkem mu ban za cheaty nedáme.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.