Zobrazit normální verzi : Práva na Mega Pub.
Ahoj jmenuju se Lumír a chtěl bych se stát adminem na všem serveru Mega Pub.Je mi 15 let a pochazím z jedné vesničky blízko Ustí a Teplic.Cs 1.6 hraju asi 2 roky a na vašem serveru hraju asi 1rok.Myslím že mě hodně lidí pozná z vašeho serveru i z jiných.Chtěl bych se stát adminem,protože na něm hraju každý den asi 2-3 hodiny a často se tam porušujou pravidla jako spam,otravné až sprosté řeči hráčů až po cheating...Hraju pod nickem akka právě jdu na střední technickou školu-jdu na obor se zaměřením na informační technologii.Mezi mé koníčky patří-fotbal,csko a Pc.Mikrofon mám.Můj STEAM_0:1:44696544.AMX mod je samozdřejmostí.S pozdravem akka.
[QUOTE=akka.;105745]Ahoj jmenuju se Lumír a chtěl bych se stát adminem na všem serveru Mega Pub.Je mi 15 let a pochazím z jedné vesničky blízko Ustí a Teplic.Cs 1.6 hraju asi 2 roky a na vašem serveru hraju asi 1rok.Myslím že mě hodně lidí pozná z vašeho serveru i z jiných.Chtěl bych se stát adminem,protože na něm hraju každý den asi 2-3 hodiny a často se tam porušujou pravidla jako spam,otravné až sprosté řeči hráčů až po cheating...S právama zkušenosti mám dělal jsem admina např na shifters Dust_Maps,nebo na kamarádovo serveru.Hraju pod nickem akka právě jdu na střední technickou školu-jdu na obor se zaměřením na informační technologii.Mezi mé koníčky patří-fotbal,csko a Pc.Mikrofon mám.Můj STEAM_0:1:44696544.AMX mod je samozdřejmostí.S pozdravem akka.
Hmm, pekné 2 posty na fóre z toho oba tá istá žiadosť, Lumír, Vesmírní člověk. :D
Kdyz te nevzali na GS (http://www.gamesites.cz/Forum/post/5985-zadost-o-prava-na-dust-4), tak myslis, ze tady to vyjde? Navic svoje nervy neudrzis na uzde, coz je za mne NE
tusim som tam raz nejaky akka nick videl.. aj to by som za to ruku do ohna nedal :) proti
Hraju tam casto neznam te a zrovna ted je tam adminu dost za me ne .
STERAC NA PONORCE
13-07-12, 09:37
Včera jsem tě tam viděl poprvé a jinak souhlasím s bafem, zřídka se mi stane, že bych byl na MP jako admin sám.
Jsem proti, neudržíš nervy na uzdě. viz log
Hrávam tam dosť často ale videl som ta tam len 1x, + ciz chatlog, PROTI
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.