Zobrazit normální verzi : Pravidlanakostech
Kto vymyslel pravidlo, ze pri reakcii s vyhodou sa nesmu zabijat vezni? Dafuq? O com to potom je? To si kazdy moze robit co chce a navyse si to protireci s principom hry reakcie. Zmazat...
prvá reakcia z výhodou to znamená že určitý hráč ma dostať výhodu.Keby to nebolo zakázané tak by detičky začali pisať blbosti.nemazať
Kto vymyslel pravidlo, ze pri reakcii s vyhodou sa nesmu zabijat vezni? Dafuq? O com to potom je? To si kazdy moze robit co chce a navyse si to protireci s principom hry reakcie. Zmazat...
sak to tam je este som tam nehraval. to si zistil az teraz ci dafuq?
Alebo to myslíš, že zakážeš skákať, dáš reakciu s výhodou na duck a ak niekto skoci, mozes ho zabit?
(tento variant decka vyriesili tak, ze vsetko zakazu a daju "Prva reakcia s vyhodou na ....(nedokonci)", jasne ze niektori skacu skor, tak kill theam all)
Ano, presne to som myslel charon. Tak maju pockat na dokoncenie prikazu a neskakat hned.
EDIT: Csko hram po mesiaci, tak preto som sa to dozvedel az teraz. Predtym to tam urcite nebolo, tie pravidla su zmenene.
Ano, presne to som myslel charon. Tak maju pockat na dokoncenie prikazu a neskakat hned.
EDIT: Csko hram po mesiaci, tak preto som sa to dozvedel az teraz. Predtym to tam urcite nebolo, tie pravidla su zmenene.
No tak daj zakazy, ako som pisal a nedokonci vetu a mas to vyriesene. ;) A mozes fragovat ty JB ranker :)
o zadnym takovym pravidlu nevim, to si vymysleli frantove chranici alcatraz tak 10 hodin denne, neber je vazne a hraj to podle sebe
o zadnym takovym pravidlu nevim, to si vymysleli frantove chranici alcatraz tak 10 hodin denne, neber je vazne a hraj to podle sebe
Ako pisal mrkef. Ma to byt vyhoda, ne zabit 10 T kvoli tomu. Navod co s tym mas v hornom poste. Mas na vyber poslednu reakciu, prvu, s vyhodou s nevyhodou, tak hadam si nieco vyberes.
Su to snad moje sracky, ze oni skacu, ked nemaju? o_O Tak to rovno zruste pravidlo Zakaz cheatovania, ved inak bude mat 10 hracov zo serveru ban, nie... a to je skoda, ved aj oni si chcu zahrat.
No kazdopadne, to pravidlo je uplne zle a navyse si protireci s pravidlom pri hre Reakcie, takze urcite treba zrusit jedno alebo druhe.
BTW nejsom JB ranker, tu ide len o to, ze to je nezmyselne pravidlo.
Hraci si na to stezovali, i kdyz je to blbost, smaznul jsem to pravidlo.
Coze? Nee. .. ja vzdy skocil prvy a vzdy som dal otazky.. a vzdy som umrel :D Kotel to daj radsi pryc assault.. uplne nanic mapa
Assault je dobra mapa..Hlavně TK :D
Neviem čí to bol dobrý nápad ale už ked sme pri tom TK by sa mohli tiež zakázať.
3k a Jerry
13-07-12, 22:57
Néni to mapama je to hráčema a assalut je dobrá mapa je tam spousta atrakcí.
Ked sa zakáže TK je zle, ked sa povolí TK je zle.
Aj tak sa doteraz nezabíjalo v prípade ak mal niekto skočit ale begripol. Ale ked to tak vadi, tak kludne. Zbytok nerieste. TK je fajjn, assalt je fajn...nerieste 10 krat poriesene veci.
Když už sme u těch map, co vrátit mapu nuke? Byla to dobrá mapa na atrakce... škoda jí
Na atrakce jo ale tam to zhasínaní světla a bugovaní střechy..
ďalšie zmeny by som dal až minimálne o mesiac. Kotel nemôže skákať stále len okolo JB. Jedine sa nedoriešili tie nové módy...
Na atrakce jo ale tam to zhasínaní světla a bugovaní střechy..
Bugování se trestá banem. CT vždy hned běhaly na střechu takže to by bylo pod kontrolou. Zhasínání světla? To snad neni zas takovej problém ne? Snad vždycky je u CT někdo schopnej, tak pro něj nebude problém to světlo při nejhoršim zapnout.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.