Kopernik
18-07-12, 11:19
Ahoj, hral jsem na Kotelně-AIM, kde jsem hral po celou dobu s adminem >>De$tInY<<, nevěděl jsem, že je to admin, tak jsem ho bral za cheatera, aji admini cheatujou.... No to je jedno, byli tam 2 hráči, kteři měli WH možná i AB a admin s tim nic neudělal (>>De$tInY<<) . Po čase jsem se odpojil, protože mě to s cheaterama nebavilo, po 20 minutach asi, jsem se zpět připojil, ale psalo mi to, že jsem dostal BAN adminem Giussepe, ktery tam vlastně ani nebyl, tohle teprve nechapu.
BUILD 5447 SERVER (0 CRC)
Server # 9
* Privilegia nastavena
VajCoOo ! se pripojil
Couldn't open file overviews/awp_city.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/awp_city.txt. Using default values for overiew mode.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 33743)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'WH'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): VajCoOo !
[AMXBANS] Tvuj nick: VajCoOo !
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1565828125
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1565828125
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 213.195.237.25
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 213.195.237.25
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz (http://www.csko.cz) muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Giussepe
[AMXBANS] Server: Kotelna - Aim | csko.cz
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
BUILD 5447 SERVER (0 CRC)
Server # 9
* Privilegia nastavena
VajCoOo ! se pripojil
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 33743)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'WH'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): VajCoOo !
[AMXBANS] Tvuj nick: VajCoOo !
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1565828125
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1565828125
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 213.195.237.25
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 213.195.237.25
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz (http://www.csko.cz) muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Giussepe
[AMXBANS] Server: Kotelna - Aim | csko.cz
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum