Zobrazit normální verzi : admin prava na aim/fy a na DM
Na tohle můžu říct jen HHHH and GET LOST .
Není co dodat ... špatně podaná žádost, pravopisné chyby a navíc ... Proč žádáš o práva jako NS ? Když už by sis ho kvůli právům koupil .. jakto že ho ještě nemáš. Za mě ne.
Jak dlouho hrajes na Kotelne a jak dlouho jsi z GS pryc? Jedna z podminek adminovani je mit steam.
he příspěvky 1 znáš vůbec nějaké hráče na fy/aim a DM?? aby o tu nebylo zaplaveno žádostmi o UB
Jinak kotel žádá alespoň 3 roky hraní na kotelně a 17 let pokud vím a pak taky ten STEAM,který si máš dokoupit
Kiri zase to neprehanej, zadny takovy pravidlo o 3 letech hrani na Kotelne neni.
Steam je nutnost, na serveru, kde se strili. Je treba vic zkusenosti. Gamesites beru jako minus.
Neříkám že přeně 3 roky ale aspoň něco ne jako ten blázen co přišel z Gayshites jednou zahrál na classiku a hned chtěl práva
A pokud mužu poradit, šmoulu neberte...Je to přesně ten případ nedorostlého puberťáka, co by zabanoval každého, kdo ho zabije...
Edit.: Neříkam to jen tak, znám ho z jiného portálu, kde když dostal práva, přesně tohle se stalo...
Mas nejaky dukazy pro svy tvrzeni? Kontakt na hl admina toho portalu nebo neco takovyho pro overeni?
Hele víš co já bych ho nebral ani kdyby ten steam měl . Mě sere, že je to malej fracek, kterej je tu 1 den a už somruje o práva . Takový děcka zfackovat a ne dávat jim práva .
Souhlasím tady s panem invitrem a hodně hráčů tu mám 16 let (teda pokud mu je 16) a práva nepotřebují
ja neřekl že musím mít práva... vidím že jsou tu hřáčí jako smile kterej jen leze do prdele adminum.... omlouvám se že jsem to takhle řekl ale jinak to nejde ;) ale jsem rád za váš čas kterej jste věnovali tomuto tématu ;) chtěl jsem jen pomoct ;)
Jo, já lezu do prdele všem...;) Jo Apach, kontakt na něj nemám, ale mužu ti napsat adresu portálu a můžeš se ho jít zeptat...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.