Zobrazit normální verzi : zrusenie banu
Unregistered
13-04-11, 21:03
pls kotel zrusis mi banlebo tao mi teraz nadava ze naco mi platil vip
A třeba že bys to sem hodil znova a podle šablony, co kotě?
/edit: http://csko.cz/forum/showthread.php?429-Jak-po%9E%E1dat-o-unban tady to máš.
Jeho pravačka, nejprve nejlepší kamarádka a teď ho fackuje, že špatně investuje...
Unregistered
13-04-11, 21:39
tato pls pls priznavam ze som hekoval som blb ja vimm pls
Unregistered
13-04-11, 21:42
kotel uz budem dobri prepac
Pověsit tě za koule do průvanu... Tatík do tebe vkládá tolik peněz a ty mu to takto oplácíš. Styď se.
To su tvoje sracky, mozno ked budes starsi pochopis, ze podvadzanie sa nevyplaca. Tipujem, ze mate rodinny "multimedialny" pocitac, nejaky panda antivir na polroka a natahal si tam furu svinstva z tych cheatov, rozne viry... no to budu mat rodicia radost.
To su tvoje sracky, mozno ked budes starsi pochopis, ze podvadzanie sa nevyplaca. Tipujem, ze mate rodinny "multimedialny" pocitac, nejaky panda antivir na polroka a natahal si tam furu svinstva z tych cheatov, rozne viry... no to budu mat rodicia radost.
Přesně tak, bereš mi slova z kláves :D. Chlapče neregistrovaný, za dnešní hodinu českýho jazyka máš za 5!
tato pls pls priznavam ze som hekoval som blb ja vimm pls
je dobře že to víš :)
Tipuji, že ti neni víc jak 12 let, že? Tak to tato hra neni vůbec pro tebe, a v tomto věku ještě němáš rozum, takže nevěřim tomu, že by jsi cheaty smazal, a nebo pokud by byl někdo lepší než ty, si je nezapnul. A žádost neni napsaná podle vzoru...
Přesně tak, bereš mi slova z kláves :D. Chlapče neregistrovaný, za dnešní hodinu českýho jazyka máš za 5!
Len pre info, u nas sa uci slovenský jazyk, ale aj tak tam ma plno chyb :)
Len pre info, u nas sa uci slovenský jazyk, ale aj tak tam ma plno chyb :)
Moje chyba, nevšiml jsem si toho "som"...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.