Zobrazit normální verzi : žadost o unban hory405
A je to tu zase. Teď pro změnu pro WH. Syrius 22.04. Nic boha nemam, hrabu se dva měsíce do top12 a pak mě zase někdo zabanuje. Já už nevím jak to mám okomentovat. Prosím o unban "Kotel" a ňákou nápravu.
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Zabanovany nick : hory405
[AMXBANS] Duvod : ' Wallhack '
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Zabanovane SteamID : VALVE_0 : 0 : 445761799
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa : 178.77.232.37
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru
To si teda nemyslím, to vím a není to poprvé.
To zase vypadá, že si dnes a ani o víkendu nezahraju. A zrovna volnej víkend :-(
sem zvědavej na demo :)
Taky mno :D ... Jestli to zas bude jako minule nebo měl fakt WH :)
Tak jsem se kouknul na ty dvě minulá videa, v tom druhym jsem hral vubec jak lama a v tom prvním jsem zase tolik hedek nedal, ale líbí se mi, založím si sbírku :-) Jinak já tomu teda prd rozumím, ale když by mě někdo pustil takovýhle videa, tak řeknu leda chmmm a u druhyho lama.
http://csko.cz/dema/upload/dir/hory.dem
Na konci sa to dá vidieť asi najlepšie.
No to demo neni moc dlouhy, ale WH jsem tam nevidel. Vsichni byli bud slyset, nebo videt.
Přesně tak. Nechápu. Plss unban. Ňáky body přes víkend :-)
hm, nic neobvykle som tam nevidel, premna je to celkom nedostacujuci dokaz
Na takovejhle mapach ma wh kazdej. Ban jsem zrusil.
Mno celkom ma zaujalo ako sa na konci pozeral cez stenu presne na tých dvoch ale asi to bol zrovna luck. No nič.
Takže tu je druhé demo od Zera. http://www.ulozto.cz/8673729/hory-dem
Toto je oveľa dlhšie. Mne to nepríde v žiadnom prípade čisté. Je tam tých momentov viacej ako na tom prvom.
To druhý demo... Buď je fakt čistej nebo s WH umí.. Je tam několik momentů kdy to bylo zvláštní a pak jsou tam taky momenty, kdy vůbec nevěděl co má dělat... Třeba jak na něj šel z toho převisu...
mne sa to zda byt v poriadku, aj ked nevravim, ze to WH urcite nema. Na tieto situacie som pouzival screenshot ban plugin, 90% cheatov to odscreenovalo, 10% bohuzial mali nejaky anti-screenshot modul.
A 50% to sice vyfotilo, ale s cistou obrazovkou, takze hrac dostal unban, i kdyz mel cheat :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.