lukas.kolacny
23-07-12, 11:47
Hráč: SYNKO SMOLKO TA ROZBIL
Typ banu: IP adresa
SteamID: VALVE_0:0:1658124399
IP adresa: 90.159.59.84
Udělen: 17-07-2012 - 12:26
Délka BANu: Trvalý
Vyprší: nepoužito.
Důvod: wallhack
BAN dal Admin: Rush B na 1000 zpusobu (BiA Fz)
BAN dal Server: Kotelna - Classic | csko.cz (de_inferno)
Dobrý den,
vím že cheatovat se nemá a žádám o unban protože jsem vlastně dostal ban za to že sem nechal zapnuté PC, ten den kdy sem dostal ban jsem šel kolem poledne s holkou ven a nechal sem PC jed a můj dementní bratranec našel nekde v komplu WH a začal řádit na všech možnej českej serverech který znám, a k tomu ménu díval sem se na ban list a hned po de mnou je nejakej tatko smolko ta rozbil takže nvm co tam blbli, chápu že mi asi vetsina nebude verit ale vazne to tak bylo, prosím tedy o unban už Tomáše k tomu notebooku nepustim.
Díky
Typ banu: IP adresa
SteamID: VALVE_0:0:1658124399
IP adresa: 90.159.59.84
Udělen: 17-07-2012 - 12:26
Délka BANu: Trvalý
Vyprší: nepoužito.
Důvod: wallhack
BAN dal Admin: Rush B na 1000 zpusobu (BiA Fz)
BAN dal Server: Kotelna - Classic | csko.cz (de_inferno)
Dobrý den,
vím že cheatovat se nemá a žádám o unban protože jsem vlastně dostal ban za to že sem nechal zapnuté PC, ten den kdy sem dostal ban jsem šel kolem poledne s holkou ven a nechal sem PC jed a můj dementní bratranec našel nekde v komplu WH a začal řádit na všech možnej českej serverech který znám, a k tomu ménu díval sem se na ban list a hned po de mnou je nejakej tatko smolko ta rozbil takže nvm co tam blbli, chápu že mi asi vetsina nebude verit ale vazne to tak bylo, prosím tedy o unban už Tomáše k tomu notebooku nepustim.
Díky