Zobrazit normální verzi : Ms 2011
Koho tipujete za víťaza MS v hokeji?
Čo som pozeral tú Českú súpisku tak asi top3....
1.místo - ČR - já vím, ale teď nám přijedou hráči s NHL, které jsme minule postrádali
2.místo - SK - asi se budou doma hodně snažit
3. místo - Rusko
ČR 2.místo
1.místo = Kanada
Kanada se nedostane ani do top 3 :P
1.místo - ČR - já vím, ale teď nám přijedou hráči s NHL, které jsme minule postrádali
2.místo - SK - asi se budou doma hodně snažit
3. místo - Rusko
nato nemáme team
1. Canada
2. Russia
3. Suomi
nato nemáme team
1. Canada
2. Russia
3. Suomi
Jde vidět, že vbec hokej nesleduješ. Minulý rok jsme to vyhráli bez 70% nejlepších hráču, teď přijedou všichni dobří jak s NHL tak KHL
Jde vidět, že vbec hokej nesleduješ. Minulý rok jsme to vyhráli bez 70% nejlepších hráču, teď přijedou všichni dobří jak s NHL tak KHL
On myslel slovákov.
No je pravda, že náš starý zlatý tím už je starý, ale ani vtedy ich nikto netipoval na víťazov. Ja osobne kašlem na nejaké tabuľky a štatistiky, tie sa veľakrát mýlia. A spoliehať sa 10-15 rokov na tú istú "výťaznú" zostavu, alebo na tých hráčov, ktorým to práve teraz "sype" je somarina - zas len štatistika a pravdepodobnosť úspechu. Veľakrát práve prekvapili tímy, ktoré tam nemali z "hviezd" nikoho (alebo len málo).
Čiže:
1. Slovensko
2. Slovensko "B"
3. Slovensko "20-tka"
4. Slovensko - futbalisti No a čo :DDD
Jde videť, že si mne nepochopil
Jde videť, že si mne nepochopil
aha :D
ale mal si pravdu, že hokej nesledujem :) Česi budú 4. :D
Kanada se nedostane ani do top 3 :P
Kanada rozdrtila Francii 9:1 a ty tu sem napíšeš takovou hloupost...
Vzhledem ktomu, jak Francie hraje taky nikdo nic jinýho nečekal...Stačí aby nás chytli ve čtvrfínále a do Top 3 se nedostanou...:P
1 . Česko
2 . Rusko
3 . Kanada
4 . Švédsko
1. Česko
2. Kanada
3. Švédsko
4. Nemecko
1. Česko
2. Kanada
3. Německo
4. Švédsko
Menší změna v průběhu utkání :-D
Francie patrí medzi svetové mega bomby pecky cpl hokejové krajiny, že?
Francie je něco jako kdysi Itálie .
To byly časy. :)
Ale Německo se nějak rozjelo :D .
tak je to naše , fandil jsem našim ale v duchu jsem doufal že nechají naše bratry vyhrát , co se stalo , stalo se.. gratuluju a fandin našim borcům v dalších zápasech !
tak je to naše , fandil jsem našim ale v duchu jsem doufal že nechají naše bratry vyhrát , co se stalo , stalo se.. gratuluju a fandin našim borcům v dalších zápasech !
Proč by je nechávali? Je to prostě hra a i když jsme si se Slovenskem hodně blízcí, tak v hokeji jsme prostě soupeři.. To bysme mohli rovnou nechat vyhrát všechny a jet dom, ne?
Tak jsem to nemyslel , myslel jsem tím to , že náš tým je dostatečně kvalitní na to , abychom postoupili i s jednou prohrou , zatímco jim šlo o vše . peace
Niektori ludia ani nevedia, ze Cesko a Slovensko su 2 rozdielne krajiny, oni si podaktori stale myslia, ze to je Czechoslovakia.
no jo , tak sem se po malé dávce alkoholu navnadil do pozitivních myšlenek a napsal tuhle blbost, už to nerozebírejte :) děkuji
Škoda že Slováčíci nepostúpili . Výsledek skončil jako když jsme hráli my s Finama . Dneska jdeme proti Rusům a v pondělí proti Němcům . Rusy dáme Němce nedáme . :-D
Seš taky hovno vlastenec..Jako by nás snad mohli němci porazit..
A ty děláš jak kdyby si neviděl zápasy Němců . Podívej se na záznamy jak hráli Němci a pak mluv něco .... -_-
Dame rusy i nemce, vsak Nemci prohrali proti finum a danum :D meli jen par lucku :)
Dame rusy i nemce, vsak Nemci prohrali proti finum a danum :D meli jen par lucku :)
Chyba v Matrixu? :D
Dáme všechny!!! Jsme přece mistři!! :DD
A ty děláš jak kdyby si neviděl zápasy Němců . Podívej se na záznamy jak hráli Němci a pak mluv něco .... -_-
A co jako ? :D To jak někdo hrál čtyři zápasy neznamená, že tak bude hrát i pátej..Navíc oni už i prohráli, takže spíš ty si to zrekapituluj...
To že prohráli neznamená, že nevyhrajou další zápas a navíc to bylo vždycky po prodloužení, takže to nebude žádná chyba matrixu .
dEEEEEEEEEEL
08-05-11, 21:20
Držím palce bratia :)
Držím palce bratia :)
Pripájam sa :)
zitra prevalcujem nemce a ve ctvrtfinale budem hrat mozna s norskem, tomu rikam temer jasny postup do semi. :D
zitra prevalcujem nemce a ve ctvrtfinale budem hrat mozna s norskem, tomu rikam temer jasny postup do semi. :D
Neříkej hop dokud jsi nepřeskočil. I norové můžou překvapit, dají pár ulepených gólů a je to.
Radši bych bral do čtvrtfinále USA .
němci maj Norrise , to sme docela v prdeli :D
tak ci tak budem mit nejslabsiho soupere na ctvrtfinale coz je vyborny, kdyz se nestane hokejovy zazrak budem bojovat o medaile
I zázraky se stávají..a jako většina mistrovství, i toto nám jich už pár ukázalo...Ale věřim, že přes ně postoupíme...
P.s.: Takže naším soupeřem budou američani...
Rusko mění celou sestavu. Budou hrát - Sokoulou, Chomutou, Litvínou, Benešou, Sabinou, Anisyn, Animáma, Anitáta, Myšakou, Ušakou, Sologubou, Tregubou, Pupkingalošnikou, Sergej Papikušnou a Viktor Ochlupin.
CZE-USA 2:0
SWE-GER 3:1
CAN-RUS 1:2p
NOR-FIN 4:3
CZE-USA 2:0
SWE-GER 3:1
CAN-RUS 1:2p
DAN-FIN 4:3
:DDDDDDDDDD ty nefetuj
1. DAN asi v štvrťfinále nie sú...
2. CAN - RUS si ani Kanaďanov nevidel ty fas...
3. SWE hrajú trošku inak ako CZE, 5:5
Když je někdo debil, choďte rovnou za foxikem.
takže 4:0 :) Jagr se předved
SWE alebo CAN, na ich ofenzívu Česi nemajú.
SWE alebo CAN, na ich ofenzívu Česi nemajú.
Ale šťastie majú. A to si myslím, ak ich neopustí, tak hrajú o zlato.
Som dal na CAN 5eur, musia byhrať geňa jedne....
Som dal na CAN 5eur, musia byhrať geňa jedne....
Mesicni kapesny? Pozdravuj mamu.
CAN-RUS 1:2 Foxiku, nedělej příště ze sebe chytráka, buď tak laskav :)
Sakra, Ivani překvapili. Ale aspoň byl pěkný hokej.
Překvapili? to myslíš jak?
Tak naši kluci vyhráli MS 2011 v In-line hokeji, konané v Pardubicích.
Pořadí:
Česká republika
USA
Kanada
Počet registrovaných hráčů:
ČR - 512 hráčů
USA - 65 000 hráčů
Kanada - 15 000 hráčů
To jen aby všichni věděli, že se v čechách a na moravě rodí jen talenti :smile:
P.S: Bohužel Slováci sestoupili. Je to škoda, protože to si nezasloužili. Hráli dobře, ale dostali těžkýho soupeře (Finy).
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.