ruza1337
31-07-12, 14:00
Zdravím chtěl bych poprosit o Unban
Takže zaprvé můj nick:duffBEER, ruzova marmelada
Steam id:STEAM_0:1:53395713
Dostal jsem ban za ffp na starém steamu od Admina s nickem "bezdak" za to že dostával hlavy, no což o to ale nikdo mě nespectoval jen mi dal ban že jsi mě našel na ffp steam jsem dostal od známého cheatoval no co už ale dal mi ten steam chtěl jsem ho jen kvůli kotelně no fajn tak říkám co nadělám stejně ligy hrát nemohu tak jsem si koupil nový, tady tuto pětkovou řadu ok hraji a dostanu ban za to že jsem byl s kámošem na TS no neřeknu týden či dva ale proč perma? Adminem "Bia" to mi nejde do hlavy btw: jestli nevěříte poptejte se hráčů dtr,mecky, nebo hráče flashk co mě zabanoval včera ale bavili jsme se o tom tak jestli by to šlo nějak vyřešit tak díky, mimochodem občas jsem vulgární ale kdo ne že :D přeji krásný den.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 34982)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Obchazeni banu, FFP status'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): ruzova marmeladaaaaa'
[AMXBANS] Tvuj nick: duffBEER
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:53395713
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:53395713
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0): 213.29.206.180
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 89.102.106.162
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Flashk
[AMXBANS] Server: Kotelna - Classic | csko.cz
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na
Takže zaprvé můj nick:duffBEER, ruzova marmelada
Steam id:STEAM_0:1:53395713
Dostal jsem ban za ffp na starém steamu od Admina s nickem "bezdak" za to že dostával hlavy, no což o to ale nikdo mě nespectoval jen mi dal ban že jsi mě našel na ffp steam jsem dostal od známého cheatoval no co už ale dal mi ten steam chtěl jsem ho jen kvůli kotelně no fajn tak říkám co nadělám stejně ligy hrát nemohu tak jsem si koupil nový, tady tuto pětkovou řadu ok hraji a dostanu ban za to že jsem byl s kámošem na TS no neřeknu týden či dva ale proč perma? Adminem "Bia" to mi nejde do hlavy btw: jestli nevěříte poptejte se hráčů dtr,mecky, nebo hráče flashk co mě zabanoval včera ale bavili jsme se o tom tak jestli by to šlo nějak vyřešit tak díky, mimochodem občas jsem vulgární ale kdo ne že :D přeji krásný den.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 34982)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Obchazeni banu, FFP status'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): ruzova marmeladaaaaa'
[AMXBANS] Tvuj nick: duffBEER
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:53395713
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:53395713
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0): 213.29.206.180
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 89.102.106.162
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Flashk
[AMXBANS] Server: Kotelna - Classic | csko.cz
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na