Zobrazit normální verzi : UNBAN, Ban neprávem.
Ahojte! Chcem požiadať o unban na všetkých serveroch Kotelna. Mám ban za to, že som mal Wallhack, ale ja žiaden Wallhack nemám. Má ho hráč s menom DiemExDie a je aj v Ban liste. Ja mám takú istú IP Adresu(213.151.215.195 a mávam meno .:For3sT:.) ako on. Ja som nikdy ban nemal a ani nechcem mať, pretože ja to hrám spravodlivo. Viete ja milujem vaše servery a nemám kde hrávať csko po nete.Tí cheatery tam už nebudú chodiť napr. DiemExDie.
Ďakujem a prosím o unban čo najskôr.
Máš sdílenou IP s cheaterem. Kdyby dali unban tobě, dali by unban i mu a to tady nechceme. Jediná možnost je, si koupit Steam, Originální hru.
Ale on tam aj tak nepride ten cheater. prosím mama mi nedovolí koupit si steam.
Matúško jediná možnosť je kúpiť si steam. A keď ti už nedovolí určite máš mobil kúp si Steam Key cez SMSku.
To co jsem napsal já, ti napíše každý admin. A jak píše gre. Kup si steam přes Smsku. A jestliže si ho budeš kupovat, doporučuju od soe.cz :) (Neberete to jako reklamu!)
Jak muzes vedet ze ma sdilene valve nebo ip kdyz sem nehodil vypis z konzole sem si muze namackat cisla jaky chce...treba jen mota ze si mysli ze mu to projde...
Chapete mne to mama zistí vo faktúre!
Sluníčko, sám to napsal :D
tak tím je to vyřešené, a může se lock
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.