Zobrazit normální verzi : Nelze mě objednat VIP
Zdravím,
dnes jsem chtěl objednat jako každý měsíc VIP, ale nejde mě to. Peníze mě to strhne, ale místo toho mě příjde zpráva že jsem poslal zly tvar sms.
Na jake cislo jsi odesilal sms a co jsi do ni napsal? Tem, co maji t-mobile prisla vcera sms az za 7 hodin. Docela nechapu, jak si operator muze strhnout penize za neposkytnuti sluzby.
Teď jsi mě zmátl. Možná že tedy nestrhli ale je to už z minule, celý měsíc jsem ťed nikam nevolal, takže si nejsem jistý jestli to nemám už měsíc strhnuté za minule. Mám o2 a jako vždy na 9093030 a sms: epay kotelna
Tak právě mě přišel SMS kód, že to ale trvalo :D
Operatori ted maji nejaky problem s premium sms, takze je aktivace VIP docasne pozastavena, ale kdyz uz poslete sms, tak prijde druhy den nebo se nenauctuje.
No u mě to nebyla chyba. Psal jsem si na jakýsi email support@sms-platby a tam když jsem jim poslal čas odeslání sms + číslo tak zjístili že jsem nenapsal kotelna ale kopelna, takže to byla moje chyba. Nyní mě VIP už přišla
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.