Zobrazit normální verzi : Odborník na PC
Mám jednu sestavu PC a potřebuju se zeptat na váš názor.Co by jste vyměnili nebo co je dobré ;).PC budu potřebovat spíš jenom na hry.
SESTAVA - ZDE (http://www.corecom.cz/mygry-pc.pdf)
No tak pokud na to mas omezenej rozpocet tema cca 10 tisicema, tak to nech tak jak to mas.
Ano víc nechcu investovat jak cca 10 000 kč.Nešlo by tam třeba něco ubrat na ceně,ale skoro stejná kvalita ?Potřebuju teď každou korunu -_-
PS : Odkaz opraven
nech to tak, az nasetris, vymenis grafarnu a CPU.
Ok a ještě jedna věc.Slyšel jsem,že ten codecom je drahší než alfa.Kdyby si měl čas,neseskládal by si mi něco z té alfy?Stejné výrobky.Prostě to co je v tom codecomu tak do alfy ;)
Vyhledat stejný výrobky snad umíš sám ne?
Píšu si s Apachem ne s tebou ;)
Jenom bych ti jeste doporucil, aby jsi si vybral skrin bez zdroje a radeji koupil nejakej znackovej. Muze, ale nemusi ti ten zdroj co je v ty skrini vydrzet dlouho, mam s tema zdrojema spatny zkusenosti.
Pani s velkyma ceckama ^^
11-08-12, 18:22
Jenom bych ti jeste doporucil, aby jsi si vybral skrin bez zdroje a radeji koupil nejakej znackovej. Muze, ale nemusi ti ten zdroj co je v ty skrini vydrzet dlouho, mam s tema zdrojema spatny zkusenosti.
Taky jsem měl kdysi špatné skušenosti ,například se zdrojem Eurocase to je to nejhorší co může bejt :) jedině Seasonic,Corsair,Fortron.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.