Zobrazit normální verzi : čo robiť ak mi admini chcú dať ban :(
prosím, pomôžte mi, čo mám robiť ak mi admini chcú dať ban ? podplatiť ich ? zavolať na nich políciu ? psychiatrov ? avengerov ? fakt už neviem čo mám robiť, som zúfaly ... asi si podrežem žily... alebo máte iný spôsob ako preč s depkou ? mám začať piť ? fajčiť ? čo ja viem, ujovia a tety v televízii vravia že to vraj nie je dobré ... mám sa začať učiť kung fu ? ale ja sa bojím že ho začnem používať k útoku a nie k obrane... rozmýšľal som že najmem nejakých super ultra HEKEROV z pentagonu, nech im hacknú počítače tak aby im nedali ban, ale že oni to nevedia, vedia všetko ostatné okrem toho ... ta som na nich poslal moju mačku, a oni sa s ňou začali hrať ... no je toto normálne ? teraz sa ja s kým budem povečeroch hrať ... ďalšia depka ... prosím pomôžte mi, ja už fakt neviem čo ďalej, ďakujem
v tom že meriam 158 cm vážim 98kg a mám 12 rokov
v tom že meriam 158 cm vážim 98kg a mám 12 rokov
Tak jo, kdo si tu z nás zase dělá prdel?
prosím, pomôžte mi, čo mám robiť ak mi admini chcú dať ban ? podplatiť ich ? zavolať na nich políciu ? psychiatrov ? avengerov ? fakt už neviem čo mám robiť, som zúfaly ... asi si podrežem žily... alebo máte iný spôsob ako preč s depkou ? mám začať piť ? fajčiť ? čo ja viem, ujovia a tety v televízii vravia že to vraj nie je dobré ... mám sa začať učiť kung fu ? ale ja sa bojím že ho začnem používať k útoku a nie k obrane... rozmýšľal som že najmem nejakých super ultra HEKEROV z pentagonu, nech im hacknú počítače tak aby im nedali ban, ale že oni to nevedia, vedia všetko ostatné okrem toho ... ta som na nich poslal moju mačku, a oni sa s ňou začali hrať ... no je toto normálne ? teraz sa ja s kým budem povečeroch hrať ... ďalšia depka ... prosím pomôžte mi, ja už fakt neviem čo ďalej, ďakujem
teba rodila opica??? ak ano tak všetko nám je jasné
ale dneska je úterý a venku na stromě kráva plete umyvadlo.
http://gucomics.com/comics/2010/gu_20100326.jpg
hehe ted si spíš založ thread co dělat když jsem dostal ban protože po tomhle nevěřim že o nedostaneš nebo aspon tu na forko hh :D
Dodržuj pravidla a podle mě tě admini nechají být :)
ckjte aj ja ho cem zotriet
ja sa zotriem aj sám ty super skiller b4d b0y
ja sa zotriem aj sám ty super skiller b4d b0y
Trol uraza Bukvatyra, to je prdel:D
Podřež si tie žily. Nebo na sebe pošli psychiatrov. Ale hlavně už nepiš píčoviny.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.